Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemisigaz,én mindig megdicsértem,ha láttam,pedig nem is vagyok autós :c
És a többiek is,....az autósok meg hozzá is tudnak szólni,ahogy meg is tették.
Szerintem.
"Ehh ez szvsz szar lett"...ugye hogy nem?! Inkabb turemesen vard meg a korrekt velemenyeket, mert tudom en is voltam kezdo..sot most se erzem magam profinak...de mindenkinek jobban esik a dicseret! Igy inkabb sokszor csondbe maradok....illetve mint irtam ha nem erdekel a tema nem szolok hozza!
te meg a tankos meg repülõs kommentekre nem adsz hsz-t. ennyi. mindenkinek meg van a saját érdeklõdési köre.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Na asszem simán modell a neve nem tom hülye vagyok még ehhez.
E30 4ever
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
E30 4ever
Viszont ha véleményt KÉRSZ,akkor lehet,hogy negatív is lesz köztük,ezt tanuld meg.
E30 4ever
Viszont ha nekem berak valaki egy szep repulot vagy harcjarmuvet annak tapsikolok mert en fegyverbuzi vagyok nem autobuzi...ennyi! Arrol nem is fogok ezutan se velemynt mondani ami nem igazan erdekel, nem epitek olyat!
E30 4ever
Márha van .
nemtom itt a minõségre célzol? mert sajnos nincs digit gépem,bátyám d750i-jével fotózok,de szerintem annyira csinál jó képeket,hogy meg lehessen mondani mit is látsz😄 ha pedig nem a minõségre hanem arra,hogy mi van a képre akkor a válaszom: beraktam 1x a 300zx-rõl kb 30 képet mikor kész lett,annyi komment jött rá,ha jól emlékszem,hogy minek rakok be ennyi képet😄D
,,el lehet menni ebbõl az országból,,😄DD
E30 4ever
tát sokminenben egyet értek vele
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
És az tud lõni.
Asszem még a tamya is gyárt ilyesmi rc -t talán még tigris II t is.
Ketfele tgyart a Trumpeter. Egyik makett csak siman a masik verzio RC! (Persze magan a T-34 alverziokon belul gyart vagy 4-5 felet igy)
-igen,makett autók néven indult,de mivel az sg nem makett fórum,így nem lehetett azt megcsinálni,hogy csak makett autók,így lett egy makett topik
-spc,makettinfó csak makettekkel foglalkozik,így spc-n olyan autós témát nyitsz amilyet akarsz,makettinfón is megvan minden téma,de ezt az sg-n nem lehet megtenni
kettõ. mint mát párszor említettük volt ha nem látom ki a képrõl a lényeget akkor nem fogok egy árva szót sem szólni mert nincs mirõl ha egyszer amire kíváncsi lennék nem látom.
három. nem kibaszásból lettek a képek (linkek) a tieid után betéve.
négy. Ahogy a "vezetõ" is megmondta: nem testzik valami? el lehet menni! itt lehet minket haygni!
öt. az uccsó csak poén volt 😄
E30 4ever
E30 4ever
Állítólag még lõni is tud.
Akaróóóóóóóóóóóóóóóóóm!!!
1:16-os Trumpi T-34.....igen-igen akaróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóm!

E30 4ever

)