Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#wow2>
nemisigaz,én mindig megdicsértem,ha láttam,pedig nem is vagyok autós :c
És a többiek is,....az autósok meg hozzá is tudnak szólni,ahogy meg is tették.
Szerintem.

Seaweed
Szerintem ebbe ne menjunk bele...kezdok makettjeinek sokszor azert nem adok hangot mert egyaltalana nem tetszik es csak negtiv kritikat tudnek megfogalmazni es inkabb kerulom a konfliktust....neked tetszene egy ilyen velemeny:
"Ehh ez szvsz szar lett"...ugye hogy nem?! Inkabb turemesen vard meg a korrekt velemenyeket, mert tudom en is voltam kezdo..sot most se erzem magam profinak...de mindenkinek jobban esik a dicseret! Igy inkabb sokszor csondbe maradok....illetve mint irtam ha nem erdekel a tema nem szolok hozza!
DJ RUSH99
<#sir><#sir><#sir>

E30 4ever

Ezt most kioktatóan vagy untatóan mondtad ???

DJ Skyline
nem errõl van szó! csak nem sokan építenek itt autókat! én építgetek,meg modellmaker! meg kbx,de õ most offline lesz az évben szerintem,mert Dániában van! Gero nem sg-zik már,melóhelyén levan tiltva,otthon meg nincs nete, MikX meg már nincs a fórumon hetedike óta! lehet nyaral! tehát az autós "bagázs" megfogyatkozott!

modellmaker
figy. nem érdekli oylan szint mint az autósokat. szokott autós képet is linkelni.
te meg a tankos meg repülõs kommentekre nem adsz hsz-t. ennyi. mindenkinek meg van a saját érdeklõdési köre.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Pff ...csak akit montam hogy azt az rc tankot akarta vanni .
Na asszem simán modell a neve nem tom hülye vagyok még ehhez.

Seaweed
Nah pont az ilyen hangulatkelto, iranymutato, nyafogo hozzaszolasokra nincs ITT szukseg!
DJ RUSH99
oké😊

E30 4ever

Seaweed
igen az RC tud loni..altalaban Airsoft BB-t 6 vagy 8mm-eseket.
DJ RUSH99
ezt én pl elfogadom.. de hiába KÉREK véleményt,még úgy sem kapok,20x meg nem fogom beírni,hogy írjatok már a qrva autómra,mert akkor azért kapok a fejemre<#wilting>

E30 4ever

Glpetyus
jaaa <#miaz>...azhá' <#smile>

modellmaker
ezt a parancsolgatást nem is rád értette.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
"annak"?
Melyiknek? Mire gondolsz?
DJ RUSH99
figy.. most azért mert te nem vagy ,,autóbuzi,, akkor nem is lehetnek autós képek? meg azokat le kell szarni? nemtudom,de ha igazi makettezõ ember vagy akkor azért vmilyen szinten mégis csak meg kéne mozgassa az agyadat,mert makett-makett!de ahogy érzed!

E30 4ever

Glpetyus
Itt még senki nem fikázta a másik munkáját,SOHA !
Viszont ha véleményt KÉRSZ,akkor lehet,hogy negatív is lesz köztük,ezt tanuld meg.

DJ RUSH99
én nem akartam szabályokat diktálni,csak berakosgattam pár képet meg kérdezgettem dolgokat.. sosem akartam parancsolni,azért azzal tisztában vagyok,hogy a régi bandát nem lehet ugráltatni.. meg nem is akartam!

E30 4ever

modellmaker
igen arra gondoltam hogy tiszta elmosódás az egész. sry ok megéretm hogy nincs mindenkinek digi gépe. a másik meg azért volt mert 50 kép uygaabból a szögbõl volt.

Seaweed
Hogy milyen szep <#finom>
Seaweed
Igyvan! Mivel en nem nagyon epitek autot igy nem fogok tapsikolni egy autos kep lattan! Ellenben ha delikvens berakja az emlitett lapok megfelelo topicjaba ott biztos hogy tapsikolni fognak neki az autobuzik! Ez igy is van rendjen.....es szerintem ezt nem kellene magyarazni hanem fel kene erni esszel magunktol is!
Viszont ha nekem berak valaki egy szep repulot vagy harcjarmuvet annak tapsikolok mert en fegyverbuzi vagyok nem autobuzi...ennyi! Arrol nem is fogok ezutan se velemynt mondani ami nem igazan erdekel, nem epitek olyat!
DJ RUSH99
én nem azt mondtam,hogy rekesszük ki a repülõket,tankokat.. csak fura nekem,hogy autós topik-ként indult most meg már lassan bûnnek számít,ha van pofám autót berakni,de az a minimum,hogy nem kapok rá 1 kommentet sem:// 😄

E30 4ever

Tényleg nem tudjátok mi annak a modelles újságnak a web lapja ???
Márha van .

Glpetyus
mi a csodálkozás tárgya ? 😊

DJ Skyline
az a baj,hogy bejön ide valaki,és rögtön diktálná a szabályokat! mint ahogy ha oda akarsz csapódni egy bandához,akkor nem te fogod megmondani,hogy épp mit csináljatok!😊

DJ RUSH99
,,kettõ. mint mát párszor említettük volt ha nem látom ki a képrõl a lényeget akkor nem fogok egy árva szót sem szólni mert nincs mirõl ha egyszer amire kíváncsi lennék nem látom,,

nemtom itt a minõségre célzol? mert sajnos nincs digit gépem,bátyám d750i-jével fotózok,de szerintem annyira csinál jó képeket,hogy meg lehessen mondani mit is látsz😄 ha pedig nem a minõségre hanem arra,hogy mi van a képre akkor a válaszom: beraktam 1x a 300zx-rõl kb 30 képet mikor kész lett,annyi komment jött rá,ha jól emlékszem,hogy minek rakok be ennyi képet😄D

,,el lehet menni ebbõl az országból,,😄DD

E30 4ever

roliairsuni
énis valahogy így látom a helyzetet, bár énmég nem vagyok itt egy éve, de akkoris mintha nemis lennék, ahogy mondta, a makettinfon kb 1 hét alatt beilleszkedtem (Rush késõbb jött, de õt is befogadták/tuk/ ugyanúgy 1 hét alatt), és nagyon jó h mindenki segít mindenkinek, nem arra megy hogy fikázza minden apró hibáját
tát sokminenben egyet értek vele

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Én az rc re értettrm.
És az tud lõni.
Asszem még a tamya is gyárt ilyesmi rc -t talán még tigris II t is.

modellmaker
jó akkor legyen itt ez most lezárva. Sky megkérlek a kövi alkalommal ha valaki nobb vs régregnek látszó valami kezd kibontakozni akkor fojtsd el 😄

Seaweed
Ha a T-34-re irtad akkor:

Ketfele tgyart a Trumpeter. Egyik makett csak siman a masik verzio RC! (Persze magan a T-34 alverziokon belul gyart vagy 4-5 felet igy)
DJ Skyline
pár dolog
-igen,makett autók néven indult,de mivel az sg nem makett fórum,így nem lehetett azt megcsinálni,hogy csak makett autók,így lett egy makett topik
-spc,makettinfó csak makettekkel foglalkozik,így spc-n olyan autós témát nyitsz amilyet akarsz,makettinfón is megvan minden téma,de ezt az sg-n nem lehet megtenni

modellmaker
egy. az már régen volt amikor indította.
kettõ. mint mát párszor említettük volt ha nem látom ki a képrõl a lényeget akkor nem fogok egy árva szót sem szólni mert nincs mirõl ha egyszer amire kíváncsi lennék nem látom.
három. nem kibaszásból lettek a képek (linkek) a tieid után betéve.
négy. Ahogy a "vezetõ" is megmondta: nem testzik valami? el lehet menni! itt lehet minket haygni!
öt. az uccsó csak poén volt 😄

DJ RUSH99
hát ha tényleg nem így van akkor kellemesen csalódtam,de sajnos nekem nagyon úgy jön le,és ez rossz érzés! már rég itthagyhattam volna ezt a fórumot,de nem tettem kitartó vagyok és be akarok illeszkedni... de ha be is lennék illeszkedve ez az újak kirekesztése dolog akkor is baromira zavarna..

E30 4ever

Glpetyus
khm,..1:1200 😊

Seaweed

Seaweed
<#wow2>

DJ RUSH99
jah és még valami: ez a ,,fikázzuk egymást+az újakat,, stílus szvsz az sg összes fórumára vonatkozik.. mindenhol van 1( vagy több) tag aki minden újat leugat,elküld melegebb éghajlatra.. szerintem szánalmas,hogy megvan egy kialakult társaság és akkor az újakat befogadni bûncselekménynek számít:/// sg-n kívül egyetlen más ( magyar v nem magyar tökmind1) fórumon sem tapasztaltam ilyet!szerintem ezen érdemes kicsit elgondolkodni...😊

E30 4ever

SZtem olyan 40 körülvan.

Glpetyus
Kár,hogy így érzed,mert nem így van...szerintem.

Ismerõsöm ite akart venni. (de nem volt pénze<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>)
Állítólag még lõni is tud.

Seaweed
Valami IIVh-s szornyszulott 😉)
modellmaker
1:200 hajók... no comment. pedig nem kedvenceim. meg a templomba az ólomüveg. <#eljen>

Seaweed
Huáááááááááááá

Akaróóóóóóóóóóóóóóóóóm!!!

1:16-os Trumpi T-34.....igen-igen akaróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóm!

DJ RUSH99
Nah örültem volna,ha kimaradok ebbõl a vitából,csak nem bírtam ki,hogy nem írjak,mert ez a komment valahogy úgy éreztem rám is vonatkozik (bár lassan 1 éve ,,rontom itt a levegõt,,) Engem például nem zavartak a képeid,bár engem nem nagyon hoznak lázba,csak akkor zavart,ha betettem mondjuk a munkámról pár képet és utána te kb 800 képet és utána mindenki arról beszélt,és ezt nemtom hányszor,de lehet tévesen látom és csak összejátszanak a dolgok,mind1.. de azért annyit hozzáfûznék,hogy figyeld már meg pls mi megy egy külföldi fórumon (pl spc),de nem muszáj olyan messze mennünk,meg lehet nézni a makettinfo-t is.. annyit tudok elmondani,hogy erre a 2 helyre pillanatok alatt beilleszkedtem,rendesek a tagok,mindenki megért mindenkit,mindenki segít mindenkinek,és nem arról szól 90%-ban a fórum,hogy fikázzuk má' egymást!Itt sg-n viszont ( ahogy említettem) lassan 1 éve vagyok,és úgy érzem még mindig nem illeszkedtem be.. sokszor kérdezek valamit és 1 választ nem kapok rá,még annyit sem,hogy ,,húzz a picsába,,.. vagy berakom vmelyik autóm és detto ugyanez.. pedig minden kritikát elfogadnék,tudom,hogy a profi szinttõl nagyon messze vagyok,de mégis csak kiváncsi lennék sokszor külsõ szem(ek) véleményére is,itt ezt nagyon ritkán kaptam meg... és ez elég vicces,mert skyline úgy indította a fórumot,hogy elsõsorban autók.. Ennnyit akartam mondani!

E30 4ever

E.T. traktorja.<#idiota><#idiota><#idiota>

Glpetyus
hátez ? <#wow2>

Seaweed
<#gonosz1>
Seaweed
Seaweed
Glpetyus

( )
😊

Glpetyus
Amúgy sztem messze az 1:1200-as hajók a legdúrvábbak !
SOHA nem fogok tudni ilyet készíteni :o

b+,és még emberek is vannak rajta,....hány mm-esek lehetnek?.... <#wilting><#bdead>