Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed

Seaweed
<#nyes>
modellmaker
na meg lesz ma a negyték? 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
gyá 😄DDDDDDDD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
najó én most öntök egy új pohár vizet, elfelejtek mindent amit én és amit mást csinált, 0-án vagyunk, nézzünk a jövõbe, mit hoz a holnap...aztán kituggya

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ Skyline
mint a Kóreai idõkben!:😄d
bár akkor 50 volt frissitéskor! <#idiota>

Glpetyus
egy frissítés = 10 hsz :o

modellmaker
két 05 van. kicsit sok most az egyszerre beérkezni akaró üzi. le van terhelve a szerver. ez nem új.

DJ Skyline
sûrített levegõt is vegyél,számolj rá +3000-et kb

modellmaker
ez meg a másik. mindent annyira halál komolyan vezstek 😄D😄

DJ RUSH99
,,Válasz 'DJ RUSH99' üzenetére (#44905) ,,

nem is én írtam azt a kommentet<#wow2>jó ez az esgé<#vigyor3>

E30 4ever

roliairsuni
na errõl van szó

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
ja és ennek hála sztem köbö 1 hónapot megint csak várhatok majd amíg végre lefújhatom (már a stukkerrel<#wow2>) a mercit<#buck>

E30 4ever

roliairsuni
mi uncsi? az hogy megmondom amit gondolok?

modellmaker
vigyázz mert elkezdi majd kérdezgetni hogy tudna motoros fûrészt venni mert belóg a gaz a monitora elé...

DJ RUSH99
egyébként most tervezem egy ilyen stuki megvételét,potom 15 rugó,nagyjából le fogok nullázódni,de valszeg feláldozok ennyit azért,hogy sokkal profibban csináljam a maketteket (pl majd tudom fújni a belteret,így sokkal szebb lesz! és persze a kasztni is mégjobb lesz,bár hál istennek nem volt gond nekem a tamiyával sem a fújás😊 )

E30 4ever

Seaweed
Hat nekem nem az jott le hogy ugy csinaltad volna ahogy javasoltuk! ponthogy nem ugy....de ne firtassuk tovabb ez van, a te dolgod! Megkerdeztel minket mi elmondtuk (MAR AKI AKARTA!!!) a velemenyunket es ez van.
Glpetyus
uncsi :c

modellmaker
ööö na majd megkeresem. mostmár kíváncsi vagyok akkor mit írtál. 😄

Nem látod a fától az erdõt.

DJ RUSH99
van polírozószövetem gero-tól<#wow2>de mondtam h nincs még lakkozva és polírozva az a szerencsétlen autó😄

E30 4ever

roliairsuni
*tanul - tanulunk

DJ RUSH99
makett és (sajnos) nem én csináltam😄

E30 4ever

modellmaker
narancsos a festés. pedig az egy autón fontos dolog hogy az szép legyen. vegyél polírpasztát (Tamiya Compound, vagy 3M vagy vmi sima autós) és azzal polírozd fel.

roliairsuni
ne azt mond hogy SZ@R és kész, hanem mondd el a hibáka, hogy mit hogy kelett volna és abból tanul

Glpetyus
ehh

DJ RUSH99
Meccsbox😄DDDDD

E30 4ever

Ez tényleg nem rossz. (Feltéve ha makett és te csináltad)

DJ RUSH99
álmomban enyém esetleg<#idiota>majd talán pár év múlva😄

E30 4ever

De a buta embert nem tudod érvekkel meggyõzni, merthát õ makacsul kitart a "nekemvanigazam" tudata mellet.

DJ Skyline
Burágó? Majesztró?😄

DJ RUSH99
már nem azért,de a maszkolást úgy csináltam ahogy javasoltátok,ennek ellenére nem lett a legjobb!de ebben benne van az is,hogy szar a maszkoló.. na mind1

E30 4ever

Glpetyus
Ez a tiéd ?
ha igen,ha nem : szép nagyon :o

roliairsuni
voltmár olyan h mondatm valamit ami nem éppen pozití volt és le lettem cseszve a sárga földig, de haggyuk, csak legyen mindig midenki olyann jófej mint most

DJ RUSH99
végülis meg lehet érteni..

ennek örömére<#vigyor>:

E30 4ever

Glpetyus
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bazz,ez a topik mekkora XDDDDDDDDDDDD

DJ Skyline
meg kell beszélni! nem lehet az,hogy egymás mellett elmegyünk,aztán meg egymásnak ugrunk mint a gettóban! 😄

Seaweed
egyetertek (mellekesen, de nem szoltam bele...tudomasul vettem hogy leszarja mit tanacsoltunk harman-negyen neki...."o makettje o dolga"!)
modellmaker
ott a pont. 😄

Glpetyus
linket

*hiába

Kusslegyenmár, az értelmesebbek úgy is értik mirõl van szó, a hülyéknek meg hibáa beszéltek!

Glpetyus

<#idiota>
XD !

modellmaker
ezt nem értem!? miylen "olyat" mondtál mikor? 😄

Seaweed
tenykent kozoltem hogy "igen igy van"...mi a franc bajod van ember?!
DJ Skyline
azt írta,hogy augusztusban megy ki 3 hónapra! nem tudom augusztusban mikor! lehet már kint van,de lehet csak hó végén megy!

Glpetyus
egész évben kint van Dániában ? <#wow2><#eljen><#levele>
a rohattttt ... 😊

Seaweed
Mar meg ne haraguj megint, de ha jol emlekszem egyszer mar volt gondom a mondatszerkezeteidell es a fogalmazasoddal. Egyzseruen nem ertem mit akarsz mondani! Vagy adj szotarat a mondokaidhoz vagy magyarazd el mit is akarsz kifejteni.....de lehet en vagyok a hulye es az ujmagyart mar nem ertem... <#whatever>
roliairsuni
az nem gond, de ha én mondok olyat akkor leb@sztok

modellmaker
szóval. azt akartam még írni hogy:

egy jópárszor segítettünk már neked. mindenki más témában van otthon szal ne várd/várjátok el azt hogy mindeki csak azt lesi hogy és mikor tud segíteni a másiknak. meg mikro segítettünk is.. megfogadtad a tanácsunkat? Nem . amikor kérdezted hogy hogy fesd a crx-et. leírtuk hogy szerintünk hogyan kéne akik már azért pár makettet összeraktak, és nem kókánykodva, erre te mit csinálsz a legelbaszottab ötletedet követve csinálod meg. (mosta a maszkolásos izére gondolok, nem arra hogy rendõrautót építesz belõle)