Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ismernéd Seaweedet,akkor nem mondanád azt,hogy "magad sem tod hogy így van"
miért mondasz olyanokat,amirõl nem is tudsz?
miért mondasz olyanokat,amirõl nem is tudsz?
"szerinte semmi ertelme a letezesuknek az ilyen keszleteknek"
ezt hol? <#idiota>#idiota>
meg egyáltalán nem gond hogy képeket linkelgetsz, csak az hogy mindenkibe belekötsz bazdmeg.. csak azért írtam hogy nyiss topicot és linkelgess képet+kötözködj, mert semmi mást nem csinálsz, kötözködsz, és linkelgetsz, szerencsére egyik pozitív, szal ha mégis nyitsz magadnak topicot, azért linkelgess ide is <#vigyor>#vigyor>
chevyg-t is fikázod, megmutat egy makettet, tetszik mindenkinek, te sem tudsz rajta mit kritizálni, utánna meg olyan dolgokat vágsz hozzá, amirõl magad sem tod hogy így van <#szomoru1>#szomoru1> szal nem tom mi értelme volt az egész ügynek..
ezt hol? <#idiota>#idiota>
meg egyáltalán nem gond hogy képeket linkelgetsz, csak az hogy mindenkibe belekötsz bazdmeg.. csak azért írtam hogy nyiss topicot és linkelgess képet+kötözködj, mert semmi mást nem csinálsz, kötözködsz, és linkelgetsz, szerencsére egyik pozitív, szal ha mégis nyitsz magadnak topicot, azért linkelgess ide is <#vigyor>#vigyor>
chevyg-t is fikázod, megmutat egy makettet, tetszik mindenkinek, te sem tudsz rajta mit kritizálni, utánna meg olyan dolgokat vágsz hozzá, amirõl magad sem tod hogy így van <#szomoru1>#szomoru1> szal nem tom mi értelme volt az egész ügynek..
Hat nem tagadom..orulnek neki ha nem kerulne oda be soha....de sajatba meg nem akarjuk atrakatni..
elég,lefognak baszni,hogy szmájli szpemmelünk,meg hogy így könnyû bekerülni a toptízbe,blablablablablballba
nem láttam,hogy rá van írva a neved kis bekarikázott ,,r,, betûvel,bocs<#idiota>#idiota>
E30 4ever
asszem ha kompit is kellett volna vennem akkor
1: sose lett volna stukim,mert ennyi pénzt 1 év alatt spórolnék össze,ha SEMMIRE sem költenék😄 ps2-mre is asszem 1 évig gyûjtöttem anno h végül megvehessem csippelve 100 játékkal😄
2: megvárom míg kapok 1et szülinapomra😛
1: sose lett volna stukim,mert ennyi pénzt 1 év alatt spórolnék össze,ha SEMMIRE sem költenék😄 ps2-mre is asszem 1 évig gyûjtöttem anno h végül megvehessem csippelve 100 játékkal😄
2: megvárom míg kapok 1et szülinapomra😛
E30 4ever
hát, úgy könnyû
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
hátö.. majd valamikor 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Van elvileg vhol kép pár régi szar tankomról,azok mikor lesznek fent sgmaketten ?
Legalábbis Skynak küldtem pár hónapja... <#wilting>#wilting>
Na,nem mintha jó makettek lennének,de ha már lefényképeztem... <#miaz>#miaz>

ú bazz de jó volt akkor. 😄 most is csak kicsit most félek a szeptembertõl. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
😄DD
vagy kiinnen 
nincs itt semmiféle offolás kéremszépen