Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tényleg mingyá read only leszek "azokon a napokon".... :c
személy szerint nem vagyok oda a repülõkért.. de pl ChevyG munkája jobban tetszett! ezt drága nehogy fikázásnak vedd tõlem, mert lepetézek..
és ezzel azt akarom mondani, hogy oktalanul veszekedett mindidáig vele is, szóval nee folytassuk, hagyjuk abba...
a részletekbe meg nem akarok belemenni, annyit mondok csak a munkájára, hogy: mindenképp megbecsülendõ, nem nagyon néztem le soha senkiét, csak a tényleg összecsapottakat, viszont... inkább nem mondok semmit, mert ezt erõsnek is veheti :D
szalll peace

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
E30 4ever
Kar kavarnod a szart...nem fog sikerulni! Ennel sokkal ertelmesebbeknek tartom az itteni oreg topiclakokat! Max a nyubikat hergelheted fel....de annak meg jovege ugyse lesz...ugyhogy psszt
Makettezel..aztan viritsad amit csinaltal...