Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk: hmm, így utólag kissé érdekesre sikerált a mondat...
Szal a lényeg, hogy voltam, de csak nézegettem a hsz-eket...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kissé régen írtam, de nézegettem a fórumot, a nyáron nem volt idõm makettezni, de most megint folytetom, és már a Chevelle-t el is rontottam, szal kell egy új muclecar-t vennem...
Meg az Enzo feljavításával vagyok nygyjából kész, csak kell majd új átlátszó öntõkeret, és kész is...
Nagyjából ennyit csináltam pár hónap alatt 😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Arra figyelj a következõ figurák készitésénél,hogy a testrészek találkozásánál tömitsd ki a rést,aztán csiszold amíg egy felület nem lesz.
Pl. az 5. képen látszik talán a legjobban,hogy a kar külön alkatrész volt.
Szintén azon a képen látszik az öntési sorja,ami végigfut a figurákon.
Ha ezekre odafigyelsz,az sokat javít a végeredményen.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
NSX
STi
ezek a Japók tényleg nem aprózzák el!😮
ON
Én ezt egy pontiac gto val csináltam de csak düh böl...
Be ezt heggesztõ lánggal.
Ez gyárilag ilyen felrobbant modell vagy kezedbe vatted a lángszórót ???
a hibája hogy ecsettel festettem 😞 viszont nézzétek meg a hátsó sárvédõt, az a vicces hogy az lett a legjobb 😄DD
a másik meg hogy a terepasztal... áhh... lehet újracsinálom (:
opel blitz1
opel blitz2
opel blitz3
Dragon MG 42 Heavy Machine Gun Team 1/35
hibája: a messzelátós pali kezébe nehezen került a range finder 😄 meg is látszik szerintem (:
ugyanazon a fején kilátszik elõlrõl a ragasztó sarka (mingyá leszabdalom xD)
ha még van légszi jelezni!
mg1
mg2
mg3
mg4
mg5
mg6
kritikákat!!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
<#szeret>#szeret>
(remélem ezért nem utálnak ki a vén rókák, mint egyebekért másokat xD)

jó8