Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1:1-es makettezés úgyis elviszi majd a lóvédat 😊
Új felni,új zene...stb.... 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Igen sok volt neki. Nekem is. Megtörtént és Tv Rádió, híradó meg minde fasság ezzel volt tele...
én is azt mondtam volna, na jó b+ ebbõl elég megye felnézek a fórumra linkelek kettõt beszélek egy értelmeset az emberekkel és tûzök aludni.
Erre mit lát?
Hallod én vonatra, kocsiba, buszra vagy mittomén mire ültem volna és ha tudom hol laksz mg fel is pofozlak
teljesen érthwetõ volt a reakciója. De le lehetne már errõ pattanni mert elégge OFF a topik, vagy unalmas vagy nem vág témába, vagy híd ahogy akarod
Ha pedig nem tetszik el lehet menni ahogy Õ is elment (remélem csak egy kis idõre)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ha kell elmondom 2x. Ez egy Revell(Monogram) B-17G 1:48 méret. honnan lehet MEGRENDELNI Magyarországon?
Megint a hsz-em mellékes dolgához szóltál hozzá, nem a lényegéhez... hát beszarok.
mi is sokszor offoltunk már. ezt aláírom. de mikro egybõl nyílt neki topoiv akkor miért ide kell?
E30 4ever
E30 4ever
mostmár a kommunikációs képességedrõl is megbizonyosodtunk...
Öreg vagyok már bohócnak.De azt garantálom,hogy ha találkoznánk,azt is megbánnád,hogy szegény anyád a világra szart,te kis tinédzser buzi...
De most rábasztál,mert járok,és megtalállak,te féreg <#eplus2>#eplus2>
E30 4ever
E30 4ever
Te aztán mindig a lényegre tapintassz rá, a legfontosabb dologra bazki!! :Cc
Ha valaki hozzád szól értelmesen, arra bazmeg kussolsz, de ha meglátsz valami alacsony prioritású, számodra is érthetõ mondatot, akkor egybõl ugrasz. Hát már nagyon idegesítesz.
A képeket meg tanuld meg átméretezni, a makrókat pedig felejtsd el!
De elég lesz a tag is, ha a resize tudománya meghaladja a csöpnyi, evoluciószsákutcának megfelelõ agyadat.