Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õ nem az?

Glpetyus
😄
Az 1:1-es makettezés úgyis elviszi majd a lóvédat 😊
Új felni,új zene...stb.... 😊
<#wilting>

DJ Skyline
Seaweedre gondolsz moderátor alatt,vagy kire?

Jagi
majd legurulok vele, ha jobb idõ lesz 😊

Jagi
'92-11 hó

modellmaker
a tied milyen évjárat? (lehet írtad már srye)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sziasztok látom lefutott a hajnali tere-fere. A késõn jövõk jogán annyit tennék hozzá utoljára hogy lehet igazatok van nem kell offolni csak hogy 1 moderátor ne használjon olyan szavakat amiket moderálni kell. fõleg olyanokkal szemben nem /itt magamra gondolok/ akiket nem is ismer és azt sem tudja hány éves mert sztem én legalább 1 5-sel öregebb vagyok mint õ. Ezentúl velem szemben óvattal a billentyûkkel. ennyi. részemrõl is vége

Jagi
Hallod, szomorú de csak az új coltot láttam 1/24-ben fujimiban 😞

Glpetyus
-t

Glpetyus
Kocsiba üljél,elvégre most vettél egyett <#nezze> 😊

ChevyG
<#wave>
Jagi
jajj a picsába...<#shakehead>

Igen sok volt neki. Nekem is. Megtörtént és Tv Rádió, híradó meg minde fasság ezzel volt tele...
én is azt mondtam volna, na jó b+ ebbõl elég megye felnézek a fórumra linkelek kettõt beszélek egy értelmeset az emberekkel és tûzök aludni.

Erre mit lát?

Hallod én vonatra, kocsiba, buszra vagy mittomén mire ültem volna és ha tudom hol laksz mg fel is pofozlak

teljesen érthwetõ volt a reakciója. De le lehetne már errõ pattanni mert elégge OFF a topik, vagy unalmas vagy nem vág témába, vagy híd ahogy akarod

Ha pedig nem tetszik el lehet menni ahogy Õ is elment (remélem csak egy kis idõre)

Glpetyus
😊

dejavú<#gonosz1>

Glpetyus
Jó a logód <#eplus2>

ChevyG
mert ott a $ nem ritkaság
Glpetyus
Végre.

Punker
FLÉM OFF! Skyline szólj ha valakivel gond van és kivágom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

modellmaker
ez egy költõi kérdés. 😊 nálunk boltban ritkaságot tuti nem tudsz venni. járni kell versenyek börzéire. sõt a külföldi börzékre (szlovákiába és lengyelországba) amik még közel vannak

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

a ritkaságok mért csak az USA-ban vannak?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

modellmaker
sry de nem találtam sehol magyar boltban. =/ még más B-17-t sem.

azt észre vettem. de ami van 1:72 méretû B-17 nem igen nyerte el tetszésemet, de legalább Németországból még megrendelnénk, csak a Német Revell oldalon sem volt fenn

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Glpetyus
Modunin megnéztem,ott nincs.

DJ Skyline
szerintem sehonnan,Revell Monogram makettek már nehezen beszerezhetõk,majd keresek mindjárt másik 1/48-ast,csak lekell itt rendezni ezt a flamet

modellmaker
ez nem kívánságmûsor hanem fórum. de mindjárt megnézem neked

honnan lehet MEGRENDELNI a #45173-ban látható repülõt? vagyis ezt:

ha kell elmondom 2x. Ez egy Revell(Monogram) B-17G 1:48 méret. honnan lehet MEGRENDELNI Magyarországon?

modellmaker
értsd félre akkor ....

DJ RUSH99
szarok rá

E30 4ever

ChevyG
igy is lehet mondani😄
LOOOOL
Megint a hsz-em mellékes dolgához szóltál hozzá, nem a lényegéhez... hát beszarok.

modellmaker
azt miért nem lehet felfgoni csökkent kis agyatokkal hogy saeweed más értékrendet képvisel? neki az hogy tõle több száz kmre meghalt 3 ember (részvétem családtagjaiknak) nem jelent akkora dolgot mint nektek. lehet sõt biztos hogy õ is sajnálja azokat az embereket, de a megfelelõ helyen.

mi is sokszor offoltunk már. ezt aláírom. de mikro egybõl nyílt neki topoiv akkor miért ide kell?

DJ RUSH99
az nem egy smile volt elõtte,hanem megint csak szép komment szívíd stílusban<#wink>csak hát átszerkesztette,és arról nem volt sajna printscreenem...

E30 4ever

DJ RUSH99
többet értek a photoshophoz mint azt te gondolnád... és tudtommal 1024-es képeket még szabad rakni,ergo --> <#kuss>

E30 4ever

Glpetyus
mek :c

Gratulálok, ha a szavakkal nem bírsz, akkor elõveszed az öklöd?
mostmár a kommunikációs képességedrõl is megbizonyosodtunk...

DJ Skyline
a több nincs meg? a 10-es egy offtopic szmájlinak tûnik,te meg lereagálod Caps Lockos káromkodással!

Glpetyus
Ne röhögtess már.
Öreg vagyok már bohócnak.De azt garantálom,hogy ha találkoznánk,azt is megbánnád,hogy szegény anyád a világra szart,te kis tinédzser buzi...

De most rábasztál,mert járok,és megtalállak,te féreg <#eplus2>

DJ RUSH99
húú mindenki pont a rosszra nem emlékszik! akkor ÍME egy kis emlékezetfrissítõ😊 nem mondom,hogy én virágnyelven beszéltem,de szerintem meg sem közelítette a 45113-mas komment szintjét!

E30 4ever

modellmaker
és mi lesz? mekversz? <#idiota>

ChevyG
remélem nem jársz kiállításokra versenyekre, mert én járok...
éz vonatkozik szividre is
😄D

Glpetyus
én a verõknek segítenék <#idiota>

*[ url ] tag is

DJ RUSH99
#45188 -ra írtam

E30 4ever

DJ Skyline
mit is írt? valami olyasmit,hogy hogyan kapcsolódik a makett topikhoz!? utánna még valamit,de arra nem emlékszem!

Glpetyus
fúúúha 😄

DJ Skyline
heló, mondom segítséget kért! téged ha vernek 3-an, 4-en az utcán, akkor nem kérnél segítséget!?

DJ RUSH99
mi volt neki sok? az az 1 nyomoronc komment? én nem beszéltem úgy ahogy õ és rögtön felvette ezt az alpári stílust! szerintem erre azért nem adtam okot,ha meg ez elég neki ehhez akkor szedjen nyugtatót vagy mittudom én! továbbra is annyit tudok mondani,ha nem hisztériázott volna már rég nem lenne ez ami van...

E30 4ever

Bammeg nem tök mindegy??!!
Te aztán mindig a lényegre tapintassz rá, a legfontosabb dologra bazki!! :Cc
Ha valaki hozzád szól értelmesen, arra bazmeg kussolsz, de ha meglátsz valami alacsony prioritású, számodra is érthetõ mondatot, akkor egybõl ugrasz. Hát már nagyon idegesítesz.

A képeket meg tanuld meg átméretezni, a makrókat pedig felejtsd el!
De elég lesz a tag is, ha a resize tudománya meghaladja a csöpnyi, evoluciószsákutcának megfelelõ agyadat.

modellmaker
nem. de picit a bádi kit miatt megnõtt a tömege. pár 10 grammal biztos 😄