Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
tudod valszeg neki is sok votl már... mint ahogy nekem is...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
biztos kibírja 😊
Feltéve,ha nem fémkasztnis 😊

Glpetyus
árúlkodás helyett inkább oltogatás-t kellett volna írnom....

modellmaker
:C

én meg csináltam ugye a suprához lengéscsillapítót. mert a gyári elég tré és nem tecc. másfeles rézdrót hosszában kifúr. 0.8-as inyekciós tû bele. most azon izgulok hogy majd megtartja-é a makett súlyát. (tudom tudom nem sûlya van hanem tömege. 😄 ) mert ok hogy a lengõkarok viszik el a terhelés nagy részét, meg a féltengely, de azért csak ez a kis alkatrész tarrtja megfelelõ magasságban..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
akkor ki árulkodott már bocs? mert én ugyan nem<#sniffles>

E30 4ever

DJ Skyline
ez nem árulkodás,hanem segítség kérés,mert nem voltam itt (volt pofám aludni az éjjel),így írt a mod topikba,ennyi...

DJ RUSH99
már nem azért mondom,de aki árulkodott a moderátor topikba az SEAWEED VOLT!!

de mostmár tényleg én is kurvára unom a témát,annyit tudok mondani,hogy pl modellmaker #45157 -es kommentje kb olyan stílusban szól mint seaweed-é pedig tõle ilyet nem szoktam meg,sosem volt ilyen... meg ha seaweed befogta volna akkor maradt volna 1 off komment ehelyett most már lassan 2 napja offolunk.. és még én vok a rosszfiú! szánalmas

E30 4ever

Glpetyus

Na,egy kis on is:
tegnap,3 vagy 4 hét kimaradás után csinálgattam a Victory-t.
A kötélzetet. Már pont az elsõ "felvonás" végén voltam,amikor letört az a geci kötélfeszitõ izé',amin a csigák is vannak....baszki,2 órás munkámnak annyi o.O

Glpetyus
Mondtam régebben,hogy felõlem irkálhatják a faszságaikat,útóbbi idõben el sem olvasom pár ember hsz-eit. (pl. chevyg ugye 😊
De ha már személyeskedünk,na azt ne....Meg egy olyan tagot kostólgat,aki minden nap tesz vmit a topikhoz?
Hát a jó anyját azt.

Rush is elmehet a faszomba,pedig EDDIG semmi komoly bajom nem volt vele.
Moderátor topikba árúlkodás...,az megy mi?

modellmaker
de gondolkodni fáj. <#ravasz1>

részemrõl akkor most ez a téma lezárva, noobok ignore listán.

DJ Skyline
de azt is mondtam,hogy ez nem makettinfó,sg nem makett fórum ahol mindent lehet! itt kialakultak bizonyos szabályok,érdekes mi miért nem vitázunk Seaweedel soha? leírjuk,hogy nem kéne,pl zoolee-nak írtam,hogy itt nincs szükség a makett topik top10-ben való állására,erre pár nap múlva megint benyomja! :S nincsenek olyan irdatlan nagy/szigorú szabályok itt,csak elõbb megkéne ismerni az itteni embereket,meg a szokásokat,nem rögtön úgy csinálni,ahogy éppen jólesik!

Glpetyus
<#action>

Glpetyus
Nem csak az offolásról van szó.
Azt nem értem,hogy vki sírt,hogy jaj,bezzeg a makettinfón fú de rendesek,meg türelmesek,az ilyen genetikai hulladékokhoz,mint õk....dehát akkor mi az jó édes anyja picsájáért nem takarodik oda ? <#ticking>

modellmaker
akinek nincs esze legyyen notesze 😄

DJ Skyline
na akkor most eljön a kussolás idõszaka,aki még1x beleköt valakibe,vagy fikázza a másikat valamivel,azt kirakatom Punkerral a rákba!
ha nem adtok okot Seaweednek (vagy bárki másnak) a baszogatásra,akkor nem fog senkibe se csak úgy belekötni! páran már tudhatnák itt,hogy nem szereti Seaweed a totális offolást,ezt Csoder is leírta! tehát tessék körültekintõnek lenni,ha meg nem vagytok biztosak a dolgotokban,akkor inkább ne! ez az "ifjoncoknak" szólt leginkább! tudja mindenki jól kikre vonatkozik,akinek meg nem inge...

DJ Skyline
na de akkor is van topikja ennek! én sem linkelek be ide gta sa-s dolgokat,mert megvan a maga helye! :\

Glpetyus
Ezek szerint.
Kurva unalmas már.

Glpetyus
Ha nem haygom otthon a kábelt <#zavart1>
Holnap 😊

DJ Skyline
gondolom vita volt,de ekkora?

DJ Skyline
és én mikor kapok már?!<#smile>

Glpetyus
Tudod te azt..

DJ Skyline
mi történt itt? én azután,hogy rush belinkelte a tüzujátékos cuccot,onnantól nem voltam! valaki felvázolná a helyzetet?

Osztálytársamnak meg van.A móricz zsigán vette.

nem tudja vki honnan lehet ezt megrendelni: Revell(Monogram) B-17G Flying Fortress 1:48 méret

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Glpetyus
ejnyee <#zavart1>

modellmaker
na grat faszszopók...

Glpetyus
enyém is 😊

Glpetyus
<#eljen>

Jagi
ja, grafitmetále 😊

Jagi
majd linkelek, de még nincs róla kép.

Mákunk volt, pont megláttuk.
Az ilyenek kb 2-3 napot állnak a kereskedésben és már viszik is õket.
...kasztni, motor rendben, gumik újak 2008/7-ig mûszaki, szal mûszakilag okés csak a belseje volt retyós (ugye nem volt idejük kitakarítani, mert hamar elhoztuk)
szal alakul. Már belülrõl is inkább autó, mint raktár^^

roliairsuni
ejha, honnan van?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Glpetyus
😄
Az jó kis kocsi 😊
Képet priviben,és cserébe kapsz az enyémrû'

modellmaker
😄

Jagi
'93 mitsu colt 1.3i
kicsi, játékos de harap, ha kell^^ (

roliairsuni
énse vagyok képbe

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Glpetyus
Mit vetté' ? 😊

Glpetyus
fasz kivan má'....mi az Isten volt itt? :c

Jagi
Haggyoffoljak egy kicsit plz.

Ugye mondtam, hogy 1:1-es verdára gyûjtöttem eddig, azért nem vettem semmit (na nem mint ha otthon nem állna kisebb hegyekben a makett)
Szal végre sikerült vennem egyet ami miden igényemet kielégíti^^
Ebból következik, hogy a fenntartási költségek függvényében megint búújing lesz 😊

ChevyG work
olvass vissza plz, hogy ki kinek szolt be, és hogyan!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

modellmaker
Nem tom ki mit írt pontosan, mert del lett. (láttam seaweed miért kapott büntit)
csodálkozotok baszzátok meg hogy így szól hozzá ahogy?? nektek sincs hozzá egy kurva jó szavatok basszátok meg!! Állandóan csak rinyál a sok kis fasszopó... hát no comment baszki! eddgi nem volt semmi baj, erre jön néhány csökkent értelmû kis taknyos fasz és felbassza mindenkinek az agyát... hát köszönjük szépen de nem kérünk belõletek!

ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
ChevyG
jo az uj logod<#mf1>
DJ RUSH99
pár kép kárpótlásul:

E30 4ever

DJ RUSH99
oké,oké abbahagytam<#vigyor>

E30 4ever

fistin
3!

fistin
3ig számolok, és lõn szeretet!

Jó, de most már végre hanyagolhatnánk a pejoratív töltetû hozzászólásokat?

Értem én, de az ilyen dolgokat ált. a megfelelõ helyen kellene megbeszélni, a topiclakók biztosan hallottak róla, és elbeszélgettek róla chaten/családtagokkal ha érintettek voltak, vagy egyszerûen csak meghatotta õket a dolog, és itt már nem akarnak hallani róla, õk már megbeszélték, ide a topic tárgya miatt jönnek, a Makettezés miatt.

Ha az off valamilyen szállon hozzáfûzhetõ a makettezéshez (én pl szeretem a haditechnikát, ezért is makettezek, tehát S airsoft pisztolyát is örömmel láttam, viszont a balesetes linkre már rá sem kattintottam, mert már kitárgyaltuk máshol, nem itt, máshol, és ide nem azért jöttem, hogy balesetekrõl olvassak, fõleg nem egy értelemtlen flameról) akkor azt mondom hogy ok, de a baleset most nem igazán vágott ide.

És te is megérthetnéd végre Seaweedet, szavaival élve õ nem egy matyóhimzés, szeret mindent a helyén tudni, és gondolom már láttad, hogy téged sem csippál annyira, tehát vehetted volna a dolgot te is kicsit könnyedébben.

DJ RUSH99
én ezen már föl sem háborodtam😄 többet nem nézek ki belõle...

E30 4ever

DJ RUSH99
sajnos seaweed nem csak smile-t írt.. utólag szerkesztette:S

arról nem beszélve,hogy ilyen stílust felvenni amilyet felvett..és még õ mondja nekem!neki már beteges mániája ez az ,,off, nem ,,off,, dolog.. mintha õ 1x se rakna be OFF dolgot.. ez sztem egy kicsit komolyabb dolog volt annál,hogy így kelljen lereagálni ahogy õ lereagálta..nemtudom akkor hogyn reagált volna,ha éppen neki van ott rokona,ismerõse,stb.. hál istennek nekem sem volt ott ismerõs v rokon,de megsajnáltam azokat az embereket,és gondoltam nem halunk bele ebbe az 1 ,,off,, kommetbe.. nah mind1 tényleg zárjuk le ezt a vitát

E30 4ever