Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sgmakettten nézd meg az adatlapod 😊 fel lett töltve pár kép 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nah a vitát lezárva: én sem fogok annyit járni ide mint eddig,és nem elsõsorban a vita miatt,hanem mert rájöttem,hogy fölösleges itt pedálozom mert a többség úgyis katonai cuccokban utazik,akkor meg minek vesztegessem az idõmet.. ha majd idõnként kész lesz valamelyik autóm lehet berakom,meg benézegetek,de kb ennyi.. tanácsokat kérni és minden nap friss képeket mutogatni meg jó lesz a makettinfo😊)
Részemrõl vita lezárva
<#integet2>#integet2>bye😊
<#wave>#wave>
Downhill!!
hát én visszarugdosom ide... <#ticking>#ticking>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
MEg voltmég példa...
Amiután én is jöttem, akkor is volt egy nagyobb akció... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
asszem akkor még nem voltam házigazda! <#nemtudom>#nemtudom>
Csak nem mindenki annyira toleráns, hogy figyelembe vegye a másikat, hogy mi nem tetszik neki, gondolok itt a nagy képekre, hülye kérdésekre, meg offokra...
Ami azért elõfordul ugyebár... (Az a koreai vagy mi-féle, meg hasonlók ugyebár 😛)
egy. mindig segítettünk annak aki normálisan le tudta írni gondját-baját.
ketõõ. mi így? kis félreértés van sztem mert párszor szóltunk hogy nem kéne úgy csinálniuk egy-két dolgot ahogy csinálták. de ugye ha szépen szól hozzájuk az ember azt nem értik meg.
Csoder,Seaweed,Petyus,modellmaker,Jagi,kbx,MikX,meg én írkáltunk anno ide állandó jelleggel...még Gero is,de nem sg-zik,mert nincs nete otthon,melóhelyén meg levan tiltva az sg! tehát nem...
Seaweed lelépett (vajon miért),tehát egy emberrel kevesebb sajnos...aztán az évben jöttek többen is...RUSH,Te,Chevy,Roli,RCM,zoolee,Elmör (bár õ asszem tavaly,de nem ír már õ sem),meg még egy páran (nem jut eszembe,sry)...szóval akik törzsgyökeresek,azok kialakítottak íratlan szabályokat...mint egy benszülött törzs! 😄 és az a baj,hogy anno páran felrúgták ezeket a szabályokat! például,RUSH többször linkelt nagyon nagy méretû képeket,megkértük,hogy nem kéne,de csak azért is benyomta...errõl leszokott már! meg sok hülyeséget is kérdezet,pl mennyi a póstakültség (honnan tudjuk),meg ilyenek...azokról is leszokott félig meddig...Seaweed harap a nagyon nagy offra,tehát tudhatta volna RUSH,hogy Seaweednek nem fog tetszeni a dolog...különben nem volt olyan bántó Seaweed kommentje a tüzijátékos linkre,nem tudom hogyan fajult el addig a dolog! :S szóval mint írtam,elõbb megkéne nézni mik vannak a bannerban,megismerni az itteni szokásokat,embereket...pl pár napig csak olvassa az ember a topikot,akkor nagyjából lejön a dolog,hogy mi hogyan...
Downhill!!
És hogy egy emberke banoltassa magát és elhaggya a forumot ezért?
Nagyon egyszerüek pedig ezek a dolgok ha ugy érzitek hogy FAQ segit neki akkor meg kell irni. Ha pedig õ a sáját pénzén megvásárolt makettjét nem ugy fujja le ahogy tanácsolojátok neki akkor mi van? Ez nem azt jelenti hogy nem fogadja meg a tanácsod egyszerüen másképp gondolja. Ennyi. Ez miért baj?
Downhill!!
1. volt egy technikák része a topiknak,ott volt sok minden...mint egy FAQ,de sokan nem olvasták el azt
2. ha segítünk is,akkor meg nem úgy csinálja,példa rá RUSH,elmondtuk hogyan fesse le a kocsit,tök máshogy csinálta
3. ha szólok,hogy nem kell a top10,akkor is benyomják ide
és még lehetne sorolni
ezeket olvasd el: #45186, #45182, #45181
Mind az ujregektõl és mind a régiektõl. Ha valaki nem ért hozzá és nem olyan magasszinvonalu mint ti hogy tanulja meg? Kitöl kérjen segítséget?
Szerintem ez a mai nap elgondolgodtato. Megér ennyit hogy valakinek igaza legyen? Szerintem nem .
Jó lenne ha mindenki kicsit elgondolkozna ezen és kisit türelmesebb lenne.
Downhill!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
és a satöbbi 😊 ablaktörlõlapát, kárpit tisztítás, új pedálok, dendszámtáblatartó hihi 😊 sok kicsibõl nagyon nagy lesz