Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#guluszem1> <#puszi>
Jófajta az új galéria-style ^^

modellmaker
mornin' <#integet2>

sgmakettten nézd meg az adatlapod 😊 fel lett töltve pár kép 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
😄DD

Glpetyus
<#integet2>

sky nem elõször mondom el,hogy úgy csináltam ahogy mondtátok😄 nem gyõzöm hangsúlyozni...amúgy rush vok a régi regemmel..

nah a vitát lezárva: én sem fogok annyit járni ide mint eddig,és nem elsõsorban a vita miatt,hanem mert rájöttem,hogy fölösleges itt pedálozom mert a többség úgyis katonai cuccokban utazik,akkor meg minek vesztegessem az idõmet.. ha majd idõnként kész lesz valamelyik autóm lehet berakom,meg benézegetek,de kb ennyi.. tanácsokat kérni és minden nap friss képeket mutogatni meg jó lesz a makettinfo😊)

Részemrõl vita lezárva
hát ezek után már nem lehet semmi.... 😞
<#integet2>bye😊

DJ Skyline
najól van,én lelépek! jóéjt,aztán ne tessék szétbarmolni a topikot! 😊 ha meg van valami,akkor szóljatok rá arra aki csinálja a bajt,vagy ha nem bírtok vele,akkor szóljatok Punkernak! bár remélem nem lesz már semmi
<#wave>

gordon 24
Nem dehogy... Csak pl olyan tanácsot tudsz adni hogy egy kis makettnek mi áll jól. Mint ahogy ezt le is irtátok.(hogy pl: Nem jó a metál mert nagy a szemcse stb) persze ez után az emberke dönt ez világos.

Downhill!!

Mii? Nemá'<#szomoru1>
hát én visszarugdosom ide... <#ticking>

modellmaker
hát de én döntsem már el mi tetszik neki.. (milyen színûre fesse) ok a harcjármû meg repülõ ok de keressenek olyan példát amikor normális festési tanácsot kért valaki és nem kapott.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Hát ja de valszeg ez igy most megszünik. Mondjuk szerintem egy ilyen dolog hogy milyen szinü legyen egy makett az a topik témájához tartozik, és ebbe lehetne segiteni. De mind1 sajnos ezen tul vagyunk. Szóval 2 emberkével kevessebb és szerintem Chevy se nagyon fog irogatni. Kár érte, hülyeség volt.

Downhill!!

DJ Skyline
ja,mindíg sok képet nyomott be ide,segített,adta a háttérinfókat,kis füzeteket ha kellett,meg minden! szóval segítünk mi,csak ne olyan kérdéseket tegyenek fel,hogy milyen színû legyen a makett (nem volt ilyen,csak hasonló kaliberû kérdések)

DJ Skyline
Seaweed csak akkor kattan be,ha okot adnak rá! írtam lejjebb,hogy nem veszekedtünk mi vele soha...Petyus 1x,de az sem volt olyan,elintézték kettejük között,és kész,de ez már több hetes,hónapos dolog,amirõl szó van!

gordon 24
Ezt sajnálom szar.. Hát remélem nem lesz ilyen többet. Mert ez nem tesz jót senkinek.

Downhill!!

modellmaker
nem, mert akkor még csak nkei vol tbüntije. a többi csak jóval utána kapott.

gordon 24
De miért? ennyire bekattant Rush-ra mert õ is banoltatta magát?

Downhill!!

DJ Skyline
elment,elvileg az egész SG-rõl! betelt a pohár nála,meg a büntipontozást sem tartotta igazsságosnak (csak õ kapott akkor)...

modellmaker
sajnos az egész sg-rõl... =/

gordon 24
Mi van Seaweed-del õ is elment??? Az egész SG-rõl vagy csak innen? Kár lenne érte tök jókat dumáltam vele a kerékpáros totyikba.

Downhill!!

MikX
Hmm... Mentegetõzünk, mentegetõzünk? :😄
MEg voltmég példa...
Amiután én is jöttem, akkor is volt egy nagyobb akció... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Naja... Az nem is volt nagy off, najó 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
a kóreai akció az más volt! 😄 akkor egy kiállítás képeit figuráztuk ki,mert olyan fejek voltak azokonok a képeken,hogy nem tudtunk szónélkül elmenni mellettük! 😄
asszem akkor még nem voltam házigazda! <#nemtudom>

modellmaker
miiii??!! azon is voltak makettek 😄DDDDDDDDDDd

MikX
jaja, ez mind így van 😄
Csak nem mindenki annyira toleráns, hogy figyelembe vegye a másikat, hogy mi nem tetszik neki, gondolok itt a nagy képekre, hülye kérdésekre, meg offokra...
Ami azért elõfordul ugyebár... (Az a koreai vagy mi-féle, meg hasonlók ugyebár 😛)

modellmaker
már belefáradtam..

egy. mindig segítettünk annak aki normálisan le tudta írni gondját-baját.
ketõõ. mi így? kis félreértés van sztem mert párszor szóltunk hogy nem kéne úgy csinálniuk egy-két dolgot ahogy csinálták. de ugye ha szépen szól hozzájuk az ember azt nem értik meg.

DJ Skyline
topik elején nem voltunk sokan...
Csoder,Seaweed,Petyus,modellmaker,Jagi,kbx,MikX,meg én írkáltunk anno ide állandó jelleggel...még Gero is,de nem sg-zik,mert nincs nete otthon,melóhelyén meg levan tiltva az sg! tehát nem...
Seaweed lelépett (vajon miért),tehát egy emberrel kevesebb sajnos...aztán az évben jöttek többen is...RUSH,Te,Chevy,Roli,RCM,zoolee,Elmör (bár õ asszem tavaly,de nem ír már õ sem),meg még egy páran (nem jut eszembe,sry)...szóval akik törzsgyökeresek,azok kialakítottak íratlan szabályokat...mint egy benszülött törzs! 😄 és az a baj,hogy anno páran felrúgták ezeket a szabályokat! például,RUSH többször linkelt nagyon nagy méretû képeket,megkértük,hogy nem kéne,de csak azért is benyomta...errõl leszokott már! meg sok hülyeséget is kérdezet,pl mennyi a póstakültség (honnan tudjuk),meg ilyenek...azokról is leszokott félig meddig...Seaweed harap a nagyon nagy offra,tehát tudhatta volna RUSH,hogy Seaweednek nem fog tetszeni a dolog...különben nem volt olyan bántó Seaweed kommentje a tüzijátékos linkre,nem tudom hogyan fajult el addig a dolog! :S szóval mint írtam,elõbb megkéne nézni mik vannak a bannerban,megismerni az itteni szokásokat,embereket...pl pár napig csak olvassa az ember a topikot,akkor nagyjából lejön a dolog,hogy mi hogyan...

gordon 24
Hát jó.. Rendben értem. De ez akkor sem normális szerintem. De mind1 ha ti igy akkor oké. Csak azon erdemes elgondolkozni hogy milyen lesz az amikor majd csak 2-3-an fogtok ide irogatni. Mertha igy álltok az emberekhez (igaz nekem semmi bajom veletek) akkor elöbb utobb egyedül lesztek. És azért szerintem az nektek se lesz jó....

Downhill!!

DJ Skyline
akkor ne kérdezze meg,hogy mi hogyan csinálnák,vagy mit tanácsolunk! de miért kell azt írni,hogy van FAQ? ott villogott ez a kép! különben ez már egy hosszabb dolog eredménye a mai...tehát itt nem a mai eset miatt kapott Chevy 3,Seaweed 1,RUSH meg 5 pontot...ez már régebb óta érlelõdött,csak mára forrott ki! :\

gordon 24
Ezt értem de ez elég ok arra hogy kiváltson egy ekkora vitát?
És hogy egy emberke banoltassa magát és elhaggya a forumot ezért?

Nagyon egyszerüek pedig ezek a dolgok ha ugy érzitek hogy FAQ segit neki akkor meg kell irni. Ha pedig õ a sáját pénzén megvásárolt makettjét nem ugy fujja le ahogy tanácsolojátok neki akkor mi van? Ez nem azt jelenti hogy nem fogadja meg a tanácsod egyszerüen másképp gondolja. Ennyi. Ez miért baj?

Downhill!!

DJ Skyline
nem errõl volt szó! segítünk mi,csak
1. volt egy technikák része a topiknak,ott volt sok minden...mint egy FAQ,de sokan nem olvasták el azt
2. ha segítünk is,akkor meg nem úgy csinálja,példa rá RUSH,elmondtuk hogyan fesse le a kocsit,tök máshogy csinálta
3. ha szólok,hogy nem kell a top10,akkor is benyomják ide
és még lehetne sorolni

ezeket olvasd el: #45186, #45182, #45181

gordon 24
Hát srácok nagyon szomoru vagyok attól amit látok itt. Ez nagyon gáz.
Mind az ujregektõl és mind a régiektõl. Ha valaki nem ért hozzá és nem olyan magasszinvonalu mint ti hogy tanulja meg? Kitöl kérjen segítséget?

Szerintem ez a mai nap elgondolgodtato. Megér ennyit hogy valakinek igaza legyen? Szerintem nem .

Jó lenne ha mindenki kicsit elgondolkozna ezen és kisit türelmesebb lenne.

Downhill!!

MikX
Hát ja, már azt hittem, megint nagy offenzíva indult makett témában... 😄

kbx
En ehhez nem fuznek semmit, nem akarok meg 1 balhet!!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
hali!
igen sajnos! :\

modellmaker
ahoj! <#integet2>

kbx
Nah, latom megint volt egy szep ki botrany itt!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
mert régi makett már! Monogram 1/48 B-17-et keress inkább

modellmaker
akkor már nagy valószínûséggel nem gyártják

az más, de mind1... Nekem az is jó lenne ha Németországból rendelnénk, csak nem ismerem a német oldalakt, és ugye tudjuk h Németország a Revell (és a 2006-os foci V😎 szülõhazája (tudomásom szerint). Így számomra nagy megdöbbenés volt h a Német Revell oldalon nem volt fenn.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

DJ Skyline
pedig az 1/72-es sem egy kis falat!

<#wave>

modellmaker
még én sem tom pontosan. 😊

modellmaker
helló. <#integet2>

Jagi
rencámtábl az sry

Jagi
vágom 😊 új felni nem új, csak zene 😊 (kansai magnó van benne)
és a satöbbi 😊 ablaktörlõlapát, kárpit tisztítás, új pedálok, dendszámtáblatartó hihi 😊 sok kicsibõl nagyon nagy lesz

Jagi
toljad ide a détet és oksa lesz^^ vagy privi 😊

Glpetyus
Na,a holnapi viszlátásra <#integet2>

akkor meg pláne

modellmaker
nem.

modellmaker
hát az már csak ganébb lesz. 😊 vmikor õsszel lesz városi (megyei) verseny majd lenézhetnél ha nyugodtabbak az események. 😊 majd olyan este körül vmikor már mikor a nép szállingózik hazafele. 😊 majd szólok még pontosan mikor lesz.