Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
A Topgunban is valami ghosrider századdal repültek az anyahajón, ha jól emlékszem😄 Amúgy köszi az infót😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
VFA nincsen Tomcatéknél! csak VF,szal az ott el van írva! VF-142 pedig a Ghostriders nevû század!

Kit--Kat
Lehet ismeritek, de most találta 1 nagyon jó oldalt ami pontosan altipusokra lebontva 1tõl1ig bemutatja az összes amerikában szolgált és szolgáló repülõ gép belsejét.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
AZTA ilyet én is én is😊
Na akkor megkérnélek 1 kis segítségre. Gondban vagyok mert a a repülõsszázadának VFA-142-t ad meg. Se a saját és neten nézett képek alapján nem passzol sehol a festés és a betû kód, se így VFA-142ként keresve nem találtam ilyenrõl képet. Rendes nevet meg nem ír, csak azt, hogy a USS. Eisenhowren szolgált. Megnéznéd nekem melyik századból van, mert megszeretnék róla pillantani rendes képeket is.

DJ Skyline
ha minden igaz,akkor F-14A (Early)! kilestem az F-14 Tomcat in action (Squadron) füzetbõl! 😄
ez:

egy kiállítás börzéjén vettem! 😊

fistin
nem tudjátok mi lett a shop.modell.hu oldallal?

Kit--Kat

Ma vettem, Italieri. Nagyon jónak tûnik😊
Érdekes mert nagyon korai modell, még nincs ráfüggesztve az orra aljára a képfelnagyító kamera meg a többi mûszer.

roliairsuni
mimvan , ja kompim<#idiota><#eplus2>

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Glpetyus

Glpetyus
Egyzser láttam egy kúrvajó japán (?) filmet,ami úgy a 80-as évek közepén készülhetett.
Abban harcoltak ilyen robotok (?) vmi arénában.Persze a korabeli trükökk már akkor is mókásak voltak,ennek ellenére tetszett a film.Asszem a "Szív tv"-n volt 😄

Glpetyus
<#integet2>

MikX
Na halihó, ismételten sikerált fellépnem, nem tom mi van ezzel, ehh...

Jahhm és ha minden igaz, hamarosan megjön a cucc enzo-hoz, és be tudom fejezni, végre valahára.
Meg csinálok egy echte parkolót a polcomra, csiszolópapírból, lefestem aszfalt színûre, csak a járdaszigetet nem döntöttem el mibõl csináljam, meg úgy gondoltam, hogy csinálok lámpaoszlopokat is, mûködõt, hogy ki tudjam világítani este. Vagyis jólenne, csak nemtom, hogy hogy sikerál összehozni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
a mejjébe a piros izé alatti kis "kapszulába" ül a bácsi?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

Én vevõ vagyok bármire ( ) <#idiota>

Jagi
jajjmá!
Ez egy Mecha. Mechanikus harci gép (ember irányítja). Optimust meg az egész megatron és autobot bandát perc alatt kivégezné.
Fantasy kategória ne tessék értelmet keresni benne
20m felett van igen nagy tûzerõvel bír, nem fikázni 😊

de látom hiába színesítem a tápigot, hát jöhetnek a csörömp képek!

Glpetyus
képet 😊

DJ Skyline
elsõ optimusz szuper fokozat <#idiota>

Kata
A hajóval addig jutottam, hogy nem akartam az árbocokat beültetni, mivel költözésnek nézek elébe még valószínûleg idén, és így sérülésmentesen el tudom csomagolni majd.

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
és a HAJÓ ? 😊

Glpetyus
transzformer :d

roliairsuni
de ez mire jó? vagy miez egyáltalán?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Jagi
Ha ez komoly akkor, akkor sem spammelek, mert nem gyerekjáték.
a repülõt brümmögve lehet reptetni, hasonlóan hangutánzással akár autót, akár tankot is nevezhetjük annak.
Mivel méretarányos, és szintén ragacs+festék kell hozzá, hogy jól nézzen ki, nevezhetjük makettnek. ez nem a megszokott kategória, amúgy pedig makett.

Jagi
püff, blöööö!

mondomén 😊
Az elfogult fanatisták nem nyitottak az újra... de majd meglássátok^^
(ha lesz fölös lóvém)

Kata
gyerekjáték topikba plz

[/cserf][/fülünyúl]

*alkohol szonda

<#idiota>
na látjátok ezért kell szonda a modemre

Glpetyus

Jagi
Óugyanmáá srácok... kamijom tankû stb. nem tudjátok mi a jó!
A kövi szerzeményem:

Item name: Strike Freedom Gundam(1/100)
Maker : Bandai
Scale : 1/100
Series : Gundam SEED Destiny No.9
Price : 2,600 yen Caution
Our Price: 2,470 yen Currency Converter

<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Kit--Kat
Hmm az szép hosszú és izgis építés lesz😊

Glpetyus

gordon 24
1:24-es Italeri makett már dobtam a dobozról képet de a kérdésedre rakok fel képet

Ez a dög este már otthon leszek és csinálok az alkatrészekrõl is képeket.

Downhill!!

Glpetyus
Nem az enyém...

Kit--Kat
méretarány?

gordon 24
Off: Nem otthon vagyok és ezen a gépen nuku az msn. De valamelyik nap haza mek és felmegyek rá. aztán dumálunk...

Downhill!!

roliairsuni
OFF: MSN en nem vagy, miért?

gordon 24
Jaja...<#hehe> Kb 10 autónak megfelelõ alkatrészbõl van. Minden külön még a kasztnit is ugy kell összerakni. Az alváza és minden a motorra épül. Nagyon komoly. Szoval lesz vele dolgom. De nem baj majd szépen okossan neki kezdek.

Ráadásul két félét lehet épiteni belõle van ilyen kormány olyan kormány. Más váltókar meg ilyesmik.

Downhill!!

mi, krumpli? 😛

gordon 24
Megvan a Volvo Kamionom. Anyám amibõl ebböl jármü lesz jézusom. Kb 222222222222222db van a dobozba. Szóval jövöre kész.

Downhill!!

csak?
után

ha jól csinálod nem

És ilyenkor nem rongálódik az elsõ réteg? ( a zöld?)

kingpython
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem még elég kezdõ, vagyok hogy vettem egy Revell 1/72 repülõ makettot és az lenne a kérdésem, hogy a repülõ két fõ részét vagy is a repülõgéptesteket ragasztás elõtt vagy után szoktátok festeni, fényezni?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

roliairsuni
*hozza be

roliairsuni
csak a makettinfo logóját mutattya

Inkább veszek külön egy jobb putty-t, mint plusz pénz fejében valami sz**t keresek a dobozban.

Csak képt linkelt.

Fogsz desert yellow, világos okker, vagy valami homok-sárga színû olajfestéket, ide oda felviszed ecsettel, egy másik, tiszta, higítóssal pedig "lehúzod", elmosod, aztán ha már elsajátítottad, akkor keresgélhetsz, fejlesztgethetsz egy szinttel nehezzebb technikákat, és így tovább.

Így van, csak annyi különbséggel, hogy még puttyt sem adnak hozzá.
Úgy vannak vele, hogyha zimmeritet akarsz, szerezz hozzá magadnak puttyt, aztán old meg. <#smile>

Mi ez, Pershing és Pz-I?
Nagyon szép munka! <#eljen>
Megkérdezhetem hogy állítottad elõ a Pershingen ezt a "koszos" zöld festést?
(persze csak ha nem szakmai titok)

Glpetyus
hmmm...makettinfó-ról,...ügyes a srác <#eljen>

Kit--Kat
Pedig ennek a kocsinak a kilincs-szerkezete az 1ik "legizgalmasabb" része.