Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek kellene azt mondta hogy van Italeribe ,de eddig én csak a Hasegawa félét találtam meg de csak külföldön,de onnan nem akar rendelni.
Ja és a #45702 hsz-emben az a két készletet is megvételre keresi az ismerösöm mint utobb kiderült.
Én nem vagy nagy makettetzõ, de már láttam ennél szebb festést meg kidolgozást 1:72ben is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Viszont a méretarányra: <#guluszem1>#guluszem1>passzmeeek!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
szabadidõm a zero és a mínusz egy között van... :C
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
DE, az rx-7-be belekezdtem 😊 csak az is úgy maradt.
A képek nem túl élesek, élõben jobban néz ki😊
Magát a vázát holnap fogom összerakni, még kicsit csiszolgatni kell, hogy összepasszoljanak és a sorják is mindenhonnan eltûnjenek.
asszem neki kéne állnom sajátjaimnak^^
mert hasonló sorsra jutnak mnit a sturmtiger 😄D "timeout"
nem akarok táncikálni,béna vagyok hozzá
meg fáradt is voltam (rákos táncpróba, utálom.... :C )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
victory, tankok? 😛
A Cold District fasza kb annyira akarom majd koptatni,
de a command már sztem túl túl. De über az is, csak már nagyon roncstelep gyanús^^
Ez a baj a koszolással koptatással, öregítéssel:
valakinek ez, valakinek az.
Ha nagyon faszán meg van csinálva, de a zsûri szerint sok, akkor kapásból lehúzzák. 😞
Megy(ment) a vita a harcjármûveknél is, hogy mibõl mennyit, mi az amit még elbír, mennyire legyen sáros, rozsdás, de sztem mindenkinek a szájíze szerint.
Persze csak ésszel.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Üdv mindenkinek! Elkészült a legújabb "mûvem", az Academy Pz IV-esem. Remélem tetszeni fog. Ez a végsõ állapota. Egy dioráma része lesz, készülnek a figurák... Várom a véleményeket! Ja, ha fotót egy picit furcsának találjátok, akkor hiba nem a készüléketekben van. Ez a kép HDR technikával készült. Szerintem jól néz ki... :-)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Gondolok itt a Power kapitány ésa jövõ katonái c. sorozatra vagya hongkong-i csihipuhi filmekre^^
MM: Az nem kapszula, hanem fegyó. De nem tévedtél sokat. A piros ív mentén kétfelé nyílik és mögötte van a pilóta<#taps>#taps>
1/72-es makettek italeri 034-es SR-75 penetrator with xr-7-es thunder darth (93-98-ig gyártották)
1/72 italeri 020-as B-2 bomber (92-96-ig gyártották)