Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Tud valaki olyan boltot MO-n ahol lehet kapni 1/24-es Willys jeep-et vagy valakit aki eladná?
Akinek kellene azt mondta hogy van Italeribe ,de eddig én csak a Hasegawa félét találtam meg de csak külföldön,de onnan nem akar rendelni.

Ja és a #45702 hsz-emben az a két készletet is megvételre keresi az ismerösöm mint utobb kiderült.
Jagi
akkor is nagyon kemény ez a méretarány...

Kit--Kat
Tamiyaba láttam én is ilyen méretben, asszem 34ezer volt a Modell & Hobbyban.
Én nem vagy nagy makettetzõ, de már láttam ennél szebb festést meg kidolgozást 1:72ben is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
itt ott tényleg nem a legszebb,de én örülnék,ha tudnék így makettezni,de eleve beszerezni a gépet! 😄

Jagi
háát nem akarok kötekedni, de lehetne szebb is...
Viszont a méretarányra: <#guluszem1>passzmeeek!

Kit--Kat
hmm?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
1/32 Tamiya, nyád'? <#wilting><#ticking>

akkor már meg sem kérdem makettekkel hogy állsz :c

roliairsuni
nem vagyok tankos, de ez fullos, grat, nagyon szép

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
jah... fucking szalagtûzõ... :C

szabadidõm a zero és a mínusz egy között van... :C

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kit--Kat
jaja😊 Viszont a katapult füleket nekem kellett csinálnom😊

DJ Skyline
na ilyet se láttam még,hogy vízszintesen van "elvágva"...amúgy nem rossz,bár a festés nem az igazi,de idõvel lesz majd jobb is!

Jagi
bizony , bizony, nem vethetek senki szemére semmit, mikor az enyémre egy búzatábla van nõve^^
DE, az rx-7-be belekezdtem 😊 csak az is úgy maradt.

Glpetyus
😄DDD

Kit--Kat
Elkészültem a Tomcat Cockpitjével.
A képek nem túl élesek, élõben jobban néz ki😊

Magát a vázát holnap fogom összerakni, még kicsit csiszolgatni kell, hogy összepasszoljanak és a sorják is mindenhonnan eltûnjenek.

Kit--Kat
Jobban teszed, elég gáz a szallagavatós tánc😊

igaz<#zavart1>
asszem neki kéne állnom sajátjaimnak^^
mert hasonló sorsra jutnak mnit a sturmtiger 😄D "timeout"

DJ Skyline
baglyok mondják....! ^^

ja, ideje nekáni' úbótnak 😊

Jagi
inkább makettezzél 😊

DJ Skyline
gondolom szalagavatóra készülnek! fú,én tuti kivonom a forgalomból akkor magam! 😄
nem akarok táncikálni,béna vagyok hozzá

😄D

Jagi
én meg fütyülök...
te adod a zenét,
Petyus meg énekel.

Jó lesz^^

táncolsz? :o

modellmaker
mondjuk lehet az is hozzájárult hogy kicsit késõ volt már mire hazakeveredtem...
meg fáradt is voltam (rákos táncpróba, utálom.... :C )

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
hm. nekem hétfõn reggel mielõtt elmentem suliba megjött a kedvem. mire hazajöttem elment... :o

Glpetyus
á,kedvem lenne,idõm nincs :c

fú semmi, nincs kedvem 😊

victory, tankok? 😛

Glpetyus
<#zavart1>

el is baszom,+ a hsz is lemarad...

Szal,mivan a sdkfz-vel ?

Glpetyus
http://szmajlik.uw.hu/merges_elemei/bot.gif

Glpetyus
hö,most már látom.

Ez kúúúrva szép,gratulálok 😊

nice😊

Jagi
Jó, hát. Csak én nem ennyire retkesre akarom.

A Cold District fasza kb annyira akarom majd koptatni,
de a command már sztem túl túl. De über az is, csak már nagyon roncstelep gyanús^^

Ez a baj a koszolással koptatással, öregítéssel:
valakinek ez, valakinek az.

Ha nagyon faszán meg van csinálva, de a zsûri szerint sok, akkor kapásból lehúzzák. 😞

Megy(ment) a vita a harcjármûveknél is, hogy mibõl mennyit, mi az amit még elbír, mennyire legyen sáros, rozsdás, de sztem mindenkinek a szájíze szerint.
Persze csak ésszel.

Glpetyus
<#fejvakaras>

Punker
jó az

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Glpetyus
nem jó a link.

Glpetyus
Bazz,Power kapitány nálam a No.1 volt 😊
Imádtam 😄

SgtChris

Üdv mindenkinek! Elkészült a legújabb "mûvem", az Academy Pz IV-esem. Remélem tetszeni fog. Ez a végsõ állapota. Egy dioráma része lesz, készülnek a figurák... Várom a véleményeket! Ja, ha fotót egy picit furcsának találjátok, akkor hiba nem a készüléketekben van. Ez a kép HDR technikával készült. Szerintem jól néz ki... :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Kit--Kat
Köszi szépen😊

gordon 24
Na hali itt tartok a kamzimmal:

Downhill!!

DJ Skyline
mmmMmmm <#finom><#finom>

többi

Jagi
Anno a szív tv-n nagyonjó dolgok mentek, csak kár, hogy még kicsi voltam és nem értékeltem úgy ahogy kellett volna, ma meg hiányzik.
Gondolok itt a Power kapitány ésa jövõ katonái c. sorozatra vagya hongkong-i csihipuhi filmekre^^

MM: Az nem kapszula, hanem fegyó. De nem tévedtél sokat. A piros ív mentén kétfelé nyílik és mögötte van a pilóta<#taps>

DJ Skyline
itt a Squadrons / Photos részben találsz képeket bõven!
meg ez, ez, ez, ez

google, vf142.com,

repvez
tudnátok segiteni két régi készlet megtalálásában? Hogy milyen az alkatrészbontása vagy összerakási utmutato meg ilyenek.
1/72-es makettek italeri 034-es SR-75 penetrator with xr-7-es thunder darth (93-98-ig gyártották)
1/72 italeri 020-as B-2 bomber (92-96-ig gyártották)
Kit--Kat
Hát nem tudom én szerintem bevállalom a mellékelt ábra alapján, elvégre ez 1 nagyon korai verzió ahogy te is mondtad, lehet, hogy kicsit más volt az 1. festése.

DJ Skyline
áhá

DJ Skyline
nem tudom,keresgéltem a squadrons részben,de nem találtam még AG-t

Kit--Kat
Érdekes nekem nem EA-t, hanem AG-t adtak matricának:o Ez most mit is fed?