Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Ujpesten van egy autofestekes, ott minden letezo autoszint kikevernek!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
pféééj lol
akkor lehet azért nem találtam...
Dereng vmi, mintha neked lenne egy hasonló maketted, amit olyanra festettél...
az milyen és honnan van? (a festék)
plz
Midnájtporpulje nincs a tamiyának!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kérdés Acryl vagy TS?
nézegettem a boltok kínálatát de nem nagyon találtam eddig... szagolok tovább
Aztán ha ez kész jön a tigris..
Downhill!!
És egyébként vélemény? Ja ez egy italeri gyártmány 1:35-ös és csak 2500ft volt.
Downhill!!
Downhill!!
Adnak hozzá,egy putty-t,azt' nesze paraszt,csináld meg? <#wow2>#wow2><#levele>#levele>
Igen, ismételten eltûntem, meg valszínû fogok is néha, de van egy kis technikai gond 😮
De látom a topic azért éldegél 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
csavarhúzóval kell majd kialakítani az antimagnetikus bevonatot.
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Csinált már valaki itt közületek Revell 1/72 Lockheed SR-71 Blackbird Repülõt?
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tömítõ paszta,és arra való,hogy az illesztési hibákat (rések,lyukak) eltömítsd,majd egybe csiszold a felülettel!