Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történet igazából úgy szól, hogy, ha kicsit mellé megy és 1 piillanattal késõbb kezdem el letörölni ilyen ragyát csinál a mûanyag testbe ami elég csúnya lesz ezekután.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tudnátok esetleg egy olyen szerelvényboltot, ahol ilyen csatlakozókat is árulnak? A makettboltokból a Fabulisban van néhány alkatrész az ACT-tól, de nem olyan, mint ami nekem kell. Ha valaki tudja, hogyan lehet ACT termékeket beszerezni belföldrõl, az is nagy segítség lenne. Máshol nem találtam ilyen szerelvényeket, mindenhol csak az ipari alkalmazáshoz árusítanak.
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
de az ára gyanúsan alacsony a méretéhet képest...
2 lehetõség van:
1 azért olcsó mert szar
2 azért olcsó mert olcsó és minõségileg viszonylag...
tehát vagy jó, vagy nem, de akkor is 1/32-es 😊
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
eztet
Nem tudtok véletlenül króm festékrõl, vagy vmi hasonlóról?
Köszi Elmör hogy utánna néztél a vw-nek!
Tudtok, olyan linkeket adni, amiken maketteket, modelleket lehet rendelni?? A játék-makett és a modellbolton kívül.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

meg is jött a kedvem a makettezéshez :o
Nahh azt hiszem a fõ festéseken túl van a kicsike😊
én nagyon igyekezem rajta, de pl vannak ilyen kissebb mélyedések illesztések felett néhány helyen:/
Sajna nem ez a legszebb kidolgozású Italeri ami valaha elhagyta az üzemet.
Van pár fantasztikusan szép kidolgozás, de pl. a az orrkúp eleje kegyetlen csúnya ragyás lett, csiszolnom kelle negyedórát mire kinézett valahogy.
Eddig ragasztóval mindig megtudtam oldani a makett hibáit.
Ugyanakkor diorámákhoz sokszor kellett.
de miért nem veszel?
neoflex olcsó
Jó az autósboltban kapható gitt is,ha ez segít.
De pl. a makettragasztót összekevered finom müanyagporral,az is jó (bár ez már elég "olcsó János" módszer)
vagy más netszámláját gyarapítod? 😊