Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egy mondatban szerepel nálam az "elkezdtem" a "csinálni" és a "makett" szó 😄
tehát... khmm:
Elkezdtem, vagyis tovább csinálom az rx-7-est (<-- ez a makett]
képet majd ma mert az akksi töltõn van, mire hazamegyek jó lesz és majd fénytképelek
T. A. G. és már az 50-et is értem^^
Azt hittem te voltál az 50. tag akinek feltûzték a szalagot, aztán rájöttem, hogy ez nem lehet, ezért kérdeztem lolságot. 😊
1. nem chat
2. ne itt kérj az sg használatával kapcsolatban használati utasítást! 😄
köszi! 😊
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Ha valakinek van elérhetõsége a debreceni szakemberhez, kérem, küldje már el nekem.
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Van egy Debreceni ember, innen vettek már tõle pisztolyt, neki elég sok mindenje van lehet ilyen csatija is, sajna több infót nem tok adni, mert nem ismerem.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vagy nagyon finom csiszolópapír,olyan 2000-tõl felfelé (vagy 1000-tõl?....nme emlékszem),de azt úgyis érzed,melyikkel nem esnél már neki.
Egyébként az a legjobb,ha vannak gyémántporos reszelõid,azok kúrva jók,én nem is használok papírt,csak max a nagyobb,vagy olyan részekre,ahol nem lehet a reszelõt használni.
Nem kell tükörsimára csiszolni,a festék sokat fed.
(szerencsére <#gonosz1>#gonosz1> )
fú de nem ilyenek körül jár most az én agyam... =/
Amúgy nem akarok akadékoskodni de komolyan, igyekszem sima polírlapot szerezni, de ilyen vizesrõl még életemben nem hallottam:/
Fõképp,mert 2 különbözõ márka <#idiota>#idiota>
Faller egyébként nem ilyen vasutas márka?