Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nincs ték

Glpetyus
<#fejvakaras>

modellmaker
ne már lécci. hagyjuk. csak ha értelmes hsz-t produkál akkor szólj. köszi.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Kell egy ilyen .c

Glpetyus

Glpetyus
Ez ki?

Jóóóóóóóóó Estét mindenkinek.Ne remegjen a kezetek!!! <#nevetes1>

Glpetyus

Glpetyus
<#gonosz1>

Glpetyus
http://szmajlik.uw.hu/merges_elemei/bot.gif

modellmaker
de jó már egyeseknek... pont tegnap mondtam Skynak, hogy de jó lenne már egy kicsit makettezni...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Én meg még mindig nem haladtam.<#vigyor>

Na akkor én is detto ue. csak én ezt :Revel 1/32 He 162

Glpetyus
<#taps>

Jagi
Valami olyat láthattok amit hosszú ideje nem nagyon.
Egy mondatban szerepel nálam az "elkezdtem" a "csinálni" és a "makett" szó 😄

tehát... khmm:
Elkezdtem, vagyis tovább csinálom az rx-7-est (<-- ez a makett]
képet majd ma mert az akksi töltõn van, mire hazamegyek jó lesz és majd fénytképelek

Jagi
ÁÁÁáá!
T. A. G. és már az 50-et is értem^^
Azt hittem te voltál az 50. tag akinek feltûzték a szalagot, aztán rájöttem, hogy ez nem lehet, ezért kérdeztem lolságot. 😊

Glpetyus
jaj,jön a gpn :-g
-.-

Glpetyus
<#action>

airmail küldik a cuccot és sztem olcsóbb fõleg hogy itthon semmi sincs

DJ Skyline
gpn!
1. nem chat
2. ne itt kérj az sg használatával kapcsolatban használati utasítást! 😄
köszi! 😊

modellmaker
ne spammelj. köszi.

Postai szállítással szoktál külföldrõl rendelni, vagy futár szolgálat szállítja az árut?? Mennyivel drágább a külföldi rendelés?

Na az elõzmény az lett volna, hogy aki csinált már kamion makettet az vegyen már fel msnen lécci! [email protected]

szívesen.igazad van szinte semmit nem lehet kapni. én is szinte mindent kinntrõl rendelek.

Helcat
Kösz! Eddig még nem rendeltem külföldrõl, de most már végsõ elkeseredésemben azt fontolgatom. Egyszerûen félelmetes, mennyire ellátatlan kis hazánk, ha valami speciális dolgot keres az ember.

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Grat a ritak eseményhez! De azért egy ezüst csillagnak jobban örülnél, igaz?
Sziasztok! Én ezt találtam neked Everythingairbrush:honlap,ebayremélem segítettem

modellmaker
Tóth Árpád Gimnázium, idén ünnepli alapításának 50. évfordulóját. 😊

modellmaker
neki csak pisztolyai vannak. olyan csatit amit keresel meg sztem jobbfajta szerszám szaküzletben is lehet kapni. de ez csak tipp.

Helcat
Kösz az infot.
Ha valakinek van elérhetõsége a debreceni szakemberhez, kérem, küldje már el nekem.

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Jagi
wtf az, hogy Tag 50?

Jagi
A Fabulist én nem ajánlom, enyhén szólva megbízhatatlanok.
Van egy Debreceni ember, innen vettek már tõle pisztolyt, neki elég sok mindenje van lehet ilyen csatija is, sajna több infót nem tok adni, mert nem ismerem.

Kit--Kat
Jujj 1 jó kérdésem még lenne. Mire jó, ha lealapozom festés elõtt a mûanyag testet?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
pápá 😄

modellmaker
kussol -.-

a nagyfijú 😄D

Glpetyus
<#integet2>

Glpetyus
😄DD
kis pisis -.-

Kit--Kat
Hát olyan biztos nem lesz 1 ideig, inkább veszek akkor polírpapírt hétvégén.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
ja hogy a weblapra? 😄 mind1 -.-

modellmaker

DJ Skyline
hi, linket majd! 😄

modellmaker
semmi. csak szalagtûzõ volt. az asztalom azon részét ahol a makett van egy hónapja nem is láttam :CCC és a héten esélyem sem lesz.. minden nap lesz vmi doga plusz össze kell dobnom egy osztály weblapot... :C

Glpetyus
hi 😊
No,mivan? :c

Glpetyus
Hát polírpapír,ezt nem tudom máshogy mondani.
Vagy nagyon finom csiszolópapír,olyan 2000-tõl felfelé (vagy 1000-tõl?....nme emlékszem),de azt úgyis érzed,melyikkel nem esnél már neki.
Egyébként az a legjobb,ha vannak gyémántporos reszelõid,azok kúrva jók,én nem is használok papírt,csak max a nagyobb,vagy olyan részekre,ahol nem lehet a reszelõt használni.
Nem kell tükörsimára csiszolni,a festék sokat fed.
(szerencsére <#gonosz1> )

modellmaker
hi

fú de nem ilyenek körül jár most az én agyam... =/

Kit--Kat
Az milyen? nekem sima csiszolóm van😄DD
Amúgy nem akarok akadékoskodni de komolyan, igyekszem sima polírlapot szerezni, de ilyen vizesrõl még életemben nem hallottam:/

DJ Skyline
de,de jó az a ragasztó is a célra! 😊

Glpetyus
lál,olyan nekem is van,azért az nem "ugyanolyan"
Fõképp,mert 2 különbözõ márka <#idiota>
Faller egyébként nem ilyen vasutas márka?

Glpetyus
hm,olyat nem használtam,lehet egy kicsivel erösebb,mint a revell,stb ragasztók..
Kis ragya nem gáz,csiszold el vizes polírpapírral 😊