Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem akarok mert Wabis lesz.. Az pedig ilyen élõbe tehát ehhez kell hasonlitania..Ezért ilyen marad, kb egy hónap és meglesz a pót is hozzá.

Downhill!!
#45866 erre valaki?:)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
:DDDD
vigyázni kell,mert egyszer én úgy elkoptattam,hogy hazafelé már fémet fogott,oszt' otthon nézem,a felnibe beleégett a vaspor :C
Ha ez most az alufelnivel történne,lehet leszopnám magam D:
vigyázni kell,mert egyszer én úgy elkoptattam,hogy hazafelé már fémet fogott,oszt' otthon nézem,a felnibe beleégett a vaspor :C
Ha ez most az alufelnivel történne,lehet leszopnám magam D:
offoff
Az elsõ :)
szakszerûen asszem lengõkar gömbfejnek hívják, de a szerelõk 80%-a így hívja.
ja a fék: xDDD xDD a betét két oldalt összesen nem volt 1 cm (a 4 bd) :)
mikor megkáttam aszittem lehidalok, mert attól még jó volt a fékem, hogy papírméretû volt rajta betét :) Azért kíváncsi lettem volna hogy 120-ról hogy állok meg, vagy hogy mi marad belõle...
Az elsõ :)
szakszerûen asszem lengõkar gömbfejnek hívják, de a szerelõk 80%-a így hívja.
ja a fék: xDDD xDD a betét két oldalt összesen nem volt 1 cm (a 4 bd) :)
mikor megkáttam aszittem lehidalok, mert attól még jó volt a fékem, hogy papírméretû volt rajta betét :) Azért kíváncsi lettem volna hogy 120-ról hogy állok meg, vagy hogy mi marad belõle...
off:
egyébként nekem is kell gömbfejet cserélni,de ami fontosabb : hátsó fékbetétet is,mert olyan hangja van már 1-2 napja,minhta ki akarna szakadni a helyérõl :c
egyébként nekem is kell gömbfejet cserélni,de ami fontosabb : hátsó fékbetétet is,mert olyan hangja van már 1-2 napja,minhta ki akarna szakadni a helyérõl :c
OFF kicsit, nem nagyon :)
fényképezni sincs nagyon idõm, mint káccik az rx-7-es képek terén is hiányossággal küszködöm :)
most sajna (vagy nem sajna 1:1-ben nyomatom :) fékbetét, rúdfej, féltengely gumi cserélve, féknyergek pirosra festve
Ami maradt: pufórendszer csere szárny, M3-as küszöb méretreszabása, alomónium keréktárcsa vásárlása :) (ezek ráérnek)
Ami nem:ablaktörlõ szerkezet munkavégzõ egységének cseréje, alvázvédés :)
fényképezni sincs nagyon idõm, mint káccik az rx-7-es képek terén is hiányossággal küszködöm :)
most sajna (vagy nem sajna 1:1-ben nyomatom :) fékbetét, rúdfej, féltengely gumi cserélve, féknyergek pirosra festve
Ami maradt: pufórendszer csere szárny, M3-as küszöb méretreszabása, alomónium keréktárcsa vásárlása :) (ezek ráérnek)
Ami nem:ablaktörlõ szerkezet munkavégzõ egységének cseréje, alvázvédés :)
<#crazya>#crazya><#wilting>#wilting>
nah ebbõl kiderül, hogy csak tudatlanságomat támasztottam alá a hajók terén is:)
sry^^
nah ebbõl kiderül, hogy csak tudatlanságomat támasztottam alá a hajók terén
sry^^
?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ahogy tetszik! Hosszú az út az érettségihez!
:))
Na ezért (is) nem építek hajót.
Na ezért (is) nem építek hajót.
<#ejnye1>#ejnye1><#smile>#smile>
Ez de jó!!<#nyes>#nyes>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Tudom, csak most akadtam rátok <#nevetes1>#nevetes1>
Nya,itt ahol bekarikáztam...
A függõlegeseket is horror felrakni,és akkor még a vizszintesen lévõk....bazzz <#wilting>#wilting>
Egyenként persze,...a hozzáadott cérnából.
Levág-ragaszt egyik vége-feszít-ragszt másik vége-elején közbe elengedi-elörrõl kezd-....izgi.
A függõlegeseket is horror felrakni,és akkor még a vizszintesen lévõk....bazzz <#wilting>#wilting>
Egyenként persze,...a hozzáadott cérnából.
Levág-ragaszt egyik vége-feszít-ragszt másik vége-elején közbe elengedi-elörrõl kezd-....izgi.
hétvégén klubtali. elhozzák a cuccaimat amit kassán vettek. ^^ plusz vinni kell makettet, próba pontozásra :D:D csak tudnám mit vigyek
mondjuk az összes dobozban van. majd megfogok vagy hármat :D
mondjuk az összes dobozban van. majd megfogok vagy hármat :D
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Hello András vagyok most regeltem
zry akkor. ^^
Mostanában én is így makettezek. :D
ne fikázd. thx.
Ehh,tegnap levettem a Victory-t a polcról (volt egy üres órám,mondom csinálgatom kicsit)...nézegettem egy ideig,majd jól visszaraktam :c
Lehet sokat vállaltam,amikor azt vállaltam,hogy házilag csinálom meg a feszitõ köteleket (ami amúgy fröccsöntött undormány..)
Végülis kb a 1-2%-nál tartok úgy 2-3 hónap alatt.