Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
mm szólt privátba,hogy úgyse merem,pedig de :c

Glpetyus
nem árúlkodsz ! :D

modellmaker
tanító bácsi Õ volt az!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Eskü,vagy hülye vagyok,vagy csak feledékeny,de én erre nem emlékszem :o
Cép :)

DJ Skyline
mit csináltok má? :O

Glpetyus
Modell of the year : 2005
hmmm...lehet mégis meg kellett volna rendelnem ? :C

modellmaker
vazze. :D szólok Skynak! :D:D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
1957-es Chevrolet Bel Air Coupé. :) mine.

Glpetyus
ték,sry :c

Glpetyus
miket rendelsz ? :)

modellmaker
más. összeállítottam egy kis listát, milyen kiegeket akarok venni a héten mondjuk. :D ~20E Ft postaköltséggel együtt. Angliából. megjegyezném olcsóbb onnan a légiposta, mint Pestrõl a futár. :)

Glpetyus
modellmaker
lol

Glpetyus
semmi :)
nem ide akartam <#idiota>

modellmaker
hm?

Glpetyus
<#gonosz1>

repvez
Tudnátok MIg-21MF vagy BISz változatrol jo minöségü és méretarányos 3 nézeti rajzot amin a panelosztás is jol látszik?
Mert találtam párat de azok nem valami jo felbontásba vannak és ha nagyitom oket akkor szétesik a vonal már pixelekre.
Glpetyus
megtaperolnám o.O

DJ Skyline

<#idiota>

DJ Skyline
Tamiya 1/32 F-4 <#wilting>
egyszer ha sok pénzem lesz.........:D

Glpetyus
<#idiota>

Jagi
Akarok egy ilyen cowcerájt

Glpetyus

<#gonosz1>

Glpetyus
Egy TUG boat :)
halász,vontató,stb

Jagi
a legalsó kép az mijarossebb? Halászhajó?

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Sziasztok! Bele vágtam 1 nagy fába a fejszém. Revell 1:72 U-Boot. Az életbe nem lesz kész

úgy fröccsöntötte a sufniban

:P

roliairsuni
azok a fullos felnik honnan vannak? vanmég olyanod? vagy tucc szerezni, nem kell pont ilyenm de valami ilyen nagy fasza

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

A metalizer festékek mire jók? Láttam ilyeneket online makettboltok kínálatában, hogy alúmínium,steel, magneseium,titán metalizer festék.

kbx
Ohh yeah!!

Vegre auto!!! Szepen alakul! Ez melyik verzio? Aoshima?

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Igazából annyira azért nem látszik mit akarsz csinálni, csak körvonalakban, de bizta jólesz, kíváncsi vok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Glpetyus
:))))))))))))))) -.-
^.^

Jagi
fasza^^ alig várom :)

most megyek hunnyi

jó8

gordon 24
Köszönöm... Egyébként én azért irtam hogy nem szép. Mert az igazi se egy nagy pukk. Ráadásul egy szinte teljesen alaptipus Volvo mert nincs szinre fujva semmilye nincs az oldalán a boritás meg ilyesmi. Igazából ez akkor fog jól mutatni ha meglesz a pót és a matricák. Az igazi is akkor szép ha rajta a pót.

Szóval még lesz munkám vele.

Downhill!!

Jagi
..és mivel nem tudok aludni:

VÖRKINPROGRESSZ:

csiszolás elõtt, de naGGYából látszik mit akarok kihozni belõle

PETYUS:

kép(ek) a vasról.

Mindenki figyelmébe ajánlom a hûtõn látható feliratot^^<#worship>

Jagi
nics baj aszínnel, ez is a gyári^^
grat a vashoz

gordon 24
Hát szerintem sem szép szine van. Csak egy kicsit világossabb nincs gáz.

Downhill!!

Kit--Kat
Köszi!!!! De Tényleg!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Glpetyus
:-/
Amúgy nem gáz.

Glpetyus
hát ha alapozol,az elõhozza a hibákat,amit akkor még ki tudsz javítani.
Meg ami a lényeg,ha mondjuk egy sötétzöld alkatrészt akarsz fényes pirosra festeni,azt kb egy hétig fújogathatnád...viszont ha csak átködölöd egy vékony réteg matt fehérrel pl. ,máris sokkal könnyebben fed.

gordon 24
Igen sajnos világossabb. lett. Kb két hónapig jártam utánna milyen szin kódja van az igazinak. De nem tudtam kiderítenni igy a Volvo 3 gyári sárga szinébõl ezt választottuk.Nem ezt kellett volna!!

Downhill!!

Kit--Kat
hát én nem tudom, mindíg simán festek, nem tudom mitõl jobb, ha alapozva van:/

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Glpetyus
hö,mintha némileg világosabbra sikerült volna :D