Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mert találtam párat de azok nem valami jo felbontásba vannak és ha nagyitom oket akkor szétesik a vonal már pixelekre.

:P
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Vegre auto!!! Szepen alakul! Ez melyik verzio? Aoshima?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szóval még lesz munkám vele.
Downhill!!
VÖRKINPROGRESSZ:
csiszolás elõtt, de naGGYából látszik mit akarok kihozni belõle
PETYUS:
kép(ek) a vasról.
Mindenki figyelmébe ajánlom a hûtõn látható feliratot^^<#worship>#worship>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Meg ami a lényeg,ha mondjuk egy sötétzöld alkatrészt akarsz fényes pirosra festeni,azt kb egy hétig fújogathatnád...viszont ha csak átködölöd egy vékony réteg matt fehérrel pl. ,máris sokkal könnyebben fed.
Downhill!!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"