Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
A japó autók mellett egyetlen német márka jön be, szted melyik? xDD
(de az is csak a gt3-ig)

Grat biztos szép lesz

Jagi
eeeeeeeeeeeeeeee?
vazdet! Ez már fény :)

GyuriX2572
Gyönörûek <#worship>

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
hmm,szép :o

Glpetyus
<#puszi>

Random work
Lehet, hogy nem itt kellene dicsekednem, de rendeltem egy ilyet sárga színben. :D

Ilyen autókhoz még nem volt szerencsém kíváncsi leszek milyen az árú. Az már tuti, hogy egymagában nem érdemes rendelni mert a postaköltség majdnem annyi mint az autó maga, de különleges alkalomra kell ezért megér annyit. :P

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

modellmaker
a szín tetszik... :) és más ötletem nem volt logónak... XD majd csere lesz úgyis.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
miez a rettenetes logó+szin ? :Sda

Glpetyus

:)

modellmaker
mekkora pechem volt...

megrendeltem a cuccokat angliából. Rá két napra megjenelt az oldalon, hogy mik lesznek októberben újra kaphatóak. Kis probléma volt ezzel, hogy akkor már nem változtathattam a rendelésemen. :CCCC így kimaradt a MotoGP Racer's Archive

ez már valóban kicsi :)

Glpetyus
<#wow2>

modellmaker

ColdFire
van még mit javitani az igazi gépen, h ugy nézzen ki mint a makett ;)
:DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Glpetyus
:)

ColdFire
wow :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
ez viszont ötletes fotózás! :)

DJ Skyline
a hogyan fényképezzünk le bénán egy viszonylag jó makettet címû rovatunkat láthatták! <#wilting>
vagy azt hitte hogyha PS-el rádob egy "megvilágítási effektust",akkor az úgy jó lesz, közbe mégse :C

Jagi
Terminátor 4 a gépek noobsága c. részbõl :)

Ha a gépek pixeleket látnak a tankit nem veszik észre ha messzebb van azt hiszik 320x240-es felbontáson üzemelnem anti aliasing nélkül és a tank teljesen nem látszik a baszmnagy négyzetfestés miatt, jóóó <#worship>

Helcat: érdekes festés az biztos :)

Kit--Kat
Másik nagy kedvencem:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Glpetyus
hááizé .o

Glpetyus
<#heureka>
<#gonosz1>

Helcat
Ha valaki unja a hagyományos álcázófestést, akkor próbáljon ki egy ilyen városi jármûvet. ':35 Tamiya Chieftain:

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

vótmá :) (asszem)

DJ Skyline
javítva! ^^

Glpetyus
1/144-es <#guluszem1>

Glpetyus
nem jó a link :)

DJ Skyline
Glpetyus
<#vigyor>

Kit--Kat
Nekem a P-40es Curtiss a kedvenc WWIIes gépem:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
nem azért mondtam. sry és nyugi. <#wink>

DJ Skyline
"én eleve"...nem az,hogy õ miért vesz olyan makettet! <#smile>

hagyjuk, mert most jól felhúzták itthon az agyam, nem akarok most vitázni senkivel! :|

modellmaker
kapta.

DJ Skyline
gondolom azért van ilyen tropa állapotban, mert ezzel fejezi ki az iránta érzett útálatát! :D minden esetre érdekes, én eleve nem veszek olyan makettet, ami nem tetszik, vagy nem szeretem az adott típust!

Helcat
Hogy milyen népek vannak! A P-40 készítõje leírja, hogy utálja a típust, erre épít köré egy fél asztallapnyi diorámát a látható minõségben. Vajon mit csinálhat a kedvenc gépeivel?<#confused>

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Helcat
Ebben meg neked van igazad. Nálam is folyton elõjött a "mondjuk rá, hogy most jött ki a gyárból" effekt :)

Glpetyus
<#buck>

Kit--Kat
Hmm egy ilyen P-40est, de elfogadnék....

DJ Skyline
kis darab lehet mind kettõ! <#wilting>
1/32 Kangnam F-5E Tiger II
1/32 Trumpeter P40B

DJ Skyline
1/48 Hasegawa Macchi C.202

Glpetyus
Mondtam,hogy csak tipp.
Természetesen igaz amit írsz.Bár az ember (vagy csak én?) hajlamos inkább keresni egy olyan képet pl. egy JS-2-rõl,ahol úgy feszül a lánctalp,hogy szinte szétszakad,és jól bemagyarázza magának,hogy jó lesz az a gyári gumi lánctalp... :P

ColdFire
:))))

DJ Skyline
rendben, megjegyzem! :)

modellmaker
ha lesz majd véletlenül második házigazda lehetõség, akkor már most jelzem, hogy én szeretnék az lenni...

kuss...

ColdFire
dobták... xDDDD

1944 nyarán, a Myaatas-tóba dobták a zsákmányolt Szovjet T-34-es harckocsit.
Így rejtették el a vízbe, de Igor Sedunov megtalálta azt és kiemelését megszervezte.
Különbözõ klubbok búvárai szinte 3 hét alatt lemosták a 6 méter réteg (?) tõzeggel
és iszappal borított T-34-est. A harckocsi 9 méter mélyen feküdt. Az önzetlen munkájuk
megkoronázott a siker által és nem volt felesleges.

http://babelfish.altavista.com/ (Russian to English opciót válaszd)

DJ Skyline
elég jó állapotban van ahoz képest, hogy hol volt!