Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(de az is csak a gt3-ig)
Grat biztos szép lesz

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ilyen autókhoz még nem volt szerencsém kíváncsi leszek milyen az árú. Az már tuti, hogy egymagában nem érdemes rendelni mert a postaköltség majdnem annyi mint az autó maga, de különleges alkalomra kell ezért megér annyit. :P
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
megrendeltem a cuccokat angliából. Rá két napra megjenelt az oldalon, hogy mik lesznek októberben újra kaphatóak. Kis probléma volt ezzel, hogy akkor már nem változtathattam a rendelésemen. :CCCC így kimaradt a MotoGP Racer's Archive

:DDD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
vagy azt hitte hogyha PS-el rádob egy "megvilágítási effektust",akkor az úgy jó lesz, közbe mégse :C
Ha a gépek pixeleket látnak a tankit nem veszik észre ha messzebb van azt hiszik 320x240-es felbontáson üzemelnem anti aliasing nélkül és a tank teljesen nem látszik a baszmnagy négyzetfestés miatt, jóóó <#worship>#worship>
Helcat: érdekes festés az biztos :)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
hagyjuk, mert most jól felhúzták itthon az agyam, nem akarok most vitázni senkivel! :|
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Természetesen igaz amit írsz.Bár az ember (vagy csak én?) hajlamos inkább keresni egy olyan képet pl. egy JS-2-rõl,ahol úgy feszül a lánctalp,hogy szinte szétszakad,és jól bemagyarázza magának,hogy jó lesz az a gyári gumi lánctalp... :P
Így rejtették el a vízbe, de Igor Sedunov megtalálta azt és kiemelését megszervezte.
Különbözõ klubbok búvárai szinte 3 hét alatt lemosták a 6 méter réteg (?) tõzeggel
és iszappal borított T-34-est. A harckocsi 9 méter mélyen feküdt. Az önzetlen munkájuk
megkoronázott a siker által és nem volt felesleges.
http://babelfish.altavista.com/ (Russian to English opciót válaszd)