Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az kb 25 cm de a fele a pót alatt van igy kb olyan 70 cm hosszú
Downhill!!
Egyenlõre igy állnak a dolgok most a pót félkész a kamzi full kész.
Pót még festve sincs
Downhill!!
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A fém, gumi vagy mûanyag kérdéshez csak annyit, hogy szvsz nagyban függ a típustól. Egy modern nyugati hk. esetében a lánctalp nagy részét eltakarja a kötényezés, ráadásul mindíg feszes is, köszönhetõen a futómûnek. Itt akár a gumi 'alap' is megfelel, ha nem túl ronda. A keleti vagy régebbi típusoknál, fõleg a nagygörgõs kialakításnál azért elég nehéz élethû eredményt elérni valami extra nélkül.
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Árat nem tudok pontosan,de ha tippelnék,olyan 8-10 ezer ft sacc/kb.
Vagy csak a lekesedés beszél belõlem? Nem találkoztam még ilyen szemenkénti fém lánctalpal. Milyen árban vannak ezek?
Ezért nem szoktam szarozni fém lánctalpakkal .P
Legfeljebb ezt tudom linkelni, de ez is elég jól mutatja a különbséget.
Ha érdekel, így néz ki egy VT-55 lánctalpa a valóságban:
És ha van rálehetõséged nézd meg a Modell és makett 1996/1 számában, hogy hogyan néz ki a Friul értelmezésében. Eléggé lehangoló. (Sajnos a képet a neten nem találom.)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amiben az ón messze jobb, mint a rézhuzal: sokkal szebb íveket lehet bele hajlítani, és ha esetleg nem sikerül elsõre, akkor szinte tökéletesen kiegyenesíthetõ. Ez utóbbi a rézhuzal esetén egyáltalán nem igaz.
Viszont rézhuzalt olcsóbban is lehet szerezni, és kisebb kiszerelésben.
Apus: igen jó a denaturált szesz is. csak azért az picit büdösebb. meg nem árt hozzá egy jól szellõzõ helyiség.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
lehet kapni különbözõ méretekben, és frankón hajlítható

Downhill!!
(A képek a Makettinfo-ról származnak.)
A Modellkasten lánctalpak összerakása kissé összetett, mindenféle csapok vannak hozzá a készletben és egy építõsablon. Valamelyik ProModell-ben, vagy Modell és Makett-ben volt róla néhány kép.
Fém lánctalpra azért gondoltam, mert gondoltam, hogy mûködni is fog, mint a gumilánctalp, viszont jól festhetõ is, mint a szemenkénti mûanyag.
De még nem láttam élõben fém lánctalp feljavítót. Mindenesetre szvsz több értelme van, mint pl a fémbõl készült ágyúcsõ-feljavítónak.
Miért gáz a fém lánctalp? Rossz tapasztalataid vannak vele?
Egy jó minõségû szemenkénti fröccsöntött lánctalppal sokkal jobban jársz. Pl a Modellkasten gyárt ilyet, méghozzá meglehetõsen jó minõségben (akár mûködõképesre is megépíthetõ), méretpontosan.
Nemtudom magyarországon hol lehet beszerezni, de a bécsi út végén beszerezhetõ, és nagyjából egy árban van a Friul-lal.
Friul lánctalpak Tiger-hez.
Modellkasten lánctalpak Tiger-hez.
(A keskenyebb változat, amit vasúti szállításnál raktak a Tigerre)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD