Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha esetleg ajánlaná valaki a Terpenolt, akkor én inkább lebeszélnélek róla. Ugyanis kiülepedik belõle a gyanta (már festés közben is!), ha azzal mosod ki a pisztolyt, akkor pedig legközelebbi festés elõtt szépen ossze lesznek ragadva a tömítések és a tû. Ha nem húztad hátra tároláskor a tût akkor fajintul beleragad a dûznibe is. Lakkbenzinnel nincsenek ilyen problémák.
1:18 F/a-18
keress rájuk a fórum alján található keresõben, mert linkek is vannak, és arra most lusta vagyok, hogy külön-külön mindet újrategyem (respekt skyline-nak, hogy 1x megcsinálta)
szal ott
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
1 x Photoetched Saw Blades Type 2
1 x Drilled Disc Brakes
1 x Photo Etched Wipers (Road Car)
2 x A/N Combination Fitting #3
1 x Braided Line #1 - .020" (0.5mm)
1 x A/N Combination Fitting #1
1 x License Plate Frames
1 x Instrument Bezels
úgy hogy full kezdõ vok. Még egy tollhegyem sincs
...tök nullán állok.....
Burn tire, not your soul!
Jagi: <#nyes>#nyes><#crazya>#crazya>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni! Arra lennék kíváncsi, hogy a németek mikortól kezdték el gyártani a "Kocka fülkés" késõi Opel Blitz-et?! Tehát a lenti linken látható változatról lenne szó! Az évszám nem is fontos, csak az kellenne, hogy ezek a járgányok elõfordulhattak-e 1944 közepe vége felé normandiában?!
Köszönöm a választ!
Hoppacska
errõl
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
tudom, hogy ez nem ide való, de hátha tud valaki segíteni. Van egy iPod videom, és eléggé karcos már. Megoldható vajon, hogy ezt makettezõ polírpasztával polírozzam, és annak jó eredménye is legyen?
Polírozás, úgy általánosságban.
Egyes modellmaster festékeken láttam ilyet.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A lóerő legyen veletek! :))

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A japánok nekem is bejönnek.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.