Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1:1, lakkbenzin. A hígítás viszont nem kõbe vésett dolog, ki kell tapasztalni melyiknek milyen arány a jó.

Ha esetleg ajánlaná valaki a Terpenolt, akkor én inkább lebeszélnélek róla. Ugyanis kiülepedik belõle a gyanta (már festés közben is!), ha azzal mosod ki a pisztolyt, akkor pedig legközelebbi festés elõtt szépen ossze lesznek ragadva a tömítések és a tû. Ha nem húztad hátra tároláskor a tût akkor fajintul beleragad a dûznibe is. Lakkbenzinnel nincsenek ilyen problémák.

Használ itt valaki Modellmaster festékeket szórópisztollyal? Ha igen, milyen arányban higítja, milyen fajta higítóval?

repvez
Aki szereti nagyban csinálni annak itt egy jo készlet
1:18 F/a-18
Glpetyus
ejha 😊
nekem is kell iylen fûrész <#guluszem1><#action><#eljen>

Jagi
Ha a beszerzendõ cuccokról kérdeztél, akkor #46059, #46055
keress rájuk a fórum alján található keresõben, mert linkek is vannak, és arra most lusta vagyok, hogy külön-külön mindet újrategyem (respekt skyline-nak, hogy 1x megcsinálta)

szal ott

dmx
#46294!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??

Burn tire, not your soul!

modellmaker
minden. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Punker
mostanában semmi érdekes 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jagi
valamit, valamiért 😊
Min lesznek ezek, a Suprán?

modellmaker
a pénztárcám már nem "nagyonnagy" :C

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
háhtez... pfúú ez nagyonnagy

modellmaker
az A/N Combination Fitting #3 és #1 között csak méretbeli különbség van. 😊 ugyanúgy a Braided line-nál is. abból már volt/van #3, olyat most nem vettem.

modellmaker

1 x Photoetched Saw Blades Type 2

1 x Drilled Disc Brakes

1 x Photo Etched Wipers (Road Car)

2 x A/N Combination Fitting #3

1 x Braided Line #1 - .020" (0.5mm)

1 x A/N Combination Fitting #1

1 x License Plate Frames

1 x Instrument Bezels

dmx
Csá all! Mibe fájna nekem egy 300c dub építése
úgy hogy full kezdõ vok. Még egy tollhegyem sincs
...tök nullán állok.....

Burn tire, not your soul!

Glpetyus
😊

modellmaker
akkor várjál. olyat majd holnap. 😄

Glpetyus
nem <#gonosz1>

modellmaker
Jók lesznek amik az online shopban vannak?

Jagi: <#nyes><#crazya>

Glpetyus
kúúúúúúúúrva !4 😄DDDD

képeket pls :o)

Jagi
<#bohoc><#wilting>

modellmaker
Petyus! Megjött a csomagom Angliából. 😉

Köszi a válszt!

Kit--Kat
Mire volt jó ez a gnóm kockás? Páncélozott, vagy mi?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
úgy tudom már a háború elõtt gyártottak ilyeneket, szóval nagyon nagy a valószínûség arra, hogy ott voltak Normandiában!

Hello!
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni! Arra lennék kíváncsi, hogy a németek mikortól kezdték el gyártani a "Kocka fülkés" késõi Opel Blitz-et?! Tehát a lenti linken látható változatról lenne szó! Az évszám nem is fontos, csak az kellenne, hogy ezek a járgányok elõfordulhattak-e 1944 közepe vége felé normandiában?!
Köszönöm a választ!
Hoppacska
errõl
Szépen részletezett!<#wow1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

I.C.ram
Hello!

tudom, hogy ez nem ide való, de hátha tud valaki segíteni. Van egy iPod videom, és eléggé karcos már. Megoldható vajon, hogy ezt makettezõ polírpasztával polírozzam, és annak jó eredménye is legyen?
Kösz a válaszokat! <#smile>

Finomcsiszolás/fényesítés. A polírozható festékek esetén úgy mûködik, hogy lefested az adott felületet, hagyod megszáradni, aztán nekiugrasz egy papírzsebkendõvel vagy puha ronggyal, és addig dörzsölöd - persze nem ész nélküls - amíg el nem éri a megfelelõ fényességet. (Egyébként a sima matt festékeket is fel lehet polírozni félfényes szintig. Ha nem annyira érzékeny a cucc, akkor akár fogkefével is neki lehet ugrani, ahogy én tettem a Merkava II és a Humwee esetén. Ennek van egy nagy elõnye: valamelyest kiegyenlíti a festés során esetleg keletkezõ fényességi eltéréseket.)

Polírozás, úgy általánosságban.

Mi az a polírozás? <#confused>

Azt, hogy a fényességét Te magad állíthatod be polírozással.

Festékeknél mit jelent az hogy polírozható (metalizer)?
Egyes modellmaster festékeken láttam ilyet.

Jagi
kéne mellé vmi verda... 😛
de jó nagy lehet 😊

Apus
Atyaég. Mennyibe kerülhet?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

DJ Skyline
1/24(!) Trumpeter...<#wilting>

Glpetyus
:ASDS

Jagi
na jó, ilyen^^

ColdFire
nem ilyen?😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
kezdjük ott, hogy milyen téren szeretnél kezdeni? repülõ, autó, harcjármû, hajó, stb

Üdv mindenkinek.Full kezdõ mekettezõ vok és el szeretnék kezdeni makettezni.Mondja már meg valaki hogy mejik a jobb makkett márka.

A lóerő legyen veletek! :))

Jagi
<#nevetes1><#nevetes2>
nem, hanem szívbõl szólós 😊

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Glpetyus
😄

Glpetyus
😊

Random work
Ilyen?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jagi
Szívembõl szóltál...

Glpetyus
Kéne már makettezni :C

modellmaker
"kapható-e kishazánkban" ezt ugye te sem gondolod komolyan... nézz szét gero oldalán, biztos van neki elfekvõben és írj neki egy mail hogy mit szeretnél. 😊

Random work
Ha bejön a téma lehet, hogy rendelek magamnak is egy autót. 😄
A japánok nekem is bejönnek.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jagi
ha ezegy Sylvia akkor sztném tudni, hogy kapható-e kishazánkban, vagy hogyan lehet nekem ilyen?... <#vigyor2>