Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A külön álló táblán fent az auto.. ezeknek külön betüjelzése van.Minden betüjelzés alatti táblán az alkatrészeknek külön száma van. Ezeket ha a papirt kinyitod megtalálod a rajzok felett..
Na a lényeg kinyitod a papirt az elsõ pontnál megkeresed a számmal és betüvel jelzett darabot majd leveszed a tábláról. Megnézed milyen szinünek kell lennie ezt szintén egy betü jelzi és a betühöz van egy magyarázat hogy az a betü milyen szint takar. Lefested és hozzáragasztod ahoz az alkatrészhez amit egy másik szám és egy betü jelöl. És igy csinálod pontról pontra darabról darabra. És elöbb utóbb felépül.
Amit tanácsolok ne kapkodj. Minden ami nem olyan szinü fess át.Várd meg ami jól átszárad és ugy ragasz.. A Kasztnit fényezd ne eccsettel fesd. Kb ennyi.
Downhill!!
:)
Kezd el építeni az összeállítási útmutató alapján.
Most vettem egy Hummert (desert patrol), és mivel most van a kezemben elõször makett segítséget kérnék. Szeretnék beszállni ebbe a hobbiba, de azt se tudom hol kezdjem. Vettem festéket, ecsetet, ragasztót, meg mindent ami kell. Hol kezdjem el????
Köszönöm.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kiválasztottam visszakoztam mert rájöttem mennyire nincs idõm meg pénzem. :(
Amikor felébredtem nagyon rosszul éreztem magam.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Downhill!!
Downhill!!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Van az Italerinek egy Scania R500-as nevû gépe nem tud valaki róla valamit?
Olyanokra gondolok hogy van-e benne motor meg az alváz egy darabba van-e ilyesmit...
Ja és ha nem tudnátok igy néz ki (persze ez igazi)
Downhill!!
Na azt vedd meg.
Természetesen boltban akarom megvenni majd. Holnap el is megyek, és szétnézek :)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a büdös életbe nem fogok tudni ilyenre fényezni egy autót... :C
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!