Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyád' :/
Most már tényleg vissza kéne batyognom makettezni. :S
Most már tényleg vissza kéne batyognom makettezni. :S
[url=http://www.mmzone.co.kr/gallery/gallery_page.php?id=27675&ppage=gallery_section.php0x3Fimage=head_aero.gif0x26key=gallerytype=1%20and%20category%20=%2030x26title= %20Aero%20Gallery0x26goto=1]BF-109 G-14 [/url]...elég jó! <#eljen>#eljen>
[url=http://www.mmzone.co.kr/gallery/gallery_page.php?id=27708&ppage=gallery_section.php0x3Fimage=head_afv.gif0x26key=gallerytype=1%20and%20category%20%3C=%2020x26title= %20AFV%20Gallery0x26goto=1]ez[/url] se semmi!
szerk.: nem tudom miért így linkelte õket, hogy "%20....goto=1". mind1, mûködnek így is!
[url=http://www.mmzone.co.kr/gallery/gallery_page.php?id=27708&ppage=gallery_section.php0x3Fimage=head_afv.gif0x26key=gallerytype=1%20and%20category%20%3C=%2020x26title=
szerk.: nem tudom miért így linkelte õket, hogy "%20....goto=1". mind1, mûködnek így is!
ja, a vévékettõmodellméker (amit kb havonta frissítenek, de jó cuccok vannak rajt' ), és a militari modelling zón (ami mivel kóreai, ezért nem egy gyors oldal) oldalak mellett! bár ezeket te ismered! 😊
Nem!! Tudod én nem harci csákó vagyok... Én inkább Autokkal Kamionokkal foglalkozom. A tesom csinál Tankokat meg ilyesmiket. Van egy csomó német katonája egy tankja tehereatók. ilyesmik
Downhill!!
És jól látom hogy ezt ugy csinálta hogy kicsi ecsettel bepötyözte?
Mertha igen akkor is elég élethû lett.
Mertha igen akkor is elég élethû lett.
Downhill!!
Áz !
Pedig az alap 40 éves Airfix készlet,semmi tuning (ahogy elnézem),csak ügyes festés <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Pedig az alap 40 éves Airfix készlet,semmi tuning (ahogy elnézem),csak ügyes festés <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Egy barátom megkért,hogy keressek neki festékszoro pisztolyt,de nem értek nagyon hozzá.Azt mondta max. 20eFT-ot szánna rá és állando levegöszállitásu legyen.
Ha lehet magyarországi legyen és lehessen postai utánvéttel rendelni.
köszi
Ha lehet magyarországi legyen és lehessen postai utánvéttel rendelni.
köszi
Júúj Type XXI.
húúú de szép<#wow1>#wow1>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ok kössz
na megtaláltam, a lényeg belõle:
"Az elsõ réteg fehér papírragasztóval kevert finom homok volt. Fontos, hogy nagyon vékony réteget hordjunk fel! Végül, egy vékony és friss, fehér papírragasztós rétegre szórtam sóval kevert szódabikarbónát és hagytam megszáradni."
"Az elsõ réteg fehér papírragasztóval kevert finom homok volt. Fontos, hogy nagyon vékony réteget hordjunk fel! Végül, egy vékony és friss, fehér papírragasztós rétegre szórtam sóval kevert szódabikarbónát és hagytam megszáradni."
szódabikarbóna! majd megkeresem az egyik Pro Modell / vagy Modell & Makett cikket, amiben levan írva hogyan kell havat csinálni!
aki olvasta az biztos emlékszik, asszem Miguel Jiménez csinálta a dio-t, és tigris koktél volt a neve! 😊)
aki olvasta az biztos emlékszik, asszem Miguel Jiménez csinálta a dio-t, és tigris koktél volt a neve! 😊)
szerintetek mi hasonlít legjobban a hóra? pl.:liszt, gríz stb.
Végülis ha másnál nincs akkor ott is nyugodtan rendeld meg a cuccost szerintem. Nem hiszem, hogy átvágják az embert (nem mernék) inkább az szokott gond lenni, hogy ígérgetik, hogy meglesz-meglesz, aztán várhatsz pár hónapot mire kézhez kapod a cuccost vagy felhívnak, hogy sajna mégsem lesz. Szvsz ennyi és ez épp elég ahhoz, hogy ne vásároljon náluk az ember többet. Bár elsõre nekem idõben hozták, törés nélkül mindent, aztán másodszorra már nem érkezett meg a cucc, persze fizetnem sem kellett.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
"mi van a dobozban"
szerintem ha lesz pénzem (most is van, csak másra kell), akkor veszek egy ilyen SLR mercit! nem vagyok egy nagy merci rajongó, de megtetszett nekem, bár a 722-es verzió jobban tetszik nekem, de az még nincs makettben! 😊
szerintem ha lesz pénzem (most is van, csak másra kell), akkor veszek egy ilyen SLR mercit! nem vagyok egy nagy merci rajongó, de megtetszett nekem, bár a 722-es verzió jobban tetszik nekem, de az még nincs makettben! 😊
up, hogyan csináljunk fékezõ ernyõt! végülis akinek van türelme hozzá! 😄
Sziasztok!
BOCSI,de kicsit OFF leszek...
ELADÓ néhány ritkaságnak számító 1:24-es Hasegawa autómakett!
Mitsubishi Lancer EVO III
Mitsubishi Lancer EVO IV
Mitsubishi Galant
Ezeken kívül ELADÓ még egy Tamiya szerelõ figurakészlet és egy Ford Focus WRC is.
Érdeklõdni lehet Barna Róbertnél a 06-30/492-4809 számon!
BOCSI,de kicsit OFF leszek...
ELADÓ néhány ritkaságnak számító 1:24-es Hasegawa autómakett!
Mitsubishi Lancer EVO III
Mitsubishi Lancer EVO IV
Mitsubishi Galant
Ezeken kívül ELADÓ még egy Tamiya szerelõ figurakészlet és egy Ford Focus WRC is.
Érdeklõdni lehet Barna Róbertnél a 06-30/492-4809 számon!
http://nemethdekor.fw.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Revellbõl harckocsit akarsz venni?
Azok nem rosszak (az újabbak),persze ha 1:35-ösre gondoltál.
Azok nem rosszak (az újabbak),persze ha 1:35-ösre gondoltál.
Kössz, akkor kezdésnek tökéletes.
Jövõhéten elvileg jön áru, harckocsik, tankok is, azt megvárom, mert most nagyon kicsi volt a választék. (értem ez alatt: volt 7 féle repülõ, meg 2 féle star wars-os,mindbõl 1-1 db)
Jövõhéten elvileg jön áru, harckocsik, tankok is, azt megvárom, mert most nagyon kicsi volt a választék. (értem ez alatt: volt 7 féle repülõ, meg 2 féle star wars-os,mindbõl 1-1 db)
Nah, végre ikerült találni városomban olyan boltot, ahol egyáltalán van makett. Viszont csak Revell. Arról mi a véleményetek? Mert ha sz@r, akkor majd ha járok kecskeméten, vagy pesten, akkor veszek valami jobb helyen.
Ja, Tamiya újdonsága 1/24-ben, mostanában jön ki valamikor...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
sziasztok. láttam h irtátok h nem éppen megbízható a modellposta. Át szokták vágni az embert vagy valami konkrét dolgot tudtok nekem mondani?
Ehhez eddig 100GBP-ért vettél átalakító lészletet. 😉
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
huhh...ez sem egy kispályás autó!