Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyád' :/
Most már tényleg vissza kéne batyognom makettezni. :S

DJ Skyline
[url=http://www.mmzone.co.kr/gallery/gallery_page.php?id=27675&ppage=gallery_section.php0x3Fimage=head_aero.gif0x26key=gallerytype=1%20and%20category%20=%2030x26title=%20Aero%20Gallery0x26goto=1]BF-109 G-14 [/url]...elég jó! <#eljen>
[url=http://www.mmzone.co.kr/gallery/gallery_page.php?id=27708&ppage=gallery_section.php0x3Fimage=head_afv.gif0x26key=gallerytype=1%20and%20category%20%3C=%2020x26title=%20AFV%20Gallery0x26goto=1]ez[/url] se semmi!

szerk.: nem tudom miért így linkelte õket, hogy "%20....goto=1". mind1, mûködnek így is!

DJ Skyline
ja, a vévékettõmodellméker (amit kb havonta frissítenek, de jó cuccok vannak rajt' ), és a militari modelling zón (ami mivel kóreai, ezért nem egy gyors oldal) oldalak mellett! bár ezeket te ismered! 😊

gordon 24
Nem!! Tudod én nem harci csákó vagyok... Én inkább Autokkal Kamionokkal foglalkozom. A tesom csinál Tankokat meg ilyesmiket. Van egy csomó német katonája egy tankja tehereatók. ilyesmik

Downhill!!

Glpetyus
Te nem ismerted a Track-Linket ?! 😊
Egyik legjobb oldal.

gordon 24
Na ez igen!!! Wazz elég szép dolgok vannak itt.

Downhill!!

Glpetyus
Annyit nem érnek <#idiota>
Címet másold ki,oszt' úgy jó.

gordon 24
Nekem ez sem gyó.. Még jobb klikkel sem.Photoshoppal nevezd át. vagy ilyesmi.

Downhill!!

Glpetyus
faszomat,pedig most akartam egy valag képet berakni.. <#gunyos1>

DJ Skyline
nem! ^^ de jobb klikk / kép megjelenítése segít! 😊

Glpetyus
ez látszik? 😛

DJ Skyline
<#eljen> kifolyt tej nem semmi! :o

Glpetyus
Mint egy film,....ázeg'

Glpetyus
fasza :@

gordon 24
Valszeg az.... Nem látok semmit.<#szomoru1>

Downhill!!

Glpetyus
Remélem ez nem linkvédett...
1/350 Trumpeter féle Kuznetsov

Glpetyus
Hát leegyszerüsítve igen,jah..

gordon 24
És jól látom hogy ezt ugy csinálta hogy kicsi ecsettel bepötyözte?

Mertha igen akkor is elég élethû lett.

Downhill!!

Glpetyus
Áz !
Pedig az alap 40 éves Airfix készlet,semmi tuning (ahogy elnézem),csak ügyes festés <#eljen><#eljen>

gordon 24
Elég komoly. Szépen néz ki!!!!

Downhill!!

Glpetyus
<#finom>

repvez
Egy barátom megkért,hogy keressek neki festékszoro pisztolyt,de nem értek nagyon hozzá.Azt mondta max. 20eFT-ot szánna rá és állando levegöszállitásu legyen.
Ha lehet magyarországi legyen és lehessen postai utánvéttel rendelni.
köszi
Jagi
Na, ez... ez nagyon nagyon, nem a Suzuki b+! xDD<#worship>

Glpetyus
Júúj Type XXI.

Glpetyus

<#finom>

Kit--Kat
húúú de szép<#wow1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker

1/32 Revell Tomcat

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ok kössz

DJ Skyline
na megtaláltam, a lényeg belõle:
"Az elsõ réteg fehér papírragasztóval kevert finom homok volt. Fontos, hogy nagyon vékony réteget hordjunk fel! Végül, egy vékony és friss, fehér papírragasztós rétegre szórtam sóval kevert szódabikarbónát és hagytam megszáradni."

DJ Skyline
szódabikarbóna! majd megkeresem az egyik Pro Modell / vagy Modell & Makett cikket, amiben levan írva hogyan kell havat csinálni!

aki olvasta az biztos emlékszik, asszem Miguel Jiménez csinálta a dio-t, és tigris koktél volt a neve! 😊)

szerintetek mi hasonlít legjobban a hóra? pl.:liszt, gríz stb.

Végülis ha másnál nincs akkor ott is nyugodtan rendeld meg a cuccost szerintem. Nem hiszem, hogy átvágják az embert (nem mernék) inkább az szokott gond lenni, hogy ígérgetik, hogy meglesz-meglesz, aztán várhatsz pár hónapot mire kézhez kapod a cuccost vagy felhívnak, hogy sajna mégsem lesz. Szvsz ennyi és ez épp elég ahhoz, hogy ne vásároljon náluk az ember többet. Bár elsõre nekem idõben hozták, törés nélkül mindent, aztán másodszorra már nem érkezett meg a cucc, persze fizetnem sem kellett.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
"mi van a dobozban"

szerintem ha lesz pénzem (most is van, csak másra kell), akkor veszek egy ilyen SLR mercit! nem vagyok egy nagy merci rajongó, de megtetszett nekem, bár a 722-es verzió jobban tetszik nekem, de az még nincs makettben! 😊

Glpetyus
<#idiota>

Jagi
jóez 😊 biztos nem elsõre sikerülne ilyennek^^

DJ Skyline
up, hogyan csináljunk fékezõ ernyõt! végülis akinek van türelme hozzá! 😄

Glpetyus
<#gonosz1>

magyarvok
Akkor jó lesz, mert nagyon jó áruk van, pár ezer Ft mindössze.

Sziasztok!

BOCSI,de kicsit OFF leszek...

ELADÓ néhány ritkaságnak számító 1:24-es Hasegawa autómakett!
Mitsubishi Lancer EVO III
Mitsubishi Lancer EVO IV
Mitsubishi Galant

Ezeken kívül ELADÓ még egy Tamiya szerelõ figurakészlet és egy Ford Focus WRC is.

Érdeklõdni lehet Barna Róbertnél a 06-30/492-4809 számon!

http://nemethdekor.fw.hu

Kata
A vitorlás hajóik kiválóak.

[/cserf][/fülünyúl]

Attila8805
Hayabusa
Ezt mennyi darabból kell összerakni.
Mondanátok olyan oldalakat ahonnan ti rendeltetek?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Glpetyus
Revellbõl harckocsit akarsz venni?
Azok nem rosszak (az újabbak),persze ha 1:35-ösre gondoltál.

magyarvok
Kössz, akkor kezdésnek tökéletes.
Jövõhéten elvileg jön áru, harckocsik, tankok is, azt megvárom, mert most nagyon kicsi volt a választék. (értem ez alatt: volt 7 féle repülõ, meg 2 féle star wars-os,mindbõl 1-1 db)

Glpetyus
közepes

magyarvok
Nah, végre ikerült találni városomban olyan boltot, ahol egyáltalán van makett. Viszont csak Revell. Arról mi a véleményetek? Mert ha sz@r, akkor majd ha járok kecskeméten, vagy pesten, akkor veszek valami jobb helyen.

kbx
Ja, Tamiya újdonsága 1/24-ben, mostanában jön ki valamikor...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

sziasztok. láttam h irtátok h nem éppen megbízható a modellposta. Át szokták vágni az embert vagy valami konkrét dolgot tudtok nekem mondani?
modellmaker
Ehhez eddig 100GBP-ért vettél átalakító lészletet. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

magyarvok
Eléggé ottvan

DJ Skyline
huhh...ez sem egy kispályás autó!