Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egészben az a festékek beszáradása aggaszt. :S
"Hegyekben" állnak az orosz vasak,és rendelni is lenne mit :/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kicsit pang a topik. de örülök, az utóbbi pár képnek 😊
Skyline megint eszembejuttattad, hogy a polc tetején csücsül Hartmann gépe (Hasegawa) most szivesen makettoznék csak sztem már a festékeim fele beszáradt mióta egyetemen vagyok 😞
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
"Petyuzs!! Csillogjon!" <#idiota>#idiota>
<#eljen>#eljen>
Hát megeszi az tuti,de ha megteheted,akkor hobbiautónak ez egy Isten.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
vagy 5x rendeltem onnan,mindig több dolgot,3 nap volt a max,amit vártam <#wow2>#wow2>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A bal oldali ajtó belsõ oldala.
Ez meg a gyári (jobb oldal)
Csak nem bírtam megállni. 😄 A fotómaratott féktárcsák.
Downhill!!
Ezt kb 2-3 naponta én is jól eldöntöm,hogy majholnap'...
Pedig a T-80-asbú' már nem sok lenne hátra <#nezze>#nezze>