Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húú vaze' a "Painting_and_Weathering_Military_Vehicles_vol_2"-ben a 39. oldalon lévõ Panzer IV.-es jajjde' szép o.O
Meg amúgy is,mind2 nagyon-nagyon jó kiadvány,minden hk-s szedje le,mer' kötelezõ darab.
Downhill!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
#46613---> Ennek egy oka van: mindenki makettezik!
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Viszont! 😊
semmi extra, suli meg egyéb érdekesnek nem mondható dolgok! 😄 makett ohne, semmit nem haladtam semmivel! :|
Downhill!!
gordon neked meg tudni kell mi is van rajta. 😉
Most épp idõhiány miatt,egy darabig elötte viszont meg kedvem nem volt.
Nem vészes ám.....egyetlen nap kellenne már csak hozzá !
Fasz tudja,lehet kész lesz,....karácsonykor otthon vagyok nem kell / lehet sehova menni,ráérek :-)
Amugy semmi nincs velem, irtam...elvagyok....probalok evickelni az árbam...
Ugyhogy MARADJ!!!
És egyébként mizu?
(bocs az OFF-ért de ez közérdekü beszélgetés DDD::😊
Downhill!!
De mi az oka hogy nem akarsz maradni? Ezt a sok hülye gyereket közösen leépitjük. Ne idegeskedj ezért!! Fölleg ne menj el!
Downhill!!
nem garantalom....(epitettem egy uj bringat telire <#bee1>#bee1> Kona Foremountain vaz kore)
Ezentúl remélem jössz megint,kezdett ellaposodni a topig <#sniffles>#sniffles>
Régiek is alig-alig néznek be <#zavart2>#zavart2>