Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Seaweed
ez se rossz anyag:
http://www.farposst.ru/2006/12/22/Building_Military_Dioramas_vol_1.html
Seaweed
<#smile>
Glpetyus

Húú vaze' a "Painting_and_Weathering_Military_Vehicles_vol_2"-ben a 39. oldalon lévõ Panzer IV.-es jajjde' szép o.O
Meg amúgy is,mind2 nagyon-nagyon jó kiadvány,minden hk-s szedje le,mer' kötelezõ darab.

kemszi2
hát igen próbáltam én is a jó oldaláról nézni😊legalább hamar lefestettm az alvázat feketére....nem igen kell rá még egy réteg festék😄
gordon 24
Az a lényeg hogy nem a földre borult. Mint egyszer nálam.. Nekem kb egy napomba került amire eltüntettem..

Downhill!!

kemszi2
ehh...kva élet...kiborult a fekete festék a delta útmotatójára...<#gonosz3><#zavart2>dögöljek meg ha még 1 szer fáradtan fogok makettezni
Seaweed
egy-egy
Seaweed
Gondolom ahova csak benevezi ott minden dijjat besopor! (mar ha nincsm egbundazva ugy egy-jet verseny... <#ravasz1><#shakehead>)
modellmaker
Hát igen. Attilának, õ építette a Mi-8-t, megvolt mindene. Kibaszott sok kép, eredeti festékminta(!), megfelelõ technikai eszközök, stb. Párszor láttam már azt a minyót, de még most is kerek szemmel bámulom.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Ott a pont. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Nah kiolvastam a PM-et....hat minden tisztelet azoknak akik a semmibol epitenek makettet (Gvozdika, Minyo).....azthiszem ha lehetne kerni buntetest akkor azt kernem karhozatnak hogy egy lakatlan szigeten kelljen ilyet epitenem, es legyen meg hozza minden...meg persze egy igazi minyo is legyen ott amivel neha repkedhetek egyet csak ugy kizokkentendo a monotonitasbol...egyebirant azthiszem ehhez nekem mar semmifele affinitasom nem lenne normalisan <#vigyor3>
gordon 24
hy.<#eljen>

Downhill!!

Seaweed
szasztok

<#integet2>
Jagi
velkámbekk 😊

#46613---> Ennek egy oka van: mindenki makettezik!
<#idiota><#hehe>

Hi!
Viszont! 😊

gordon 24
Megvan%!!!!!!! Wazz de hülye vagyok erre hogy nem jöttem rá:

Downhill!!

Glpetyus

DJ Skyline
haló! köszi! 😊
semmi extra, suli meg egyéb érdekesnek nem mondható dolgok! 😄 makett ohne, semmit nem haladtam semmivel! :|

Glpetyus
Télle' o.O

gordon 24
Középen a ketöskereszt+ Árpádsv középen a többit nem tudom szerintem egy cimer része. Csak nem tudom melyik. MM?

Downhill!!

Glpetyus
mi van rajta ? <#idiota>

gordon 24
Fogom!! És tetszik is..

Downhill!!

modellmaker
köszi!

gordon neked meg tudni kell mi is van rajta. 😉

gordon 24
DDDDD

Downhill!!

gordon 24
Hát ja ezzel majd mindenki igy van.. Én is csak evickélek..

Downhill!!

Glpetyus
Jó ez a logó,ez a kedvenc szinem 😊

Glpetyus

Seaweed
hajra <#taps>
Seaweed
<#nyes>
Glpetyus
Kb 1 hónapja megint csinálgatom,bár 2 hete megint áll.
Most épp idõhiány miatt,egy darabig elötte viszont meg kedvem nem volt.
Nem vészes ám.....egyetlen nap kellenne már csak hozzá !
Fasz tudja,lehet kész lesz,....karácsonykor otthon vagyok nem kell / lehet sehova menni,ráérek :-)

modellmaker
Csak úgy égett a keze alatt a munka! 😄

Seaweed
Gondlom jo sokat haladtal az elmult honapokban vele <#bee1><#ravasz1>
Glpetyus
Idén nem leszek kész a kúrva Victory-vel/val,pedig azt hittem <#sniffles>

Seaweed
Hat teny hogy ez olyan mint a biciklizes..beszelgetni tudok rola...f2d rendszeresen kerdezget is BOP-on, en meg valaszogatok is neki...
Amugy semmi nincs velem, irtam...elvagyok....probalok evickelni az árbam...
gordon 24
Mostanában már én sem annyira.. Nemrég épitettem egy kamiont még nem 100% de nagyon nagy meló. De ez nem lehet akadály!! Beszélgetni róluk meg ilyeneket tudsz!!
Ugyhogy MARADJ!!!

És egyébként mizu?

(bocs az OFF-ért de ez közérdekü beszélgetés DDD::😊

Downhill!!

Seaweed
Regota nem maketteztem mar.....nem is kovettem az elmult jopar honapban a szaklapokat....ma is eppen eszembejutott mar vegre vagy 20x-ra hogy PM-et vegyek....es vegre el is mentem venni....
gordon 24
Ha Kona rosz nem lehet DDD::

De mi az oka hogy nem akarsz maradni? Ezt a sok hülye gyereket közösen leépitjük. Ne idegeskedj ezért!! Fölleg ne menj el!

Downhill!!

Seaweed
Hi
nem garantalom....(epitettem egy uj bringat telire <#bee1> Kona Foremountain vaz kore)
gordon 24
Na halli!! Üdv ujra itt. Remélem maradsz!!!

Downhill!!

Glpetyus
<#rolleyes>

Glpetyus
<#action>

Seaweed
Nem tudom, nem is merem mondani hogy igen....
modellmaker
<#beka3><#kuss>

Glpetyus
<#puszi>
Ezentúl remélem jössz megint,kezdett ellaposodni a topig <#sniffles>
Régiek is alig-alig néznek be <#zavart2>

modellmaker
😉

Seaweed
Hat tenyleg nem sok minden van velem..makettezni nem sok idom/kedvem/izem/akarmim volt/van/lesz? lesz! <#vigyor3>
Glpetyus
<#banplz><#idiota><#banplz>
hónapokig nem vagy,és csak ennyi? 😄

Seaweed
Nem sok.
Glpetyus
Jön vagy 3 K-val <#levele><#idiota><#eljen>