Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellemes Karacsonyt kivanok nektek ezekkel:
http://www.farposst.ru/2006/12/10/Painting_and_Weathering_Military_Vehicles_vol_1.html
http://www.farposst.ru/2006/12/19/Painting_and_Weathering_Military_Vehicles_vol_2.html
http://www.farposst.ru/2006/12/18/Military_Vehicle_Modelling.html
<#integet2>#integet2>
ááá, na mind1, itt a link akkor: R33
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Na még 1x:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ittvannak a képek, jelenleg így állok az R33-al
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
2 is,ha igaz,1:72-eshez való.
(100 éve,vmi börzén vettem szaré'-hugyé' 😊)
Duuurváshh volt...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ja, meggeronak is van😊
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nem kispályás!!!
Máshonnan 50 Dolcsiért is meg lehet szerezni!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
többnézeti kép viszont sehol...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mertha az, akkor tudom mondani hogy: sejhaj a google... 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
szereztem egy Revell Douglas DC-7C /1:122/ makettet. Hol tudnék pontosabb képeket szerezni arról, hogy a Pan AMerican színeiben anno ez hogyan nézett ki? mert maga az útmutató nem valami jó...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
De dúrva,72-es létére ! <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Seaweednek tuti tetszene :-/
Ráadásúl egy szar KP készlet volt az alap <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
Mázlista...
Nekem is kellene ien festék, de nem csak egyféle Midnight Purple van, az R33-ason van a Midnight Purple, az R34 esen meg a Midnight Purple II, és van MNP III is R34-esben...
Midnight Purple
Midnight Purple II
Midnight Purple III
De ez a Deep Metallic Blue, amit vettem, ez is elég szép szín, ma lefújtam próbának a mot.tetõt, majd teszek be képet vmeik nap, hogy mien, de elég szép sztem...
A fékekkel, vagyis a felnivel még mindíg hadilábon állok, nem akarom szétbarmolni az Aoshima felniket, tehát a legjobb az lenne, ha be tudnék szerezni Aoshima Fékeket, azt könnyebb lenne rátenni, mint a felnit átalakítani...
Ja, de idevégó téma... a C-west skyline színével kapcsolatban:
Biztosan emlékeztek rá, hogy midnight purple-t hajtottam a közelmúltban.
Hát nem lett :S
DE. MEek az utcán és agy B Vectra színe hasonló volt... mondomá bakker!
("villanykörte" effekt)
Felhívom a haveret, hogy nem tudja-e Vletlenül annak a színnek mi a neve, mivel neki is Vectrája van. 2 nap mulva üzenet: 286 kerámiakék!
NA legalább ez öszejön mondom.
Hívom a másik havetot, hogy ha tud szerezen már valahonnan...
Kb következõ héten hozta... ez múlt szombaton volt, hogy kaptam belõle fél decit. Ja, és tök ingyen <#worship>#worship>
A kérdés mostmár az, hogy elég lesz-e...
(tényleg lassan,de talán még ebben az évben (!) )
Hát be kell vallanom,megéri a szopás a kötélzet elkészítésével.
A müanyag fos rögzitõk kurva rondák lettek volna.Ahogy meg így nézegettem ilyen versenyek képeit,nem sokan veszõdnek az ilyen -viszonylag- kisméretü hajókkal,csak felrakják a gyári okádékot.
A makett nem lesz fullos,de legalább ez feldobja kicsit,legalábbis remélem.
😊
Azóta sok új makett felkerült! Azok nem mekkezdettek. (csak 2 megkezdett van a közel 20ból!!!)
De az alábbi linken megtalálsz minden infót!
Üdv: PLASTIXTORE
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
Sziasztok!
Eladó több mint tíz MONOGRAM és AMT-ERTL gyártmányú NASCAR autó! Az alábbi linken található még néhány repülõ, és hajó is!
PLASTIXTOREbolt
Köszönöm a figyelmet!
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
ez is te vagy vagy ez más?
Downhill!!
(bocsika régi szkennelt kép)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Eladó makettek:
MONOGRAM 1/48 NORTHOP P-61 BLACK WIDOW+EDUARD
ACADEMY-MINICRAFT 1/48 P-38 PATHFINDER
AMT-ERTL 1/25 1958 EDSEL PACER
Részletek ITT!
Üdv: PLASTIXTORE
Huhh, élg rég járttam errefelé, ismételten...
Eddíg kb semmi idõm nem volt makettezni, de a héten beteg voltam/vagyok, és az R33-ast folytattam, kész a beltér nagyjából, a karosszériát még kell egy hangyányit csiszolni, meg eldöntöttem, hogy mien színû lesz, meg is vettem, sötét metál kék tamiya spray.
A felfüggesztéseket is elkezdtem megcsinálgatni, kifúrtam a féktárcsákat, csak egy kis probléma lépett fel, mivel sehol nem tudok venni sztirol rudat, 2mm-est, mivel nem Tamiya felnit teszek a kocsira, és megpróbáltam öntõkeretbõl húzott szálat csinálni, de nem az igazi, majd kiagyalok vmit...
- tamiya bmw m3 tt-01 alváz ár: 26e
- hpi rs4 sprint 2 ár: 53e
és egyikhez sincs távirányító, akksi+töltõ, + még az utobbihoz nincs motor meg szabályzó.
Bár így, még mint kivülálló, nem tudom eldönteni melyik jobb, de végülis ezért fordultam hozzád/hozzátok.
Vagy ha tudsz ajánlani jobb alvázat tamiyában egy kezdõnek, akkor arra is kiváncsi lennék.
elõre is köszi.
Üdv: Huncolin