Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit off, de érdeklõdnék, hogy a bátyád mennyiért fényez autót (alapanyaggal együtt) ?
Köcce!! Akkor király!! Mondjuk én nem vagyok egy nagy szaki fényezés terén. Majd most meg tanulok.
Downhill!!
Mgvan az ajándékom kaptam a bátyámtól egy fujó készletet.
A neve: Air Brush Kit. Van hozzá egy adapter a kompresszorhoz de lehet tartályosból is fujatni. Aztán van hozzá két tartáj festéknek egy kisebb és egy nagyobb. Meg a pisztoly. És kaptam hozzá egy tartály levegõt..
Ilyen ni!! Vélemények? Igaz a bátyám fényezõ remélem komoly cucc.
A neve: Air Brush Kit. Van hozzá egy adapter a kompresszorhoz de lehet tartályosból is fujatni. Aztán van hozzá két tartáj festéknek egy kisebb és egy nagyobb. Meg a pisztoly. És kaptam hozzá egy tartály levegõt..
Ilyen ni!! Vélemények? Igaz a bátyám fényezõ remélem komoly cucc.
Downhill!!
Hi! Rég láttalak erre! :D <#integet2>#integet2>
ÉS Ezúton Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
ÉS Ezúton Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem tudjátok véletlenül hova tûnt a magyar netes áruházakból a Revell két legnagyobb vitorlása: a Uss Consitution és a Uss Alabama?
Várható, hogy újra megjelennek vagy kivonták a forgalomból?
Egyébként Boldog karácsonyt mindenkinek!
Várható, hogy újra megjelennek vagy kivonták a forgalomból?
Egyébként Boldog karácsonyt mindenkinek!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"G vagy késõbbi"
De rá se ránts.<#wave>#wave>
De rá se ránts.<#wave>#wave>
panelozási technikáról/technikákról/ hol tudnék olvasgatni? mert a makettinfon inaktív ez a fejezet nekem/nemtom miért/
elõre is köszi és Boldog karácsonyt mindenkinek!
elõre is köszi és Boldog karácsonyt mindenkinek!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
makettinfo.hu-n csak nekem nem jön be bal felül a menü?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Miért rak mindenki inert fegyvereket a gépeire?<#nemtudom>#nemtudom>
Annyira nem meglepõ, lévén az üzemeltetési utasítás alapján nap végén olajjal át kellett kenni az egész gépet.
Viszont problémásabb egy G vagy késõbbi esetén a "Bf" megjelölés.
Amit viszont nem értek, hogy mit élveznek egyesek abban, hogy lényegében alulexponálnak minden képet.
Viszont problémásabb egy G vagy késõbbi esetén a "Bf" megjelölés.
Amit viszont nem értek, hogy mit élveznek egyesek abban, hogy lényegében alulexponálnak minden képet.
Jee, "Seaweed-képzuhatag." :) <#eljen>#eljen>
#46657 legjobb
#46657 legjobb
Nincs sajna keretem ra....mert vagyok olyan hulye ugye hogy az kell ami 100 meg 120K :D
Ugyanaz a garda csinalja mint az TG-t....voltak kisebb osszezordulesek a regi kiadoval akitol elvaltak utjaik igy a TG nev ott maradt(nem is baj..eleg gagyinak hatott egy volt keletiblokkos orszagbol...), azok probalkoztak TG neven kiadni valami otvar szart..de a kutya nem vette....ekozben a garda meg elkezdte aranysas neven ugyanazt csinalni mint a TG-volt...es a nep meg arra volt kivancsii, igy minden ment tovabb gyakorlatilag nevvaltoztatas utan...
www.aranysas.hu
www.aranysas.hu
Nincs mar Top Gun ujsag se joregen <#bee1>#bee1> Van helyette pléhvarnyú (Aranysas) <#vigyor3>#vigyor3>
Jah tudom,azokat már régebben is így hívták :)
Az egyik utolsó TG amit vettem,az írta,hogy bezárják a suli-t.
Az egyik utolsó TG amit vettem,az írta,hogy bezárják a suli-t.
Nah annak aztan kacifantos a tortenete...egy vastag konyvet lehetne irni rola..egyszer bezartak, par ev utan ujraindult, aztan megint bezartak aztan megint megnyitottak...ekozben 20x valtozott a neve az alarndeltsege, szal minden....vegulis valamilyen formaban maig leteznek olyan szazadok amiket osszefoglalo neven "Agresszor szazad"-oknak hivnak, es a kikepzesek soran ok jatszak az ellenseget!
Nah a 10-es oldalszamurol raktunk be rendesen kepet, a 20-asrol a makett emlekezik meg es akkor ime a 30-as:

<#wink>#wink>

<#wink>#wink>
Ez....ez de ciki <#wow2>#wow2><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
Teljesen kiment a fejembõl,hogy ez Top Gun-os lehet <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Amúgy végülis a TopGun sulit nem zárták be,még régebben ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Teljesen kiment a fejembõl,hogy ez Top Gun-os lehet <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Amúgy végülis a TopGun sulit nem zárták be,még régebben ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Letezett! Sulyozottan multidobe ugyanis a Tomcateket kivontak a hadrendbol!
Ilyen festessel a ToP Gun iskola par gepe volt lefeste akik az ellenseget szumilaltak oktatokkal az ulesben legiharcgyakorlasok alkalmaval! (A meketten is felfedezheto a fuggoleges vezersikon a Top Gun sikola logoja ;))

Ilyen festessel a ToP Gun iskola par gepe volt lefeste akik az ellenseget szumilaltak oktatokkal az ulesben legiharcgyakorlasok alkalmaval! (A meketten is felfedezheto a fuggoleges vezersikon a Top Gun sikola logoja ;))

Ez már létezõ festés,vagy csak vmi fantázia-fényezés.
(sry,kicsit lemaradtam a haditechnikával',pl. Top-Gun vagy hasonló újságot nem vettem vagy 10 éve :D )
(sry,kicsit lemaradtam a haditechnikával',pl. Top-Gun vagy hasonló újságot nem vettem vagy 10 éve :D )
tejóisten... ez a legdurvább <#guluszem1>#guluszem1>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Messerschmitt Bf 109

(erdekes a fenyes festes..de teny hogy jol mutat, meg ha kerdeses is a valosagalapja)
Nah ezen beszartok! 1/5-ös Spitfire!!! Igen egyazötös!!
Scratchbuilt 1/5 scale
Supermarine Spitfire Mk.I

Supermarine Spitfire Mk.I