Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

valahogy ez nem úldonság :D
Ha igen akkor rakna fel pár képet róla...
kíváncsi vagyok rá hogy fog kinézni ha kész lesz... a festéssel vagyok igazán bajban... nem tom hogy is lássak neki...<#vigyor2>#vigyor2>
Origin: ProXim86 (FIFA15)
ESCI 23-as
Ez egy elég vegyes érzést keltett bennem ahhoz képest hogy viszonylag jol szétvágta és javitgatta,de néhol meg meghagyta a rossz dolgokat.
23-as kabin
Remélem már az enyém is készül Egy Régi Kazan feljavitot másolnak nekem mügyantábol amivel a vezérsikon át minden cserélve lesz.
1/72 Italeri
“White 57” 120th IAP, Bagram AB, Afghanistan

(Megjegyzendo hogy az Italeri meg mindig nem gyart Mig-23-ast ;)...ez egy Zvezda makett Ita dobozban es a kepen lathato maketthez tobb feljavito keszletet is felhasznaltak!)
(Fujimi uj kitje, a regi Mig-21 sorozathoz csapodik hozza...(termeszetesen ugy akkor 72-es))

(Barmenyire is nem szeretem a romanokat, de ezt a kittet tuti meg fogom venni!)
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Downhill!!
Ezt szeretem amikor benézek ide és kell várno kb 1 percet amire bejönnek a képek és ilyen szépségek vannak rajta..
Downhill!!