Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
A paypal az mi? Nem igazán vagyok jó angolból.. Ez jelenti a postai ugyet? Mert igazából nem szeretném megadni nekik a b kártyám számát sok visszélésrõl hallottam nm bizom bennük.

Downhill!!

modellmaker
na vazze.. :CCCC megint betettem vagy 50E Ft értékû cuccot a kosárba... nem szabad nekem ilyen helyekre tévednem...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
van kártyás, paypal, banki átutalás stb... Itt le van írva szépen.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Fizetés hogy mükszik megrendeled és amikor ide ér vagy kártyás?

Downhill!!

Seaweed
abban
gordon 24
Jó itt kettõ meg is van... Csak még kellene.. Egyébkéntz ez a fontba van ugye?

Downhill!!

Seaweed
Ahh nehogy azt hidd! Regiseget is arulnak sok helyen, mondujuk alap hogy kulfold...pl itt.
gordon 24
ez igaz ebbe igazad van. Csak szerintem ezeket már nem igazán fogo megtalálni a boltokban.
Ha érdekel kikrõl lenne szó rakok be képet.

Downhill!!

modellmaker
a fékfolyadék a festéket szedi le. de mivel a makettragasztók "összeolvasztják" a két ragasztott darabot, nem sok esélyt látok rá hogy sérülés nélkül szét lehet szedni. a pillanatragsztó más tészta elvileg. van vmi cucc ami CA remover néven fut, de sztem oylat ez az ország még nem látott. ;)

meg gondold végig, hogy megéri-e az a sok kinlódás és szívás amivel egy iylen felújítás jár. vagy ebbõl az energiából összeraksz 2 dobozmakettet.

gordon 24
Ez jóó...DD

Hát akkor nem tom mi legyen.. Minden esetre kösszi. Egyébként nekem egy srác azt mondta hogy a fék folyadék jó erre.

de mivel nem erõsitettek sehol meg ebben igy nem igazán merem meglépni a dolgot.

Downhill!!

Seaweed
ajanlott ezkoz a munkahoz :D

komolyra forditva a szot nem tudok olyan anyagrol ami erre valo lenne...szet kell torni ez van!
gordon 24
Figyi srácok!!

Van nekem egy csomó régi makettem amik már elég szar álapotban vannak.
Szeretném õket felujitani fényezni matricázni festeni stb..
Az a kérdés hogy a makett ragasztókat mint pl a Tamya vagy a Revel mivel lehet ugy megoldani hogy szétesenek az adott darabok? Magyarul hogy szedjem szét a maketteket?

Kösszi::

Downhill!!

Seaweed
Juhhhu kell egy ilyen kel-kelll-kelll-keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllll
Jagi
naonjó, grat :)
Elõbb, utóbb ez is kicsi lesz :)
Nincs az a hely ami elég lenne... én a végére egész szobában makettezek :)

Seaweed
<#nevetes1>
modellmaker

Seaweed
Nekem is van par jominosegu, igy azokat veszem most elo..
Seaweed
thx :)
<#wave>

modellmaker
<#integet2><#pias>

modellmaker
hát jah. :) ezért figyelgetnek nálam a jobb készletek a szekrényben.

Zsír kis makettezõ-sarkod van. :)

Seaweed
Hat jah olvastam a PM-ben is az Emiles cikket, es onnak is jott a "megvilagosodas", hogy minek szopassam magam olyanokkal pl hogy "itt ez a felmeteresbeszivodas mit kezdjek vele", meg " illeszgetem csiszolgatom de csaknem akar minden oldalrol jol illeszkedni ez a rohadt torzsfel".....mikozben vannak olyanok hogy Tamiya,Hasegawa, Trumpeter,Dragon stb-stb....mar kisse kezdem unni a sok olcso makettet es a veluk jaro akar 3-4x anyi munkat is, es meg igyse biztos hogy valami jo fog kisulni belole, mert ugye a jo pap is holtig tanul, es nem biztos hogy minden gondal megtududnk birkozni, vagy epp van kedvunk vele birkozni......
Seaweed
<#smile>
modellmaker
na én is pont így vagyok, hogy a supra után csak úgy összedobok majd egy academy OV-10A Broncot. Csak egy belsõ kieg van hozzá, az bõven elég. :) Gyönyörû készlet. Öröm lesz összerakni. és nem lesz majd a sok szopás, hogy jajj ezt valyon hogy csináljam meg... :C igen, picit már unom a suprát. már lassna több, mint egy éve építgetem és semmi... tom én csináltam magamnak a "bajt", de mostmár az van bennem, hogy ha ennyit energiát beleöltem csak azért is befejezem :)

Seaweed
Ahhh merlegeltem....nem szopatom tovabb magam! Parkolopalyara teszem mind az A-7E-t, mind a B-25-ost mert nagyon gazos a minoseguk, igaz hogy az Corsairt mar alapszinnel lefujtam regen, de olyan rossz a minosege hogy elkepzeltem a vegredmenyt amit ki lehetne belole hozni es arra jutottam hogy a belefektetett munkat nem eri meg!
Jeep persze mas kerdes, az amugy is majdnem kesz van. De belekezdek valami ujba, valami jominosegube, valamibe ami orom makettezes lesz, mert most pont erre van szuksegem nem a kefezabalasra...
Igyhat asszem' belekezdek a peladas minosegu Trumpeter 35-os SA-2-es inditoallasba, meg talan a 48-as FM Mirage F-1B-be! (ez utobbi nem egy keleti csodakkal vetekedo minoseg de olyan kivetelesen ritka a ketuleses F-1-es, hogy a kurriozuma viszi majd elore :)))
Glpetyus
<#finom><#szeret>

modellmaker
ja ige'

nagyon durva Hasegawa Lancia Stratos (1/24)

modellmaker
na ebbõl nem kezdem el belinkelgetni a képeket. :)

modellmaker
hát nálam ez nem volt fontos szempont. a Rapid CSS-hez nem kel kormány <#idiota>

gordon 24
Komoly!!! Jól néz ki. Én most akarok venni egy vitrint amibe a maketteket berakom majd. Igazábol ezzel csak az lesz a gond hogy szebb lesz a vitrin mint a makettek de ez már más kérdés.

Egyébként az asztallal csak az a baj hogy amiatt hogy ives nem tudsz rá kormányt rakni DDDD:::::
Ez egy fontos szempont..

Downhill!!

Seaweed
<#nyes>
Glpetyus
dugnád mint a lopott biciklit,mi ? :DD

Seaweed
hmmmm<#szeret><#finom><#ravasz1>
Glpetyus
modellmaker
tényleg :D

Seaweed
Amugy ez a feher asztal konyha asztalkent latta meg a napvilagot :DDD (masik lakasbol lett "felesleges" az atalakitas utan)Rendesen atalakitottam, szelessegebol es magassagabol is vesztett, es meg kapott egy parafa burkolatot is :))
modellmaker
köszi. saját gyártmány ^^ mármint nem én festettem csak én találtam ki hogy hogy nézzen ki. de van egy "panoráma" kép is amin látszik rendesen csak nem találom =/

modellmaker
de ezen tanulok is :D bal oladli a makett, a monitor elõtt tanulok (simán elférek) a jobb oldalon meg a lomtár van :D

Glpetyus
<#eljen>
kibaszott jó a falfestés :)

Seaweed
aztapasztacipobazta :D ez telleg jo nagy...
modellmaker

mondjuk ekkora rend azóta se volt rajta :D

Glpetyus
<#hawaii>

Seaweed
Ah nekem a gepek kulon helysegben vannak <#gonosz1>
Glpetyus
jóez.
nekem meg a gép (már nem a ház,csak az lcd,bill + egér) is azon az asztalon van,úgyhogy az inkább mindenes asztal.
Mondjuk hely gondom nincs még így se <#gonosz1>

Seaweed
(becsapos am a kep amit csinaltam, mert nagylatoszoguvel fotoztam, a normal lencseju masik "gepembe" nem fert volna bele 3 meterrol az egesz ojjektum <#vigyor3>)
Seaweed
Nekem eddig is eleg volt a haromszog durvan 90 cennti szelessege es kb ugyanekkora melysege a haromszog csucsan...ez az oldalso asztal meg 80 egynehany centi szeles, szal pont idealis...eleve igyakartam anno ez az odalso a festo meg egyeb asztal! (pl most itt a notebook rajta, amin epp ezt is irom, igy konnyen elerem az anyagaim a masik gepen ami a lakas masik felen van...)
Glpetyus
:)
akkora úgysem lehet,mint az enyém <#idiota>
2 x 1 méteres <#hawaii><#idiota>

modellmaker
nagyobb

Glpetyus
kissebb vagy nagyobb ? :)
(az enyém KÚRVA nagy :))