Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
scandisk, norton disk doktor stb-stb, de meg a format parancsnal is kijon havalami bad sectoros...de a leirt tuneteknek elso ranezesre nem sok koze van a bad sector-hoz...inkabb elektronika vagy fej hibara utal. persze lehet bad sector is de akkor kurva sok BS-nek kellene lennie a feluleten amit nehez lenne nem eszre venni hisz adatvesztessel/olvashatatlanaggal/irhatatlansaggal jar(folyamatosan/tartosan) a jelenseg...

(nalam egyenlore 32Kb van csak BS-en de nem isvarom meg hogy ez nojjon....holnap elso dolgom lesz reggel egy uj vinyo vetele...)
repvez
Elöször is BUÉK mindenkinek!
Másodszor egy kicsit OFF kérdésem lenne.
Azt milyen progival lehet leellenörizni hogy badsectoros-e a vinyo?
Mert mostanába elég gyanus az enyém is pedig csak 2 honapos.5-6 perc kell mig feláll a rendszer és addig nem tudok az asztalon sehova kattintani a vinyo meg csak kattog.
Seaweed
<#eljen>
modellmaker

1/72 Hasegawa F-4

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Nekem az egeszseg meg penz eleg..az utobbin minden mast megkapsz...nõtis, makettet is, minden mast is... <#ravasz1>
DJ Skyline
Boldo Újévet mindenkinek! sok makettet, nõt, egészséget! 😊)

Seaweed
Megeloztem a snecieket <#crazya><#idiota>
pedig azt hittem petyuzs fogja ordítozva <#gonosz1>

Seaweed
2007 elso hozzaszolsa! TÉÉÉÉK <#idiota>
Seaweed
ammen <#worship>
jobb évet all 😊

Seaweed
Igazabol nem zavarna ha lenne penzem dogivel, de mostanaban nem sok van es viszont sok mindent szeretnek venni(pl makett, airsoft stb-stb), ergo gyujtenem kell ra...es most igy ez a min 15-20K-s kiadas rohadtul nem hianyzott....egyebkent nem erdkeelne, megoldanam siman es meg fittyet se nagynek ra <#rolleyes>
DJ RUSH99
BÚÉK!

E30 4ever

DJ Skyline
köszi, viszont neked is!

gordon 24
Nyugi minden jóba van valami jó. Most lesz egy szép uj vinyód. Akár nagyobb gb-s is.. [na jó eldugul mert a végén õ lesz az akit elver)
BUÉK!!!!!

Downhill!!

Seaweed
Igy akarjon az ember sporolni barmire is......
Seaweed
Ehh bazz meg el se kezdodott az ujev de maris "jol kezdodik"...kurva eletbe...a rendszer vinyom badsectoros lett.....váááááá szetbazsok valamit mingyart...(meg jo hogy azon csak a system meg a telepitett cuccok vannak, mert ha a masikon lenne amin a 60+Giga anyagom van beledolnek egy konyhabököbe az tuti!

nah szep buek a fene egye meg!!!<#ticking><#gonosz3><#gunyos1>
jovoheten kezdhetem az ujevet azzal hogy vehetek egy uj vinyot....<#schmoll2>
DJ Skyline
hát olyan itten nem lesz! <#gonosz1> PUJÉK neked is!

Random_
Buék srácok!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

gordon 24
Neked is hello

Downhill!!

Glpetyus
na mégegyszer Buék mindenkinek,jó mulatást <#integet2><#integet2>

modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#zavart1><#zavart2>

Seaweed
Nem csak allitlag hanem biztosan 4.1-es volt a foldrenges!
Itt az eszlelesi lista:
http://www.gfz-potsdam.de/geofon/alerts/ev061231133927/

itt meg az elmult napok listaja:
http://geofon.gfz-potsdam.de/db/eqinfo.php
modellmaker
loál 😄 jön a cunami <#idiota>

gordon 24
Mi is éreztük. Rezgett az asztal.. Lol... De nem esett le a polc.. Ugyhogy mindenki (makett) jól van...

Downhill!!

DJ Skyline
4,1 állítólag! de én lószart se éreztem belõle, de a másik szobában lévõ hugom meg igen! 😄

modellmaker
mekkora erõsségû?

Glpetyus
:ASD
Érezték,de gyenge volt.De ha ez így folytatódik....,idén már volt vhol vidéken is...
Jó lesz vmi gumipolcra rakni a maketteket 😄

DJ Skyline
😄D és mi a helyzet? szétesett a vitrin? 😄 elképzeltem, hogy semminek semmi baja, csak a makett polc dõlt össze a francba 😄D

Glpetyus
Buék -.-

Glpetyus
Földrengés volt pesten + környékén,egybõl haza telefonáltam,hogy állnak-e még a makettjeim <#wilting><#idiota><#bdead>

gordon 24
BUÉK MINDENKINEK!!!

Downhill!!

Seaweed
BUÉK nektek<#pias><#integet2>
Dante73
Mindenkinek makettekben, egészségben, boldogságban gazdag uj évet Kívánok!

http://www.freetvmaci.info/

Glpetyus
gyáá <#finom>

Glpetyus
<#help>

modellmaker
alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt. 😉

modellmaker
egy két utas vagy kerozinos autó vagy poggyászkocsi.

fifi
na életemben elõször hálás vagyok az égnek, hogy van körömlakklemosó/feleségemé/ a háznál, mert elsõre valami eszméletlenül hihetetlen módon sikerült elbaltáznom a DC7 lakkozását. De ez a lemosó kihúzott a sz@rból. Rá is állítom egy nagyobb metlakit darabra. Lépcsõ megvan mellé, pár sárga csík is megvan a "betonra" festve... Fasza. Esetleg egy ilyen pihenõ utasgép mellé még mit lehet kendácsolni plusszba a "betonra", hogy szebb legyen az életkép?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Skyline
toronydaru leszez! <#smile>

Seaweed
DJ Skyline
egy újabb, hát végülis nem mondanám idiota ötletnek, mert makettezés, és azt építek amit akarok! inkább nem minden napinak mondanám! 😊 szóval, régebben jött az ötlet, hogy mi van akkor, ha az E30-as BMW-t ötvözöm a Last V8-cal! kb. ez (régebbi PS munka)! na arra gondoltam ezt kéne megépíteni makettben! nagy átalakítás nem fog kellenni, csupán a 2 légterelõt (tetõ, és csomagtartó) kell kifaragni sztirolból, a 2 kis beömlõt a motorháztetõre, ami az eredetin is van, emblémákat csinálni az elsõ kerekek mögé, meg 1-2 apróság! egy kompresszor már túlzás lenne szerintem! 😄 ehez az agymenéshez kéne ez, meg ez! gondolkozom azon, hogy hogyan nézne ki rajta az eredeti felni, de szerintem nem állna jól! az meg ez lenne! valamitõl a BMW-t nem lehet most kapni jatek-makett-nél, eddig volt, most nincs! írtam nekik mi a helyzet, lesz-e, nem lesz

DJ Skyline
köszönük szépen, neked is viszont!

meg azoknak is, akik már kívántak itt BÚÉK-ot, csak nem írtam vissza!

BUÉK!!!

Tudom csak holnap lesz, de már ma kívánok nektek Boldog Új Évet!(holnap Komáromba megyek bulizni)
Makettokban, egészségben, sikerben gazdagabb legyen 2007 Mindenkinek!
<#taps><#pias><#wave><#vigyor2><#eljen>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
1/48 Eduard Fw 190A-8

Csabesz6
még semeikt😄 csakhát informálódok...mind1 sztem majd beszerválok vmi bburagot..😊mongyuk van 1 viperem azt én raktam össze<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DJ Skyline
hát ez külföld, japán! 😄 kicsit nehezen! melyik otót ézted ki?

Csabesz6
htx!és innen hogy tók rendelni mer nem jöttem rá?:\

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"