Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
itt van ez az oldal, beírod a Search részbe, hogy civic, aztán keres, és talál! konkrétan azok a Civic makettek vannak leginkább! bár biztos van még, elvégre ez nem az összes, de ez így a nagyja! hogy összerakottból van-e, nem tudom! azt inkább a fém autós kollégáktól kérdezd meg!

Csabesz6
szasztok
nem tudjátok honnan(kitõl😊) tudnék venni civic makettet/modellt.ami már össze van rakva..vagy lehet általam összerakós is<#hehe><#zavart1>ÿ fõleg 5.gen érdekelne(3 ajtós)
thx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

modellmaker
<#ravasz1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline

<#idiota>

modellmaker
<#puszis>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
+ 😊

Glpetyus
nyasgem !

modellmaker
én megtapsoltalak miylen kis ügyesen megtaláltad a linkvédett képeket... 😄 csak nem jöttél rá kis agyaddal <#zavart1>

Glpetyus
😄DD
a fél oldalon ilyen szinvonalú cuccok vannak.
Pl. jó lehet,hogy egy kisgyerek még,és ügyetlen,de vak is,hogy ilyen homály képeket rak fel ?!
(az összes ilyen)

DJ Skyline
az <#idiota> fejbõl gondoltam, hogy valami õrület lesz 😄 legjobb a lepedõ vasszer 😄

Glpetyus
Élethû <#idiota>

DJ Skyline
mert jobb klikk, F5-tel elintéztük a dolgot! <#hawaii>

Glpetyus
<#wow2><#zavart1>
kúrva anyját...
De a többi nem szólna <#banplz>

Seaweed
jok ezek a "Das direkte verlinken von Bilder ist nicht erwunscht..." feliratos kepek <#ravasz1>
DJ Skyline
jól néz ki!

modellmaker
<#taps>

Glpetyus
<#finom>

Glpetyus

DJ Skyline
pazdet! -.-

gordon 24
milyen nagy lett itt az élet..
Nekem venni kéne valamit, nincs semmi makett itthon

Downhill!!

Glpetyus
stég -.-

Glpetyus
hi

Glpetyus
hi

Glpetyus
Jáj,most aztán nagyon kedvem támadt a T-80-ast befejezni <#zavart2> <#rinya>
Azt is "csak" festeni kell + a festés utáni apróbb dolgok.
+lánctalp,görgõk..

Glpetyus
már ideje lenne <#miaz>

Seaweed
ejj ki akar egy ilyen makettel szenvedni...a tizevesek kozt is annyi a ratyi hogy az ember kedve megy el az egesztol <#rolleyes>
<#vigyor3>
És még van néhány bepókhálósodott félig kész makett. <#miaz>
De visszatérek!

...egyszer

Seaweed
Corsair II is AMT...ne is mond kesz remalom....
Seaweed
en dolgozom...boszen ragazstgatom a kis bizbaszokat a makettre 😄
Glpetyus
<#bee1>

modellmaker
jól van, látom nem csak én unatkozom 😄

Glpetyus
milyen munka lenne már vele,úristen o.O

Glpetyus
😊

modellmaker
retro fílinget éreztek a gyárban <#idiota>

DJ Skyline
1/12 Porsche 935, hmmm fincsi darab! ~15.000 Ft

modellmaker
<#crazya><#nevetes1>

modellmaker
<#pardon1>

Glpetyus
kúrva <#gonosz1>

Glpetyus
"érdekessége, hogy akkoriban a gyártó a felségjelzéseket a felületen jelölte."

<#zavart2>
fasznak adnak ki 50 éves készletet?

modellmaker
"A matt fémszínû mûanyag alkatrészekegyik érdekessége, hogy akkoriban a gyártó a felségjelzéseket a felületen jelölte."

<#idiota>

Glpetyus
Jaj,jön a modellméker :-mm

modellmaker
<#kuss>

DJ Skyline
50 éves, 1/113-as, Revell jubileumi makett! 😮

Glpetyus
akkor is ezt válaszoltam rá meg most is : <#idiota>
😄DD

modellmaker
#46751-ben írtam (tom régen volt) hogy nem sikerült akkor sem amit akartam és feszültséglevezetõnek fát akarok ilyenkor vágni.

Glpetyus
<#confused>
Mi köze ennek a fához?
😄

modellmaker
egy SZARrakás az az AMT nascar autó... elmegy tõle az élettõl is a kedvem...

Seaweed
<#nevetes1><#nevetes1>
Glpetyus
vegyes tüzelésü a kazán ? 😄

modellmaker
nekem meg fát vágni támadt kedvem...<#violent>