Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelj viszont arra hogy könnyen szakad. Ha ives felület van vagy nhéz helyek akkor kell lágyitó hozá ezt makett boltba tudsz venni. A másik pedig az hogyha felraktad és sok van belöle vagy ilyesmi és nem vitrinbe tartod a jármüvet lakozd le. Mertha ezt nem teszed amikor törölgetsz vagy ilyesmi könnyen lejön.
Downhill!!
és hogy ne menjen el az oldal nagyon más irányba:
1:6 os Panther, van egy hangja...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
azért a chevy már a tûrhetõ kategória szélét súrolta. :D
"Azt a Lippisch-t meg minden DMK-snak kötelezõ ismerni!" Jó hát errõl akkor majd mesélsz. :D
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Hoztak hozzam egy notebook-ot "javitasra" (kollegae). Azzal a hibaval hogy nem tud a weblapunkba belepni vele! A hiba ket napja jelentkezett eloszor mobil netrol. De masnap bent a ceges halorol be tudott jelentkezni. Ma hiv hogy ma mar sehogy se tud, de kiprobalta masik gepen, es igazolta amit en 3 gepen 4 oprendszerrel ellenoriztem, hogy a weblaphoz a hozzaferese mukodik, es nincs semmi baja! Ergo 4 gepen 5 kulombozo oprendszerrel alatamasztva hogy nem a weblappal van gond!
Nah csurom-csavarom a gepet ilyen bongeszo olyan bongeszo, tuzfal le, virusirto kikapcs, le stb.. de semmi! Tenyleg nem lep be a weblapba!(mas lapokon, mas rendszerekbe belep "termesztesen") Probalom sajat halorol, mobilnetrol semmi! Nah modom akkor letakarit bongeszok, meg java (java kell belepeshez)...de hiaba ugyanott vagyok! Nah ilyenkor jon hogy "kuva winfos"..es elokapom az amugy is keznel levo valamelyik live linux disztrot! Knoppix 5.1.0 (legujjabb)ami epp a kezem ugyeben van....Boot, beallitasok..es megdobbenes! <#wow2>#wow2> A helyzet ugyanaz! Pedig ennek aztan nincs koze mar a winfoshoz! Minden CD-rol fut, vinyohoz hozza se nyul....nekimegyek 1x, 2x, 3x...hajnal kettot irok mar mikor elkezdem levezetni fejben hogy mi lehet...mar "szedem szet" majdnem a notebbokot hogy "ILYEN NINCSEN VAZZE! ez nem lehet meg elmeletben sem...pedig megis...", 5let 5let hatan..hogy netan ha aramtalanitom full a notit...de ujraproba es semmi...nah akkor vezessuk ujra le fejben az egeszet! ...mikor is kezdodott a hiba meg miegyebek..oda lyukadok ki hogy bazze egye fene..ez mar csak hardver hiba lehet vagy esetleg bioshiba hisz ujev van nemreg valtott az gep evet...gyors proba, visszallitom a datumat 2006-ra es lam csoda! Mukodik BELEP a rendszerbe...gyorskurvaanyazas' hogy akkor bizony ez bioshibanak tunik igy elsore....nah modom az lesz meg a szep ha vissza allitom 2007-re az evet es ugyanugy jo lesz...es lam csoda...JO!!!....hat ilyet se lattam pedig lassan 10 eve a szakmaban vagyok, es 17 eve van kozom szamitogepekhez....de ez visz minden hibat eddig, pedig "Lattam mar karon varjut" ahogy szoktak volt mondani!.....keszvagyok! (hogy hogyan alakulhatott ez a hibajelenseg ki nem tudom, de erdemes lenne lerepoltolnom a Fujitsu-Siemens-nek....de sok kedvem nincs irogatni levelet...de ha visszater netan a hiba tuti meglepen hogy dugjak fel maguknak a notebookjukat (meg ha nagy valoszinuseggel nem is a FS gyarotta.....supportot o ad hozza))
ON ..es most megyek aludni mert holnap at kell adnom kolleganak a gepet es megyunk kozosen dolgozni Dombovarra....:
Viszont látnod kellene gyétéef SdKfz. 251-esét, amit bõ tíz éve vízfestékkel festett le. Beszarnál mennyire jó lett ahhoz képest. Csak a kis geci nem hozta el kiállítani, pedig messze veri mindegyik cuccát, ami ott volt.
Azt a Lippisch-t meg minden DMK-snak kötelezõ ismerni!
CobraColors Porsche Arena Red Metallic pisztolyból fújva. a lakkot nem említi. ha van rajta.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
igen a másik, amit megszeretnék tanulni iylen szinten csinálni, az a kaszni festése...

Peace!
utána nézek a könyveknek
Visszaterve a festesre! Festve van es jo festekkel, jo szerszammal (ecset) lehet ugy hogy nem lesz "csikos"... sot! Ezek olyan technikak amiket be kell gyakorolni.
Volt ket konyv, ide alltalam belinkelve, radasul NEM is REGEN! ami pont a koszolasrol szolt! (Advanced Techniques - Painting and Weathering Military Vehicles vol.1-2 cimmel)
Seaweed nem akarta leharapni a fejed, mint azt #47034-ben meg is említette, csak most nincs jó passzban.
Esetleg hogy ne haljak meg tudatlanul mutatthatnál pát linket ahol elmagyarázzák mit hogyan vagy ha már az is nehezedre esik akkor csak hogy milyen kulcsszoval kéne nekiálnom a keresésnek.
Ja és bocs hogy egy ártatlan kis csodálkozo kérdésbol ekkora bajt okoztam neked.Pedig a kérdésemböl mindenre gondoltam csak azt nem hogy leszedik a fejem mert rá mertem kérdezni.
Biztos?! <#ravasz1>#ravasz1> Nem tudod hogy kell csinalni de kijelented hogy biztos nem igy meg ugy! Festve van nyugodj bele! Sok szakkonyv is folglalkozik a technikaval, linkeltem is ide par elerhetoseget. Illetve a netes szakportaloko is tobb cikk es meg video is foglalkozik ezzel a technikaval!
Felrertes ne essek, jogos ha azt erzed van egy kis duh a szavaimban, igaz en se tudom megcsinalni ,azaz nem csinaltam meg ilyet, de a technikat ismerem szakirodalombol, cikkekbol, konyvekbol, videokbol. De az egy kicsit bosszant hogy kerek perec kijelented hogy igy vwgy ugy tuti nem de azert szeretned megtudni hogy hogyan keszult de mán de azonnal....bocs de ez kikivankozott belolem! <#rolleyes>#rolleyes>
Downhill!!
<õ sose tud majd ilyeneket>õ sose tud majd ilyeneket>
Ha a tied ha nem akkor is nagyon pöpecek :)
A nõ, a férfi jutalma. A nõ jutalma az a tudat, hogy õ a jutalom.
De amúgy joak,büszke is vagyok némelyikre :DD
Majd dobok képt neked ^.^