Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nem rossz gép a gripen,csak ahogy megvettük,meg amennyit vettünk az a nevetséges.
(De azert ha mar ismered az oldalak cimet nem artana atnezned mi is van rajtuk?! <#ravasz1>#ravasz1>)
-Harom eszmeletlen jo konyv! Kotelezo darab a IIvh. utan erdeklodoknek #1 #2 #3
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
és azért ez ég és föld a delta kaszniához képest...

sajna a kasznihoz még nem kezdtem hozzá
ezt a sok védõelemt az elvázra sajnáltam rá tenni ,eltakarja ezt az érdeskes és szép futómûvet:

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egyébként 1/48-asak?Mert szerintem 1/72-öhõz picit nagyok de csak azért kérdezem mert lehet csalóka a kép 😊
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.