69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jagi
    ezt kipróbálom én is...
  • modellmaker
    A klubban volt egy faszi, aki ezt csinálta. Nála bevált.
  • kemszi2
    képet majd róla :)
    Az AO szép kasznikat csinál,a padlólemez lehetne több darabból ahogy írtad is,megkönnyíteni a festést. Így elég macera, kimaszkolni szinte lehetetlen
  • Glpetyus
    gondolod hogy az használ ?
    végülis,egy próbát megér,köszi :)

mindegy kicsit visszacsiszoltam,kapott még pár réteget,mostmár jó lesz. Fésülködni nem lehet benne ugyan de így marad már.
    nagyon tetszik az aoshima minősége,könnyen építhető. Ahhoz képest,hogy az alvázra rá vannak öntve a dolgok nagy része -középső dob,kardán,ü.a. tartály,stb- mégis szép a végeredmény.
  • Rhonin7
    sry Modell :P
  • Rhonin7
    Sziasztok!

BMW E30 1:18-ban milyen márkát keressek ami nagyon szép és jó minőségű?

esetleg van valakinek eladó?
  • kemszi2
    bosszúból már szét is barmoltam, sőt már fel is került az RC kasznira az Aoshima-s Sti eleje, bár egy kicsit el lett cseszve a dolog de erre már csak most jöttem rá:( Sajnos valahogy az eleje magasabbra került . Úgy döntöttem hogy nem szedem szét még egyszer,megnézem majd hátha az alvázzal ki lehet trükközni és nem lesz szembe tűnő a dolog.
  • modellmaker
    Festés előtt egy-két nappal vigyél be egy lavor vizet. Párásítsd be a szobát, ahol festesz, hogy a levegőben lévő szöszöket a víz levigye a földre.
  • Glpetyus
    Lefújtam a skyline-t vasárnap.Nyílván telement kicsi szöszökkel. Tököm televan már.
    Jóhogy nem kamrába fújok,de
    1: otthon tisztaság van
    2: szerintem korrektűl előkészítek mindent (értem ez alatt,hogy egyszerhasználatos müanyagcsészébe keverem a festéket,mindig új műanyagpálcával veszem ki a festéket a dobozából,és azzal is keverem fel,valamint a higítót is közvetlenül a tégelyéből "öntöm" bele.
    3: az asztalt közvetlen a fújás elött is letörlöm,majd fényes papírral borítom épp azért hogy ne szöszöljön a sima papír.

MÉGIS szar.
    csiszolhatom vissza

• Jagi
    Hogyrohadjanakmeg
  • lackoka25
    Köszi!Lehet mehetett volna pár sár pötty valószínű rakok is rá fresh mud-ot itt ott!
  • Glpetyus
    nagyon szép lett,a figurák is jók !
    max annyit javíthatnál rajta,hogy az oldalán 1-2 sár-pötty mehetne a sár vonala fölé is.
  • lackoka25
    Szép napot! Befejeztem a tigert ime pár kép thanks for watching!
  • Glpetyus
    az igen !
  • McFrost
    Az kurvadurva!
  • kemszi2
    pénteken megérkezett a csomag... még plusz 5 rugót kellett fizetni
    Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.05.29. 12:12:24
  • modellmaker
  • kemszi2
    Ma került ki a vámról a csomag elvileg(Május 10-én érkezett be)...de persze ezt is csak a Japan posta csomagkövetési státuszából látom.
  • modellmaker
    Ez rendben van, de akkor is elég random amit csinálnak. Nem akarok leszólni senkit, de ha abból indulok ki, hogy a postai értesítőn annyi szerepel, hogy külföldről jött csomagom..., akkor a vámon is fennakadhatnak 45€ alatti dolgok is. (Nem csak a nav hibájából.)
  • kemszi2
    én is arra tippeltem ,hogy nincs rajta ár és azért szúrták ki.
    Egyébként a posta oldalán fent van egy táblázat ,ami alapján magánszemélytől magánszemélynek 45 euróig nem kell semmit fizetni elvileg.A többi díjszabás itt található
  • Glpetyus
    egyébként tényleg random nyomják.
    legtöbb szart Kínából rendelem,ott még semmi vám nem volt,igaz mindre "gift" felirat kerül :)
    Nekem is jött egy 35K-s és egy 120K-s órám az usából (amazonról) ,utóbbinál vért izzadtam gyakorlatilag,bár max kifizettem volna nyilván,még úgyis fél ár az itthonihoz képest -bár ez megint más téma-. De hálistennek idáig megúsztam.
  • modellmaker
    Annyira véletlenszerűnek érzem, hogy mit vámolnak meg... Volt makett 10k felett Japánból, semmi. Volt óra ~20k USA-ból, semmi. Másokat meg ilyen pár ezer forintokért szopatnak...

Azt szeretnék tudni, hogy mekkora értékű cuccot vásároltál. Valszeg nincs rajta a dobozon, kinyitották, de számla sem volt benne... Ilyenkor azért meg szokták kérdezni, de van hogy csak tippelgetnek. :D
    Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2016.05.21. 20:04:04
  • Glpetyus
    pfff,nahát az fasza,majd írj hogy mi volt.
  • kemszi2
    engem most szopatnak a vámon
    Rendeltem japánból egy RC 1/24-es Subaru Impreza WRX Sti-t szedánt (összeakarom majd házasítani az 5 ajtós elejével,mivel maketteben csak az kapható) 11ezer +pk ,és most kaptam levelet a vámtól, adatokat kérnek, meg igazolást (ebay-es vagy paypal-os) ,amit nem igazán tudok hogy pontosan mire gondolnak,úgyhogy hétfőn megpróbálom őket felhívni.

(eddig még soha nem volt gondom,pedig rendeltem sokszor, és volt drágább tételem is a tengerentúlról)
    Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.05.21. 19:00:23
  • Glpetyus
    hmm,ez jó hír thx :)
    még a pk-val együtt is olcsóbb minden mint itt,és a lényeg,hogy LEHET kapni.
    Egy hasegawa subaru legacyra lesz szükségem hamarosan.Itthon esélytelen.
  • Jagi
    #67430:
    Hát járt már így sok projekt aztán tényleg kuka :)

(valamiért nem megy a válasz gomb :))
  • Jagi
    Nem. Legalább is 10k nem, az alatt szoktam mindig.
  • Glpetyus
    megvámolták ?
  • kemszi2
    én,igaz már elég régen
  • Glpetyus
    HLJ-ről rendelt már valaki ?
  • Glpetyus
    sajna nincs,de szép makettnek tűnik. (najó a hellerek után minden szép)
    2 féle felni garnitúra van hozzá.
  • kemszi2
    szép pakk
    Skylinehoz van motor?
  • Glpetyus
    a következők :)
  • kemszi2
    ilyenkor kell neki állni és szétvágni valamit,hogy majd te jobban megcsinálod,aztán berakni a fiókba és többet elő se venni ,mert két hét múlva már nem emlékszel miért is barmoltad szét XD
  • Jagi
    Kiválló idő lesz a hét végén, lehet majd fújkálni
    Hát persze, lehet haladtam is volna valamit... neeem esni kell, meg fújni. thx
  • Glpetyus

( )
  • kemszi2
    Attól nem kell tartanod
    Az egyiket szeretném végre normálisan Martinisre megcsinálni, már ha az első kettő nem jött össze. A másikat pedig Ranga féle dekorral szeretném megépíteni
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    ha megunod az egyiket keress meg :D
  • kemszi2
    igaz
    "Super Delta" az egy jó készlet (be van tárazva belőle 2db,és már kettőt építettem...nem sok sikerrel) egy minimális maratást gyárilag csomagolnak, annyi a baj vele,hogy hiába aszfaltosnak árulják ,emelt a futómű és a felni is inkább murvásnak néz ki...Szóval hozzá kell nyúlni. Én szereztem az egyikhez egy Kyosho MiniZ RC Delta felni szettet,aminek nagyobb az átmérője ,csak a közepét kell átműteni a régi felninek:)