69149
-
#67463 ezt kipróbálom én is... -
#67462 A klubban volt egy faszi, aki ezt csinálta. Nála bevált. -
#67461 képet majd róla :)
Az AO szép kasznikat csinál,a padlólemez lehetne több darabból ahogy írtad is,megkönnyíteni a festést. Így elég macera, kimaszkolni szinte lehetetlen -
#67460 gondolod hogy az használ ?
végülis,egy próbát megér,köszi :)
mindegy kicsit visszacsiszoltam,kapott még pár réteget,mostmár jó lesz. Fésülködni nem lehet benne ugyan de így marad már.
nagyon tetszik az aoshima minősége,könnyen építhető. Ahhoz képest,hogy az alvázra rá vannak öntve a dolgok nagy része -középső dob,kardán,ü.a. tartály,stb- mégis szép a végeredmény. -
Rhonin7 #67459 sry Modell :P -
Rhonin7 #67458 Sziasztok!
BMW E30 1:18-ban milyen márkát keressek ami nagyon szép és jó minőségű?
esetleg van valakinek eladó? -
#67457 bosszúból már szét is barmoltam, sőt már fel is került az RC kasznira az Aoshima-s Sti eleje, bár egy kicsit el lett cseszve a dolog de erre már csak most jöttem rá:( Sajnos valahogy az eleje magasabbra került . Úgy döntöttem hogy nem szedem szét még egyszer,megnézem majd hátha az alvázzal ki lehet trükközni és nem lesz szembe tűnő a dolog. -
#67456 Festés előtt egy-két nappal vigyél be egy lavor vizet. Párásítsd be a szobát, ahol festesz, hogy a levegőben lévő szöszöket a víz levigye a földre. -
#67455 Lefújtam a skyline-t vasárnap.Nyílván telement kicsi szöszökkel. Tököm televan már.
Jóhogy nem kamrába fújok,de
1: otthon tisztaság van
2: szerintem korrektűl előkészítek mindent (értem ez alatt,hogy egyszerhasználatos müanyagcsészébe keverem a festéket,mindig új műanyagpálcával veszem ki a festéket a dobozából,és azzal is keverem fel,valamint a higítót is közvetlenül a tégelyéből "öntöm" bele.
3: az asztalt közvetlen a fújás elött is letörlöm,majd fényes papírral borítom épp azért hogy ne szöszöljön a sima papír.
MÉGIS szar.
csiszolhatom vissza
-
#67454 Hogyrohadjanakmeg -
lackoka25 #67453 Köszi!Lehet mehetett volna pár sár pötty valószínű rakok is rá fresh mud-ot itt ott! -
#67452 nagyon szép lett,a figurák is jók !
max annyit javíthatnál rajta,hogy az oldalán 1-2 sár-pötty mehetne a sár vonala fölé is. -
lackoka25 #67451 Szép napot! Befejeztem a tigert ime pár kép thanks for watching! -
#67450 az igen ! -
#67449 Az kurvadurva! -
#67448 pénteken megérkezett a csomag... még plusz 5 rugót kellett fizetni
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.05.29. 12:12:24 -
#67447 -
#67446 Ma került ki a vámról a csomag elvileg(Május 10-én érkezett be)...de persze ezt is csak a Japan posta csomagkövetési státuszából látom. -
#67445 Ez rendben van, de akkor is elég random amit csinálnak. Nem akarok leszólni senkit, de ha abból indulok ki, hogy a postai értesítőn annyi szerepel, hogy külföldről jött csomagom..., akkor a vámon is fennakadhatnak 45€ alatti dolgok is. (Nem csak a nav hibájából.) -
#67444 én is arra tippeltem ,hogy nincs rajta ár és azért szúrták ki.
Egyébként a posta oldalán fent van egy táblázat ,ami alapján magánszemélytől magánszemélynek 45 euróig nem kell semmit fizetni elvileg.A többi díjszabás itt található
-
#67443 egyébként tényleg random nyomják.
legtöbb szart Kínából rendelem,ott még semmi vám nem volt,igaz mindre "gift" felirat kerül :)
Nekem is jött egy 35K-s és egy 120K-s órám az usából (amazonról) ,utóbbinál vért izzadtam gyakorlatilag,bár max kifizettem volna nyilván,még úgyis fél ár az itthonihoz képest -bár ez megint más téma-. De hálistennek idáig megúsztam. -
#67442 Annyira véletlenszerűnek érzem, hogy mit vámolnak meg... Volt makett 10k felett Japánból, semmi. Volt óra ~20k USA-ból, semmi. Másokat meg ilyen pár ezer forintokért szopatnak...
Azt szeretnék tudni, hogy mekkora értékű cuccot vásároltál. Valszeg nincs rajta a dobozon, kinyitották, de számla sem volt benne... Ilyenkor azért meg szokták kérdezni, de van hogy csak tippelgetnek. :D
Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2016.05.21. 20:04:04 -
#67441 pfff,nahát az fasza,majd írj hogy mi volt. -
#67440 engem most szopatnak a vámon
Rendeltem japánból egy RC 1/24-es Subaru Impreza WRX Sti-t szedánt (összeakarom majd házasítani az 5 ajtós elejével,mivel maketteben csak az kapható) 11ezer +pk ,és most kaptam levelet a vámtól, adatokat kérnek, meg igazolást (ebay-es vagy paypal-os) ,amit nem igazán tudok hogy pontosan mire gondolnak,úgyhogy hétfőn megpróbálom őket felhívni.
(eddig még soha nem volt gondom,pedig rendeltem sokszor, és volt drágább tételem is a tengerentúlról)
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.05.21. 19:00:23 -
#67439 hmm,ez jó hír thx :)
még a pk-val együtt is olcsóbb minden mint itt,és a lényeg,hogy LEHET kapni.
Egy hasegawa subaru legacyra lesz szükségem hamarosan.Itthon esélytelen. -
#67438 #67430:
Hát járt már így sok projekt aztán tényleg kuka :)
(valamiért nem megy a válasz gomb :)) -
#67437 Nem. Legalább is 10k nem, az alatt szoktam mindig. -
#67436 megvámolták ?
-
#67435 én,igaz már elég régen -
#67434 HLJ-ről rendelt már valaki ? -
#67433 sajna nincs,de szép makettnek tűnik. (najó a hellerek után minden szép)
2 féle felni garnitúra van hozzá. -
#67432 szép pakk
Skylinehoz van motor? -
#67431 a következők :) -
#67430 ilyenkor kell neki állni és szétvágni valamit,hogy majd te jobban megcsinálod,aztán berakni a fiókba és többet elő se venni ,mert két hét múlva már nem emlékszel miért is barmoltad szét XD -
#67429 Kiválló idő lesz a hét végén, lehet majd fújkálni
Hát persze, lehet haladtam is volna valamit... neeem esni kell, meg fújni. thx -
( ) -
#67427 Attól nem kell tartanod
Az egyiket szeretném végre normálisan Martinisre megcsinálni, már ha az első kettő nem jött össze. A másikat pedig Ranga féle dekorral szeretném megépíteni -
#67426 -
#67425 ha megunod az egyiket keress meg :D -
#67424 igaz
"Super Delta" az egy jó készlet (be van tárazva belőle 2db,és már kettőt építettem...nem sok sikerrel) egy minimális maratást gyárilag csomagolnak, annyi a baj vele,hogy hiába aszfaltosnak árulják ,emelt a futómű és a felni is inkább murvásnak néz ki...Szóval hozzá kell nyúlni. Én szereztem az egyikhez egy Kyosho MiniZ RC Delta felni szettet,aminek nagyobb az átmérője ,csak a közepét kell átműteni a régi felninek:)