69149
-
#67423 Addig rakom ezt:
1/144 méretarány 13 cm-es Gunpla. GN-0000+GNR-010, 00 Raiser a neve -
#67422 Most toltam el egy féloldalas káromkodást nemrég 6pontos betűvel szedve....
Gunze (Mr Hobby H8) ezüsttel fújtam a kasztnit és olyan ragyás lett, hogy majdnem behánytam. 2,5 Bar-on elég széles szórással úgy 12-15 cm-ről. észterrel higítottam kicsit. Ki hogy használja, van tapasztalat? a saját higítója elfogyott, régen is ezt használtam gond nélkül. Kb ilyen időben. Nem volt 40 fok, hogy amit kiér a düzniből megszáradjon nem értem mi volt a baj. Desztvízzel próbáljam esetleg észter helyett? Egy nagyon durva száraz réteg lett az egészből, úgyhogy most ázik a kasztni a jó öreg szitiben... fvck!! -
#67421 Jóhogy más :) japán quality :) -
#67420 A hasegawa az tök más,találsz dobozbontást,sokkal jobbnak tűnik nekem -
#67419 Ha sikerül mennem Berénybe, lesz nálam ilyen. De hagyományos övcsatom is lesz.
-
#67418 A lancia az eredetileg Protar termék volt (csak nekik fehér martinis volt) és ha jól láttam feltűnt a hasegawa készletként (bár az lehet nem ugyanaz)
Egyébként sajnálom hogy nem vettem régen belőle többet,mert 3-4 ezerért árulták itthon anno, nem tudom ,hogy lehet e még kapni egyáltalán, rég nem láttam sehol.
A 131-est nem ismerem nem volt még dolgom vele
-
#67417 Te jó Isten,pedig én szemezek ezzel,meg a Fiat 131-el is :( -
#67416 Ismerem :D
Mindenki rendőrnek születik, csak van aki tovább tanul.... -
#67415 Mindenki lövész, csak van, aki továbbtanul. :D -
#67414 HLJ-n legutóbb nem találtam normális készletet. Ebay-en csak aranyárban találtam belőle, automakett-en volt egy nagyobbnak tűnő csomag,de mikor megrendeltem akkor derült ki hogy nincs is neki belőle...(mondjuk most egy párszor megszívatott az az oldal szóval egy jó darabig hanyagolom....)
Deltához a felnit külön vettem , ez hasonlított legjobban ehhez:kép. Annyi szépséghibája van a dolognak ,hogy ez viszont központi furatos . Így is többet költöttem arra készletre mint amit érdemelt :D -
#67413 most nézem miket írtam fvck! Bocsi érte, át kéne olvasni előtte mielőtt elküldöm :) -
#67412 Övcsat: Ha házilag marod ki elvileg úgy, de én még nem mertem belevágni. Meg hát a bnamodelword árusít "sokat" egy packban, meg van több féle is csak legyen. HLJ-n érdemes utánanézni még. Én is mindíg szívok vele,hogy mértcsakennyi :)
Delta: Fú ez tényleg érdekes xDDD ez a felni nekem is megvan amit rátettél, asszem mazdáé volt valamikor. De látod a polcon nem látszik :) viszont tudod hogy olyan :)
-
#67411 köszi a tippeket. Nekem eddig a legrosszabb élményem egy Italeri Lancia Deltával volt:
Ezt a futómű (és felnit) megoldást nem felejtem el egy darabig....elég hitvány készlet volt.
Viszont kapott egy jó pontot a gyárilag lyukas hűtőmaszk miatt:)
Ez volt az utolsó kész alkotásom 4éve készült
Egyébként nincs valami ötletetek biztonsági övcsatra? Lehet ezt valahogy házilag készíteni? Vagy nagyobb kiszerelésben kapni? -
#67410 csak töltény :) -
#67409 Összességében a maratásokkal együtt nem rossz, az alja kiábrándító, az ajtókárpitokat itt is megcsináltam az kicsit hosszú volt, de egyszerűbb, az üléseket kidobtam, Bride Low Max van helyette Takata övekkel. Még az övfeszítőt kell megcsinálni. ja és ültettem a kasztnin 2,5 mm-t xD. Most készülök megfújni a bódét. a kökös elejéből azt a két alsó kisebb rácsot kivágtam, kireszeltem kicsiszoltam a jelet levágtam róla. szolíd street tuning lesz belőle, a hátsó lámák felete, krómkeretes, azelsők maradtak, a küszöbtoldat az első és a hátsó szintén saját gyártmány. Alapjában véve türhető kit :)
a Heller Pug-nál mindenképp :)
Ja igen a maratott szellőző rostélyokat ne ragasztóval, hanem lakkal vagy valami egyébbel rögzísd a műszerfalhoz
Utoljára szerkesztette: Jagi, 2016.05.10. 10:55:14 -
#67408 Tehát a tankosnak nem kell ész? :D -
#67407 Jöhet minden infó
egy 9-es evo nekem is be van rendelve ,nem tudom mikor érkezik meg. A maratás már meg van hozzá,bár annyira nem várom hogy összerakjam a Fujimi minőség miatt,egy 6-ost jó lenne még építeni de abból biztos hogy Tamiya-t fogok keresni -
#67406 Na, hallod az R32-vel meg is szívtam rendesen :)
csiszol polír, csiszol polír... orrvérzésig. Költözés után meg most láttam hogy van valami a géptetőn, remélem csak vízcsepp, vagy valami retek, mert kihullik az a maradék hajam is ha elölről kell kezdeni -
#67405 Rendszám kell még rá meg pár apróság. a tükör tréül áll (Fujimi minőség), hála istennek van min gyakorolni, a 9-eshez kaptam egy párat abból is, úgyhogy nem lesz gond. Nagyon felfelé áll pedig helyén van.
Utoljára szerkesztette: Jagi, 2016.05.10. 09:28:32 -
#67404 Megkövetem magam tényleg az Ötös. A felni a nyolcasé. Fujimi igen. Amit tudtam kihoztam belőle, de az aljával nem foglalkoztam nagyon el van kurva már az elején (szokásos Fujimi, szinte az összes evonak kb ugyanolyan gyatra a kidolgozása.) vághattam volna meg faraghattam volna + másik difi, hajtáslánc, de úgy vagyok vele, hogy ott egye meg a fene. A fényezés türhető lett, scotia white gyári fehérje a mitsunak, 2k.s festék + a matricák miatt 2k-s lakk ez nem sárgul, de a gyári csak sima 2 komponensü sima akril. Én az enyémet pár hete összetörtem, ugyanaz a szinkódja mint ennek, legalább az anyag nem lesz drága. :) majd beírom mennyi volt a vége ha érdekel :) -
#67403 Ezért kell kicsiszolni a fényezésből. A tankoknál mindegy, ott úgyis megy rá a gané, de itt a színből, meg a lakkból is ki lehet (kell), a polír csodákra képes. :) -
#67402 jobban mondva az inkább 5-ös nem ?:D legalább is az első lökös alapján
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.05.09. 20:12:44 -
#67401 Szép a 6-oscsak nekem a felni valahogy nem stimmel alatta,de gondolom ez a készletben volt
A 9-es Fujimi? -
#67400 Most ezen dolgozok (egy jó ideje):
-
#67399 Nah LANEVO 6 még nem teljes, mondhatni 95%-os. Egyenlőre polc:
-
#67398 én most egy kis garázsban tudok fújni,ahol ajtónyitáskor,autó beindításkor rögtön felverem a port meg minden apró szart ami a földön van,Szóval nem is idegesítem magam rajta már :D -
#67397 Körülötted lebegő szöszöket tuti nem tudod kizárni, mert szinte láthatatlanok,és az amikor a festéket felveszi, ugye megduzzad és hoppá! Itt is van. -
#67396 én képtelen vagyok úgy fújni,hogy valami NE ragadjon bele...
pedig azt hiszem elég körültekintően csinálom,és rögtön fedem is le ahogy lefújtam,szinte hermetikusan zárom. -
#67395 Egy Canfora könyvben, a Pantherben tárgyalják a Mo-i harcok egy periódusát, és ott felbukkan ez az L70, onnét az ihlet.
-
jocking #67394 Ez a dioráma valamilyen régi fénykép, vagy kutatás alapján készül? Csak mert néztem a korábbi képeket, amin látszik az útjelző tábla is, és megtaláltam a kereszteződést, ahol "játszódik". :D
google maps -
#67393 köszi!
A fényezéssel már többé-kevésbé elégedett vagyok,azt leszámítva hogy beleragadt egy pár szösz ebbe is,az ellen sajnos nem sok mindent tudok tenni. Az ablak keret maszkolás megint nem sikerült túl szépen.Éppen ezért nem is mertem bevállalni az elején a "vesék" fekete/króm festés kombóját. -
#67392 Jól néz ki nagyon! -
#67391 Köszi! -
#67390 jól néz ki nagyon :) -
#67389 vannak egészen brutális beállítások:
kép,kap
azt a szárnyat még elfogadtam volna a készlethez:)
Egyébként nem egy túl részletes kit. Az arányok rendben vannak,de pl belül nem sok mindent adtak,még pedálsor sincs,így el is vette a kedvemet a feljavítástól. -
#67388 lehet az elején picit sok lett,de elég mélyen ültek a 90-es évek túra autói. Egyébként szabadon lehetett állítani ennél a készletnél a magasságot
-
zsgaby #67387 A kerekeknek így kell állnia? Vagy te ültetted lejjebb? Nem beszólni akarok csak olyan fura, még akkor is ha versenygép. -
#67386 még a kipuff nincs kifúrva ,mert nem találtam megfelelő méretű fúrószárat,de ami késik nem múlik -
#67385 kész lett ez is
-
#67384 volt valaki a moson makettshow-n ? :)
nekem sajnos MEGINT kimaradt,ahogy már majdnem egy évtizede mindig... :(
gyönyörű makettek voltak a képekű/videók alapján,meg a börze sem volt piskóta.
asszem idén is "csak" Gödöllőre megyek el