Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gáz hajtású tank? nem tudom, sry, de 5 órát aludtam az éjjel, és csupán 8 órát töltöttem ma a suliban, örülök hogy még nem aludtam el a gép elõtt, vagy evés közben! 😄
bár ekkeora méretben már az is lehetne <#idiota>#idiota>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Bocsi, hogy OFF leszek!
Eladók az alábbi 1/24-es bontatlan autók:
Fujimi:
AUDI 90 QUATTRO 20V 6000,-
AMG BENZ 190E 6500,-
üdv
BA.RT
[email protected]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az a "fekete izé" meg: mengéket meglapátokat lehet rá szerelni<#idiota>#idiota>
az elõbbi:hogy hazavégja az ellen abroncsát(látsd Ben Húr)
utóbbi: tud menni a vizen is...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Akiktõl én szoktam rendelni, azok -elméletileg- még kanadába se szállítanak!
(kanadaitól ne vegyél semmit g..i drága a posta ott)
amúgy csak elsõvilágítás van benne.A hátsót nem csináltam meg,mert nem volt,hely hozzá.de ha kell csinálok képet róla úgy is
Amúgy fogadjunk hogy 10 emberbõl 8 nem tudja,hogy minek az elsõ kerékre az a "fekete izé"... 😊
<...a felugyelo a sotet szobaban, az egyszal irosaztalon levo a lampat a gyanusitott arcaba nyomta hogy az majd leporkolte a borostat az arcarol>
<#gonosz1>#gonosz1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor3>#vigyor3>
magad uram,ha szolgád nincs -.-
(anyagom amugy nekem nincs rola en is keresi vagyok kenytelen)(bar van egy ket orosznyelvu 2VH-s nagy osszefoglalo konyvem, azokat vegig kene meg nyalazni hatha van bennuk valami hasznalhato info)
De ez a rövid 😄
Van asszem hosszú is,de az sima csövü végig,de vagy 2x ilyen hosszú.
szét google-eztem az agyam,de én is csak ezt találtam,peig tudom,hogy láttam vhol :C