Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Ilyen nekem is van, kivételesen összeépítve. 😊
Ilyen nekem is van, kivételesen összeépítve. 😊
Hetvegen leulok es dolgoznom kell...szombaton es vasarnap is...szombaton este, vasarnap delben!
Hetvegen leulok es dolgoznom kell...szombaton es vasarnap is...szombaton este, vasarnap delben!

Mond utánam : hétvégén leülök,és csinálgatom a SAM-et....hétvégén leülök,és csinálgatom a SAM-et....hétvégén leülök,és csinálgatom a SAM-et....hétvégén leülök,és csinálgatom a SAM-et....hétvégén leülök,és csinálgatom a SAM-et....hétvégén leülök,és csinálgatom a SAM-et....hétvégén leülök,és csinálgatom a SAM-et.... 😊
Jah mert eltoltad a kep linkelest! BB2 osszesitettnel nincs ott a kepup.extra.hu/ utan egy "p/" be kell illesztgetni csak uj lesz jo... iieltve ha nem osszesitettbol vetted a linket akkor a masodik sort kell masolni!
Hmm,uncsi van,meg aztán itt ritka a rívjú',így íme egy rövidke fajta:
BM-13 Katyusa'
A szokásos oroszos dobozgrafika:
A tartalom:
"Szokás szerint" nincs becsomagolva,ennek ellenére sérülés nincs az alkatrészeken.Az alkatrészek száma közepes,a kidolgozásuk elég jó (nemcsoda,hogy az Italeri,illetve Revell is ezt a makettet dobozolja át sajátként).Egyébként az öntõkereteken halványan olvasni az italeri logót is...lol.A kisebb alkatrészek is jól kidolgozottak,részletesek,sorja persze akad itt-ott,de ez nem okozhat problémát egy gyakorlott makettesnek.Érdekesség,hogy a pl. a pedálok is külön alkatrészek! (nem egy "kabinos" járgányt építettem már,de ilyenre még a dragon készleteknél sem emlékszem)
A készletben van 3 db figura is,akik -meglepõ módon- egész használhatóknak tünnek.Van melléjük némi felszerelési tárgy,+ 3 kézifegyver is.
Apróbb alkatrészek:
A figurák:
Az átlátszó alkatrészek elég vastagok,ajánlott lecserélni õket.
Vmint az összeállitási útmutató,hozza a zvezda szinvonalat,egy kezdõnek horror lehet 😊
Mint látszik,elég zsúfolt:
Közepes-jó minõség,most is jellemzõ a zvezda ezen termékére.
BM-13 Katyusa'
A szokásos oroszos dobozgrafika:
A tartalom:
"Szokás szerint" nincs becsomagolva,ennek ellenére sérülés nincs az alkatrészeken.Az alkatrészek száma közepes,a kidolgozásuk elég jó (nemcsoda,hogy az Italeri,illetve Revell is ezt a makettet dobozolja át sajátként).Egyébként az öntõkereteken halványan olvasni az italeri logót is...lol.A kisebb alkatrészek is jól kidolgozottak,részletesek,sorja persze akad itt-ott,de ez nem okozhat problémát egy gyakorlott makettesnek.Érdekesség,hogy a pl. a pedálok is külön alkatrészek! (nem egy "kabinos" járgányt építettem már,de ilyenre még a dragon készleteknél sem emlékszem)
A készletben van 3 db figura is,akik -meglepõ módon- egész használhatóknak tünnek.Van melléjük némi felszerelési tárgy,+ 3 kézifegyver is.
Apróbb alkatrészek:
A figurák:
Az átlátszó alkatrészek elég vastagok,ajánlott lecserélni õket.
Vmint az összeállitási útmutató,hozza a zvezda szinvonalat,egy kezdõnek horror lehet 😊
Mint látszik,elég zsúfolt:
Közepes-jó minõség,most is jellemzõ a zvezda ezen termékére.
De végtére is ebben lemaradtak az oroszok, nem?! Fedélzeti elektronikára gondolok.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Foleg ettol a MiG-29S vagy C (kinek hogytetszik...en csak 9.13-asnak hivom (9.13 a gyari neve)) valtozattol tartanak (maig!) mert ennek a fedelzeti elektronikaja fejlettebb! (A mieinkmel is. A mieink 9.12-esek, azaz MiG-29A-nel,bar MiG-29B-kent kaptuk oket..kis butitassal igy lettek B-k)
uhhhff, ez szép (ez a másik kedvencem.) A MIG-29-et (én úgy érzem) körül lengi valami misztikusság, valami megfoghatatlan erõ, még az amcsik is féltek tõle 😊)) sztem az egyik legkarakteresebb gép, én nagyon szeretem.
...a Mazdáról a skyline felniét le és fekete vagy grafittszürke 😊 enkei wrc tarmac kell alá... azzal szebb szem, bár ez is enkei ami rajta van, csak a Nissanokon jobban mutat mert hát... 19'' ahhoz méret is kell 😊
...a Mazdáról a skyline felniét le és fekete vagy grafittszürke 😊 enkei wrc tarmac kell alá... azzal szebb szem, bár ez is enkei ami rajta van, csak a Nissanokon jobban mutat mert hát... 19'' ahhoz méret is kell 😊
Jaja ettol meg szep..nekemis a felnivel volt csak "bajom"...azaz kepet nezve valami hianyerzetem volt...es 5letkent egy szep grafitszurke felni ugrott be! <#smile>#smile>
Jó ez a felni is. Én is nézegettem egy darabig míg rájöttem, hogy mi bántja a szemem. Hogy kocc fehér az egész. A csavarokat be lehett volna futtatni egy kis sötétszürkével szvsz. De csak ennyi így a képekrõl. Meg ez semmit nem von le az értékébõl. Pláne hogy ez kb. 5. vagy 6. autómakettje az illetõnek.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bar ez a felni helyett valami franko 5-6 kullos grafitszurke jobban illenne hozza..de igy is szep az osszhatas!
D1 GP MAZDA RX-7 FD3S PANSPEED

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
hi!
Keresek Tamiya Lotus 99T F-1 makettet, ill. Revell márkájú régebbi F-1 maketteket.
Akinek esetleg van v hallott vhonnan kérem írjon.
Esztán József
[email protected]
Keresek Tamiya Lotus 99T F-1 makettet, ill. Revell márkájú régebbi F-1 maketteket.
Akinek esetleg van v hallott vhonnan kérem írjon.
Esztán József
[email protected]
Sziasztok!
Eladó sorba kerültek:
Hasegawa Lancaster MkI/III 1:72
Minicraft B-24J Dragon and His Tail (nem Academy-Minicraft!) 1:72
Tamiya Xanavi Nismo-Z 1:24
Dragon Sd.Kfz. 251 (6246) 1:35
Üdv!
Eladó sorba kerültek:
Hasegawa Lancaster MkI/III 1:72
Minicraft B-24J Dragon and His Tail (nem Academy-Minicraft!) 1:72
Tamiya Xanavi Nismo-Z 1:24
Dragon Sd.Kfz. 251 (6246) 1:35
Üdv!
aham
Én is ilyet olvastam, meg még azt, hogy ha gázzal használták, akkor nem harcolt, hanem kiképzésre használták.
sza.sa
Ez nem valami hibrid hajtású tank volt? ...ha elfogyott a gasoíííl (márpedig sûrûn volt olyan 😊) csak átkpcsoltak gázra és X Km-t még le tudtak vele tekerni...
ninonaéénemtuoom, csak kérdem <#vigyor>#vigyor>
ninonaéénemtuoom, csak kérdem <#vigyor>#vigyor>
és mennyire volt/lehetett ez hatékony?

.jpg)