Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az Airfix meg rend szerint gumi szerû festhetetlen mûanyag fos ha csak abból lenne olyan az bizos hogy inkább nem venném meg, de érdeklõdj más fórumokon is, hátha valamivel okosabbak mint én, mert autóban nyomom (inkább csak nyomnám mert lusta vagyok);)
Vakamilyen higítóval próbálnám, elõször, de semmiképpen nem nitróval, mert az leszedi a festéket ugyan, de a mûanyaggal együtt xD
ha nem megy sehogy sem én úgy hagynám... a Sziti viszont jó, ha nem megoldható (ahogy írtad, nem akarod úgy csinálni) akkor nincs ötletem...
Kellene még néhány tanács. 1:72-es Szu-27-est szeretnék, de nem tudodk dönteni az Italeri és a Revell között. Az árkülönbség mindössze egy ezres, de a Revellrõl tudodm,hogy átcsomagolt Hasegawa eléggé túlméretes farokrésszel.
És szeretnék szintén 1:72-ben Kaman SH-2 Seasprite-ot is. Az Airfixen kiadta más?(jóformán már ez is beszerezhetetlen+Airfix)
Elõreis köszi
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A bukó az lehet, hogy motor nem nagyon van benne, és a hátsó tengely általában fémrúd (mondjuk ez zavar), de ettõl függetlenül szépet lehet csinálni belõle
Ui.: ha valakinek van 356-os Porschéja Fujimi az kéne :)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Pedig már csak 1-2 napi munka lenne szvsz.
Csak az alapvetõ jóindulat mondatja veled^^ De hát valljuk be innen még bármi lehet, csak az nyugtat meg, hogy eddig nem basztam (még) el :D
de anno már ezzel kezdtem el és valahogy nem volt kedvem "leverni" az egészet... + ezt könnyû csiszolni^^ bár egy kicsit lehetne rugalmasabb...
mindegy, majd legközelebb
DjSkyline:
jellemzõ^^
Õ az :) kicsit messze lakik (egyszer úgy is elmegyek odáig)
nekem bejön a hangja
Az 1ik álmom, Kössz!!!
Tudsz valamit a gyártójáról?
2. ok
3. ok
4. ok
5. képet a csajról
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
1. a látszólagos árkok csak a makró miatt árkok, de amúgy is mindegy mert a fater a mult héten kozott kettõfeles vízpapírt (végre kaptam... qrvaritka errefelé)
2. Vocafoneltöltõkártya rlz :) ha jó lesz (sztem jó lesz) a felület, kiáztazom a kerékjárati dobból és csumi^^
3. A szélesítés nem túl széles, pont annyi mint a gyári gumi és a workemotion felnire való gumi szélessége közötti különbség.
4. mostmár csak imátkozni kell hogy a "kicsit nagyobb" felni beférjen.
Bár nem lesz gond, mert a gumi egy hangyányit "peres"-ebb^^
5. Assem szerelmes vagyok, de ez nem tartozik ide<#hehe>#hehe>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De ez keves szvsz ...ezzel dorzsolheti hetekig mire kilyon a mattulas...elote szvsz csiszolni kell.
tanács, anyázás + van valamilyen paszta amivel ki lehet polírozni,
de nem tudom mér a nevét, de a többiek vágják sztem
Egy Italeri MH-53E-t építek. Lefestettem az átlátszó mûa.-ból készült orrán a szélvédõ keretét, majd 3 nap múlva(nem voltam otthon)láttam hogy oda is folyt a festékbõl, ahova nem kellett volna. Nekiestem visszamosni higítóval, le is szedte, de cserébe fehéres filmszerû réteget csinált rá, ami ronda+nem látszik át.Nem tudom eltávolítani.
Ötlet?
az elõbbiekhez képest 2 réteg tapasz 3x csiszolás és annyi, de már alakul^^
Jagi: képet ahogy most kinéz! köszi! ^^ <#zavart1>#zavart1>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
<#szeret>#szeret><#hamm>#hamm><#finom>#finom>