Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
épülget a 8asom!

1 jó 7 múlva szerzek még1 ilyen készletet és így már lessz elég matricám hozzá. A kasztnit is újra akarom csinálni. és persze lesz jópár alkatrészem pár további amcsi döghöz😊
ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

bár a csóka 1-2 helyen túlzásba vitte!

mindenáron ki akart mindent nyitni. A tetõn lévõ fékezõ lapokat a szembeszél tudja csak kinyitni és úgy tartani! Pl: amikor a szembeszél felé fordul a kocsi pörgés, borulás közben) (nézz vissza 1 nagyobb bukást!)
gordon 24

Downhill!!

Glpetyus
holnap ha szar idõ lesz,szétmakettezem az agyam,mert most úgy néz ki semmi dolgom délután <#taps>

Seaweed
Nida KBX a lathataron! <#integet2>
kbx
Nekem van valami nagyon hasonló!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Glpetyus
ja,télle' ez font <#idiota><#banplz><#lama>

Seaweed
10-15 Font ..de kb jah egyetertek..20-25€-ert is jo lenne!
Glpetyus
F@sz kivan,itthon mértnem lehet ilyen árakon ilyeneket venni?
Link.
10-15 euró vazz'

Glpetyus
😄

Seaweed
Ja....hozzaszolasban el kene hinteni par oldalcimet <#vigyor1>
Seaweed
Felre ne ertsd !

De ez meg mindig eleg necces! Semmi mast nem csinalsz csak reklamozol, most mar az alairasodban is, radasul meg mindig linkeled a vateras dolgaid! Mondtam ha ezt meglatja egy szigorubb moderator, ugy eltavolit mint Pirike neni a ruhes macskat!(elvileg mindnek kotelessege kivagni ilyen lattan!)
Olyanra gondoltam hogy pl beirod pl hogy :
-xy auto, gyarto, meretarany ara 5K
-zvxy nascar, gyarto, meretarany, ara 1K

stb-stb!

Csak magunknak akarok jot! Azaz a topiclakoknak akik epitenek autot (en nem igazan!), hogy legyen lehetoseguk venni ilyeneket is....szal engem nem igazan zavar ha kivagnak egy orokos perbannal...de a vege az lesz hidd el! Talan a legjobb megoldas mint amit paran regen csinaltak hogy csak anyit irtak be nagyvonalakban hogy miket arul (auto, hajo repulo kiscsirke stb-stb), odairta hogy listat kerni tole mailben...es ez nem feltuno..nem fognak a modik elsore kiakadni tole...es nem is biztos hogy eszre veszik!
De arra szamithatsz hogy neha mi "meghulyulunk" es osszehozunk par szaz hozzaszolast ropke par perc alatt (<#ravasz1><#vigyor3>), es akkor bekerul a topic a Top10-be....aminek egyenes agi kovetkezmenye hogy jonnek a modik es megnezik mi okozta a tobb szaz hozzaszolast! Gondunk nem volt es nem is lesz szvsz, mert azert valamilyen szinten mindig kotodunk a makettezesehez, vagy csak dumalgatunk..de merem allitani ha meglatjak a hirdetesed itt, rovid uton ballisztikus palyara allitanak! <#rolleyes>
Glpetyus
Hülyegyerek,azt hiszi ebbõl fog meggazdagodni.Bár nem is õ a hülye,hanem aki megveszi 😛
Én is épp a vaterát nézegetem 😄

Seaweed
Ezt a pofatlan barmot nezzetek vazze!

http://www.vatera.hu/ii_vilaghaborus_es_hideghaborus_cd_19924595.html
Dante73
Jaja...
Karácsonyra megleptem magam 1 USS.Constitutionnal...
Nagyon baba makett, csak még azt nem tudom, hogyan csinálom meg majd a "kötelezést"...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

plastixtore
Sziasztok!

Eladók:
(nem teljes lista)
AMT-ERTL:
1968 SHELBY GT500
1972 PONTIAC GTO
1966 MERCURY PARK LINE HARDOP
1970 CHALLENGER
1971 DODGE CHARGER STREET MACHINE
1971 DODGE CHARGER
1969 YENKO CAMARO ((THE FAST AND THE FOURIOUS)

REVELL:
1967 PLYMOUTH HEMI GTX
1967 DODGE CHARGER HEMI 426

REVELL-MONOGRAM:
NASCAR #29 CHEVY MONTE CARLO CARTOON NETWORK (LIMITED EDITION!)

MONOGRAM:
1971 PLYMOUTH HEMI 'CUDA CRAZY PURPLE
1971 PLYMOUTH HEMI 'CUDA ORANGE
NASCAR #52 AL DELCO CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #1 DIE HARD CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #6 TOTAL CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #3 GOODWRENCH CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #3 GOODWRENCH CHEVY -DALE EARNHARDT
NASCAR #24 DU PONT CHEVY -JEFF GORDON (szivárványos!)

Az alábbi linken tekinthetõk meg a makettek:

PLASTIXTORE

Vásárlás lehetséges a vaterán kívül is!
Ha nem szereted a postát, ott leszek Szolnok, és Móváron is!

Üdv!

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

Punker
tied? képet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Ott figyel a háttérben egy szép Constitution is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
<#zavart2>

Kit--Kat
Ezt lehet kapni a megamodellben, 91e:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
<#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Glpetyus

milyen hangja van <#wow2>

Glpetyus
A többiekkel karöltve <#gonosz1>

Kit--Kat
😉 Ennek nagyon örülök😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
Megint összedobtam magamnak egy kis rendelést Hiroboynál. És megint nem "vettem" makettet... 😄 Na ha lesz pénzem meg is rendelem. ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
vagy 90 új üzi... oszt nem spam😊)
muszáj lesz nekem is csinálni valamit, mert már egy jó ideje csak pofázok itt 😊

plastixtore
oks!

legközelebb így járok el!

thx!

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

Seaweed
Hosszutavon nem hiszem hogy jol jarsz ezzel a reklamozassal! Mert azt az SG.hu foruman tilos! Meglatja egy moderator oszt kivag szonelkul!

(Ha nem akarod kivagjanak mert uzletszeru hirdetest kovetsz el ami utkozik az SG.hu forumszbalyzataba, akkor gyarts listat arakkal es azt tedd be...azt meg eddig itt elneztek(szigoruan maganjellegu szinten..hogy pl "van xy elado makettem, enyi meg enyibe kerul"(mas topicban meg ezt se turik meg!...ott az apro erre))...de az ilyen mas oldalra hivatkozos reklamot nem nezik jo szemmel!Egyszer-ketszer meg csak csak..illetve mig meg nem latja egy moderator...de rendszeresseggel ban lesz a vege!)
Seaweed
Bocs nem 600 literesek, hanem 600 gallonosak! (2200 liter)
plastixtore
Kit-Kat!

A Tábornok biztos, hogy lesz!

Üdv!

plastixtore
Sziasztok!

A link másikoldalán eladó CHARGERek, CUDA-k, CHALLENGER-ek és még sok finomság található!😊

(A lista még a napokban bõvülni fog, tsak 1xüen nin idõm felrakni a többit)

Üdv: PS

Seaweed
<#wave>
Glpetyus
<#integet2>

Glpetyus

Nem csoda,szegényke.. 😄

Seaweed
Ki vazze....igyse volt mar sok...de ezutan az a keves is hullasnak indult <#gonosz1>
Glpetyus
Na,kihullott a maradék hajad,mi ? 😄
Köszie

Seaweed
Glpetyus
fingom nem volt <#zavart2>

Glpetyus
ne' ,igye?
dedúrva

Seaweed
megneztem...tudtam hogy a Cár bomba 50 megatonnas.
Glpetyus
a büdös k anyját

DJ Skyline
http:// tag kiszed, enter, f5...vagy f5, enter!

Seaweed
se igy se ugy nem jon be cska a faszom kis sarga geciek beka
Glpetyus
nem épp makettezés,de...

aztakúrva <#wow2><#wilting>

ha nem jön be... :
http://img403.imageshack.us/img403/6087/10126ee2475703c2b690ef5oi2.gif

Seaweed
Glpetyus
ugyanmár,nem bírod a kiképzést ? 😄

Glpetyus
<#vigyor>