Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 jó 7 múlva szerzek még1 ilyen készletet és így már lessz elég matricám hozzá. A kasztnit is újra akarom csinálni. és persze lesz jópár alkatrészem pár további amcsi döghöz😊
bár a csóka 1-2 helyen túlzásba vitte!
mindenáron ki akart mindent nyitni. A tetõn lévõ fékezõ lapokat a szembeszél tudja csak kinyitni és úgy tartani! Pl: amikor a szembeszél felé fordul a kocsi pörgés, borulás közben) (nézz vissza 1 nagyobb bukást!)
De ez meg mindig eleg necces! Semmi mast nem csinalsz csak reklamozol, most mar az alairasodban is, radasul meg mindig linkeled a vateras dolgaid! Mondtam ha ezt meglatja egy szigorubb moderator, ugy eltavolit mint Pirike neni a ruhes macskat!(elvileg mindnek kotelessege kivagni ilyen lattan!)
Olyanra gondoltam hogy pl beirod pl hogy :
-xy auto, gyarto, meretarany ara 5K
-zvxy nascar, gyarto, meretarany, ara 1K
stb-stb!
Csak magunknak akarok jot! Azaz a topiclakoknak akik epitenek autot (en nem igazan!), hogy legyen lehetoseguk venni ilyeneket is....szal engem nem igazan zavar ha kivagnak egy orokos perbannal...de a vege az lesz hidd el! Talan a legjobb megoldas mint amit paran regen csinaltak hogy csak anyit irtak be nagyvonalakban hogy miket arul (auto, hajo repulo kiscsirke stb-stb), odairta hogy listat kerni tole mailben...es ez nem feltuno..nem fognak a modik elsore kiakadni tole...es nem is biztos hogy eszre veszik!
De arra szamithatsz hogy neha mi "meghulyulunk" es osszehozunk par szaz hozzaszolast ropke par perc alatt (<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor3>#vigyor3>), es akkor bekerul a topic a Top10-be....aminek egyenes agi kovetkezmenye hogy jonnek a modik es megnezik mi okozta a tobb szaz hozzaszolast! Gondunk nem volt es nem is lesz szvsz, mert azert valamilyen szinten mindig kotodunk a makettezesehez, vagy csak dumalgatunk..de merem allitani ha meglatjak a hirdetesed itt, rovid uton ballisztikus palyara allitanak! <#rolleyes>#rolleyes>
Én is épp a vaterát nézegetem 😄
http://www.vatera.hu/ii_vilaghaborus_es_hideghaborus_cd_19924595.html
Karácsonyra megleptem magam 1 USS.Constitutionnal...
Nagyon baba makett, csak még azt nem tudom, hogyan csinálom meg majd a "kötelezést"...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Eladók:
(nem teljes lista)
AMT-ERTL:
1968 SHELBY GT500
1972 PONTIAC GTO
1966 MERCURY PARK LINE HARDOP
1970 CHALLENGER
1971 DODGE CHARGER STREET MACHINE
1971 DODGE CHARGER
1969 YENKO CAMARO ((THE FAST AND THE FOURIOUS)
REVELL:
1967 PLYMOUTH HEMI GTX
1967 DODGE CHARGER HEMI 426
REVELL-MONOGRAM:
NASCAR #29 CHEVY MONTE CARLO CARTOON NETWORK (LIMITED EDITION!)
MONOGRAM:
1971 PLYMOUTH HEMI 'CUDA CRAZY PURPLE
1971 PLYMOUTH HEMI 'CUDA ORANGE
NASCAR #52 AL DELCO CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #1 DIE HARD CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #6 TOTAL CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #3 GOODWRENCH CHEVY RACE TRUCK
NASCAR #3 GOODWRENCH CHEVY -DALE EARNHARDT
NASCAR #24 DU PONT CHEVY -JEFF GORDON (szivárványos!)
Az alábbi linken tekinthetõk meg a makettek:
PLASTIXTORE
Vásárlás lehetséges a vaterán kívül is!
Ha nem szereted a postát, ott leszek Szolnok, és Móváron is!
Üdv!
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://www.scaleworkshop.com/workshop/video14bg_1.htm
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
muszáj lesz nekem is csinálni valamit, mert már egy jó ideje csak pofázok itt 😊
legközelebb így járok el!
thx!
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
(Ha nem akarod kivagjanak mert uzletszeru hirdetest kovetsz el ami utkozik az SG.hu forumszbalyzataba, akkor gyarts listat arakkal es azt tedd be...azt meg eddig itt elneztek(szigoruan maganjellegu szinten..hogy pl "van xy elado makettem, enyi meg enyibe kerul"(mas topicban meg ezt se turik meg!...ott az apro erre))...de az ilyen mas oldalra hivatkozos reklamot nem nezik jo szemmel!Egyszer-ketszer meg csak csak..illetve mig meg nem latja egy moderator...de rendszeresseggel ban lesz a vege!)
A Tábornok biztos, hogy lesz!
Üdv!
A link másikoldalán eladó CHARGERek, CUDA-k, CHALLENGER-ek és még sok finomság található!😊
(A lista még a napokban bõvülni fog, tsak 1xüen nin idõm felrakni a többit)
Üdv: PS
dedúrva
aztakúrva <#wow2>#wow2><#wilting>#wilting>
ha nem jön be... :
http://img403.imageshack.us/img403/6087/10126ee2475703c2b690ef5oi2.gif