Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
pedig nagy film! <#eljen> Tomcat is van benne! <#gonosz1>

Seaweed
#48009-ban ketszer van bent ugyanaz a kep...a masik ez lenne:

Seaweed
Nezegetem a keszulo maketteket es 32-es meretaranyban is (ahol azert pl 109-es Messzerbol igencsak tele van a piac a csucs gyartok termekeivel) egyeszen jo minosegu kittnek nez ki..

pelda...es ezekhez a kepekhez vegyuk hozza hogy ezeket Brett Green keszitette, a makettet is o kesziti....akkor tenyleg nem lehet anyira "szar-jatek" a marka! (Aki nem tudna ki Brett Green, irja be a googlbe a nevet, es nezze meg milyen konyveket ad ki..de o jegyzi a hyperscale.com, vagy a scaleworkshop.com lapokat es annak csaladjat is!!...es ide a topicba is tucatnyi mestermunkajat linkeltem mar kepkent az elmult evek soran!)

Seaweed
Nah ha mar ilyen szepen magaval ragadott a 21st Century Toys....par kep keszlo es kesz nagymeretu (1/18) makettrol:

Azt meg el kell mondani hogy igazabol nem is makettnek keszulnek ezek...hanem jateknak...de mar a makettezok is felismertek hogy olyan jo a minoseguk hogy siman elmennek lefestve szepen, es feljavitva makettnek! (sok minden pattintos es csavaros...ez a nagy meret miatt amugysem szokatlan)

Keszulo Avenger:

1/18-as MiG-15 es F-86 Sabre...az utolso kepen egy 48-as HasegawaSabre van viszonyitasi alapkent a szarnyra teve!!!

modellmaker
megnéztem. P-40 18-ban... <#finom>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Lesz Sabre is! Lehet mino Koreat lejatszani otthon <#gonosz1> (nezd meg a weblapjukat)
Seaweed
Jah igen...szep az is...tisztara elfeledkeztem rola az orias MiG-15 oromkodesem kozepette 😄
modellmaker
kell egy ilyen cucc! ezért a pénzért rögtön kettõ!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
á ettõl kicsordult a könny a szemembõl! gyönyörû!!

Seaweed
Jah es meg valami! Valami pofatlanul olcson adjak a cuccokat! 50-60$ csupan egy ekkora szornyszlott!(1/18)
Illetve meg csak mostanaban indul be a bizniszuk..mert par honapja jelentek meg a piacon..de ha igy folytatjak a nagymeretu makettek piacan tarolni fognak..foleg ilyen arakon! (pl 30-40$ egy 32-es makettert?!...huhh tobb mint jo!)
Seaweed
Bázki' ebben mar siman elferne egy RC jet hajtomu..es lehetne RC-zni vele...kis megerosites, kiteritheto kormalyszervek, motorral behuzhato futomu..es mar kesz is....kurvajo! (Amugy 1:18-as meretarany ha valakinek nem derult volna ki a weblapjuk alapjan)
Seaweed
Vazze ez a "21st Century Toys" nevu ceg tenyleg rakapcsolt rendesen a "Nagyban az igazi!" uzletpolitkiara!

<#guluszem1>

vazze az ott egy 1/32-es Mig-17 melette!<#wow2>
Seaweed

Kit--Kat
témához kapcsolódott😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Seaweed
hekasok..ez makett topic..nem melyik a legjobb szarwagen topic?!
Ez igaz...

Kit--Kat
Na tudtam ezzel jössz, ez 1 külön csemege ha végsebességgel jön valaki. A végsebesség csak 1 adat, nem ettõl jó 1 sportkocsi, mert emynni erõvel Sugárhajtómûvet is lehetne rárakni 1 trabantra. A Ferrai Enzo köztudottan a legjobban kezelhetõ szupersportkocsi jelenleg, nézz csak utána nyugodtan. Gyakorlatilag a Forma 1e Ferrari átültetése utcára. Ha már itt tartunk A Veyron is gyorsabb és a MClaren is a Koenigseggnél. De ezek közül semelyik sem tudja megszorongatni a pályán mégsem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hááát...
Nem...
Mennyit is megy???350?????
höm....
köenigsegg 380😊
Asszem ennyi....(és fele annyi ha nem negyed annyi😊)

Seaweed
nekem se...de a dukkozasa az szepre sikerult 😉)
Hali, tényleg az ...
2 kalap kula...
Na a lényeg...
Hobbi célra kéne kompresszor...kb20 ért lehet már kapni???

Kit--Kat
Nem szép, de a jelenlegi legjobb versenyautó amit lehet kapni.

Jagi
hehehe fosalicska 😊
(még mindíg nem tetszik a kasztnija)

Kit--Kat
Ok, kössz!

Seaweed
höhö Ferrari buzik most elvezhetik <#gonosz1>

Seaweed
Pedig alapmu..a ToP Gun-al egyutt az orokos filmes trónuson!
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Countdown
Seaweed
Megvan DVD-n! 😉)
Kit--Kat
arról még nem is nagyon hallottam:o

gumikacsa
Huhh, a Nimitz... Sosem felejtem el azt az élményt, amikor elõsször láttam a Végsõ Visszaszámlálást, kb. vagy 15 éve...
Tomcat-ek, Intruder-ek, Cruseader-ek, Corsair-ek, Hawkeye-ok.... Akkor kezdtem makettezni... (sajna abba is hagytam pár éve, most csapott meg megint, de nem a kerazin, hanem a gázolaj szaga 😄)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Seaweed
Seaweed
Seaweed
1.:nem tudom tudtommal mind szolgalatban van meg. (mostanaban teszik nyugallomanyba az utolso nem nuklearis meghajtasu hordozot!(igen hordozo! anyahajok a masodik VH.-ban voltak utoljara)
2.: nincs
3.: Kuznyecov testvere, a nagy glasztnyoszty meg a szovjetunio osszeomlasa keresztulhuzta a szamitasokat es nem keszult el...ocskavaskent eladtak kinanak, igaz ugy hogy nem hazsnalhatja fel(de szvsz ez elejetol kamu volt csak a nyugat fele..hogy ne pattogjon a sok seggfej feleslegesen)...ezzel szemben ugyfest hogy megis rendbehozza es ez lesz Kina elso hordozoja.
DJ Skyline
kis off
Seaweed (vagy aki tud válaszolni), lenne 3 kérdésem:
1. egy Nimitz osztályú anyahajónak mennyi a szolgálati idelye?
2. Japánnak van jelenleg anyahajója?
3. ráakadtam egy Varyag nevû ruszki bárkára! ez mitõl úszik a rozsdában, meg ilyen lepusztult, mi a háttér szotri? meg ez most fellesz újítva, mert googlen találtam olyan képeket is, ahol nagyban hegesztik!

DJ Skyline
ejjha! <#eljen><#wow2>

Thx! <#smile>

Seaweed
#47977 <#wink>
Seaweed

Fenébe, na majd legközelebb.

Seaweed
nem tettel p/-t a linkbe!

kepup.extra.hu/p/?b_5018_1.jpg
Seaweed
ocsso negy kep nem latszik