Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pelda...es ezekhez a kepekhez vegyuk hozza hogy ezeket Brett Green keszitette, a makettet is o kesziti....akkor tenyleg nem lehet anyira "szar-jatek" a marka! (Aki nem tudna ki Brett Green, irja be a googlbe a nevet, es nezze meg milyen konyveket ad ki..de o jegyzi a hyperscale.com, vagy a scaleworkshop.com lapokat es annak csaladjat is!!...es ide a topicba is tucatnyi mestermunkajat linkeltem mar kepkent az elmult evek soran!)
Azt meg el kell mondani hogy igazabol nem is makettnek keszulnek ezek...hanem jateknak...de mar a makettezok is felismertek hogy olyan jo a minoseguk hogy siman elmennek lefestve szepen, es feljavitva makettnek! (sok minden pattintos es csavaros...ez a nagy meret miatt amugysem szokatlan)
Keszulo Avenger:

1/18-as MiG-15 es F-86 Sabre...az utolso kepen egy 48-as HasegawaSabre van viszonyitasi alapkent a szarnyra teve!!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Illetve meg csak mostanaban indul be a bizniszuk..mert par honapja jelentek meg a piacon..de ha igy folytatjak a nagymeretu makettek piacan tarolni fognak..foleg ilyen arakon! (pl 30-40$ egy 32-es makettert?!...huhh tobb mint jo!)
<#guluszem1>#guluszem1>

vazze az ott egy 1/32-es Mig-17 melette!<#wow2>#wow2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem...
Mennyit is megy???350?????
höm....
köenigsegg 380😊
Asszem ennyi....(és fele annyi ha nem negyed annyi😊)
2 kalap kula...
Na a lényeg...
Hobbi célra kéne kompresszor...kb20 ért lehet már kapni???
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Countdown
Tomcat-ek, Intruder-ek, Cruseader-ek, Corsair-ek, Hawkeye-ok.... Akkor kezdtem makettezni... (sajna abba is hagytam pár éve, most csapott meg megint, de nem a kerazin, hanem a gázolaj szaga 😄)
Renault magnum http://kamionszim.hu
2.: nincs
3.: Kuznyecov testvere, a nagy glasztnyoszty meg a szovjetunio osszeomlasa keresztulhuzta a szamitasokat es nem keszult el...ocskavaskent eladtak kinanak, igaz ugy hogy nem hazsnalhatja fel(de szvsz ez elejetol kamu volt csak a nyugat fele..hogy ne pattogjon a sok seggfej feleslegesen)...ezzel szemben ugyfest hogy megis rendbehozza es ez lesz Kina elso hordozoja.
Seaweed (vagy aki tud válaszolni), lenne 3 kérdésem:
1. egy Nimitz osztályú anyahajónak mennyi a szolgálati idelye?
2. Japánnak van jelenleg anyahajója?
3. ráakadtam egy Varyag nevû ruszki bárkára! ez mitõl úszik a rozsdában, meg ilyen lepusztult, mi a háttér szotri? meg ez most fellesz újítva, mert googlen találtam olyan képeket is, ahol nagyban hegesztik!
szép nagy 😊
tanks
<#wave>#wave>