Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ilyesmi,csak ilyen extrákkal :)

Jagi
Háth, ja xD

gondolom ilyesmi :) (pimp my ride :))

Glpetyus
:P
az enyém nem egészen olyan challenger :)

Jagi
Nekem Chargerem van :)
De a Challenger is tetszõs, AMT-bõl van még egy Trans Am-em csak az még parkolópályán van.

Glpetyus
<#smile>

modellmaker
azért milye jó megfigyelõ képességed vanik :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
jah. :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
nem tom XD

na megyek kajálok vmit utána dobok fel pár képt'.

Glpetyus
LOL azért az még ~1100 hsz

Glpetyus
neeeeeeeeeeeee,majd holnap,mert ma rövides vagyok,de holnap meg estig...léci-léci <#idiota>

Glpetyus
:DD
as-90 függõ-e? <#idiota>

modellmaker
50k ma? <#vigyor5>

modellmaker
nekem van. :) az is trumpi. xD de 2000-ért nem hagyhattam ott. :D

DJ Skyline
úgyis most volt szülinapom, illenék tõlük ezzel a kis csekélységgel meglepni engem, és Domget rajongó pajtársim'

Glpetyus
igen,képt' :)

De nem neked van egy 35-ös is? Vagy Jaginak? <#fejvakaras><#wilting>

Jagi
...mert csak a szívem fáj, hogy nem vehetek :)
(rendelni nem lenne akadály, csak fizetni... :))

DJ Skyline
írjunk a Hadügyminiszter bácsinak, vagy Gyurcsány Ferinek, hogy importáljon már egy Domgetet' a JÚESZÉJBÕL' ! <#idiota>

modellmaker
reggelt!

majd képt természetesen ha olyan állapotba kerül! :)

megnézegettem az AS-90-t. kicsit jó. 174 alkatrész, 72-ben ez azért sztem nem rossz. egyetlen rossz dolgot véltem felfedezni, hogy minden lánctalp tag hátulján 2 db kilökõtüske nyom is van... a gumi tappancson meg bezsívódás... j ólesz majd eltömíteni... :C

a többi alkatrész gyönyörû, minden külön alkatrész. csak a torony hátuljára van odaöntve 2 db pótlánctalp tag. de ha kész simán be lehet maj dnézni annak, hogy utólag lett oda ragasztva.

képet adjak? <#vigyor3>

Glpetyus

<#zavart1>

Glpetyus
<#finom>

Glpetyus
:O :D
miket ki nem találnak

Kit--Kat
Én már annaki is örülnék, ha csak kiállítani hoznának 1et...
AMúgy amcsiban próbálkoznak ilyenekkel.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
karbantartása drága, de ha csak múzeumban parkol, évente alig szálna fel, akkor csak nem olyan drága...kérdés megéri-e porfogó ként üzelemltetni

Kit--Kat
Jó is lenne, sztem nem valami hûdenagy összeg, egy kiselejtezett Tomcat, max a szállítása húzósabb.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
tudom sajnos

modellmaker
megin' belelóg a kezed a bilibe

DJ Skyline
szép <#eljen>

legalább egy múzeumban álló Tomcatet vehetne Magyarország, amivel évente egyszer felszállnak a rep. napon :| minden bizonnyal elmennék, és Seaweedtõl vennék VIP jegyet a kifutópálya végébe :D:D:D

modellmaker

1/48 Revell Monogram F-14D Bounty Hunter

gordon 24
Szia!

Igen ez egy R500 v8-as scania Italeri...
A tank nincs fordítva két beöntõ nyilása van. Egyik gyárilag rajta van amit most látsz a másikat még nem tettem fel. Az az elsõ kerekéhez van közelebb és kívül. Köszi a kritikát azért rakom fel hátha találtok valamit amit jobban meg lehet csinálni vagy másképp, ebbõl lehet a legjobban tanulni.

A volvó elég jó igen, de az nincs kidolgozva ennyire az csak olyan gyors makett:D Mivel ott majd a matricák lesznek lényegesek ha minden jól megy és egyszer idõm is lesz akkor Waberers"es lesz Ilyen ni:

Ez meg a scania ami készül:

És valami ilyesmi lesz belõle:

Downhill!!

Szép a Ferrari. Bár az ezüst szín nem a legjobb választás szerintem...
Kit--Kat
húú de szép:)

modellmaker
xDDD miért is?

Jagi
Új szabály: ezt a típust nem postolhatod xDDD

modellmaker

Nissan Silvia S-15

bár a színe nem tetszik.. :|

modellmaker

Monogram Ferrari 308GTB

modellmaker

Mini Cooper (Fujimi)

modellmaker
szal vmi hasonlót szeretnék.. :)

modellmaker
Ma érettségi után, bementam a boltba... Hát nem hozzám ragadt egy 72-es Trumpeter AS-90.. <#vigyor3>

délután átvizslatom jobban, és beszámolok. Ja, ami már feltûnt, hogy félszemenkénti láncralp van hozzá... ismétlem, 1/72-es...

scania
Szia!
Ez egy V8-as Scania?
(egy kis hibát is találtam rajta ha nem baj,a tank forditva van rárakva,szerintem.Na de nem kötekedni akarok ez csak egy kis építõ jellegü kritika)
Ja és a Volvo nagyon király lett!Grat!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Jagi
Jagi
hidd el jó móka, mi tavaly itt bent forgattuk le róla a gumit...
igaz nem tank volt hanem egy Supra meg egy EVO VII de az élmény hasonló :)

Glpetyus
ááá,kell egy ilyen :D
De elütnénk vele a munkaidõt :P

Glpetyus
Kurva anyját,dolgozom 26.-án :C

Glpetyus
Tényleg,én lehet megyek,jön még vki ? :)

Köszi <#worship>

Ki megy közületek Jászberénybe ?

Glpetyus !
Gratula a BTR-hez ! Mutatos kis darab lett :)

A nõ, a férfi jutalma. A nõ jutalma az a tudat, hogy õ a jutalom.

modellmaker

Glpetyus
:DD

DJ Skyline

Glpetyus

modellmaker
read only üzemmõdban voltam... éreccségi utáni depi... <#idiota>