Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok szerencsét hozzá 😉
Nekem ma jött meg a mi-8-hoz a had matrinya + maratás, de elöbb bekéne fejeznem a tigrist 😄

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

na, azért itt is mutatnak belõle valamit
http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=82666&page=1
De valszeg 3 színû lesz...
Az Te vagy <#wink>
Még nem igazán gondolhatok a festésre, mert a müa. alkatrészek között is egy csomó választási lehetõség elé állít a Dragon. Pl. a toronykosár hátuljára rakhatok kannatartót(fotómaratott!), lõszeres ládákat, saját-idegen felismerõt, olajozótepsiket. Szal talán a legnehezebb dolgom az lesz, hogy melyik felkínált jármûvet(9) csináljam meg. Ebben sajnos nem nyújt túl sok segítséget az összeállítási útmutató... Nem egyértelmûsíti, hogy melyik megépíthetõ változathoz(M1A1 HC, D, AIM)melyik alkatrészek kellenek. Talán ez a legnagyobb hibája a makettnek.
Jagi
ez üt 😊
de hogy még a lõszer is... bakkeer xDD
én a sivatagi verzsönt csinálnám😊

Sajna, nincs digitális gépem. Linket tudok küldeni:
http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=1863&origin=sparte
Jagi
majd képt 😊 <#eljen>

Ma jött meg!<#buck><#finom>
Hát, volt néhány orgazmisom, amikor megnézegettem...<#crazya>
Szállítási költséggel együtt kb. annyi mint a Tamiya M1A2 OIF. És nagyságrendekkel szebb, jobb, kidolgozottabb nála!
Jagi
Mennyi volt?
Szép kit^^

Megrendelve:
Szép<#eljen>
Jagi
hehe, ez brutál 😊

SgtChris
Folyamatban a legújabb project... :-) A valóságban szebb, "oroszosabb" a színe és nem ilyen foltos. Kár, hogy a fotómasina nem adja vissza rendesen.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Jól mutatna a Kub mellett
Én meg egy ilyet raknék össze szívesen...
<#buck><#crazya><#finom>
Csak én nézegetek rossz képeket, vagy a Magyar Honvédségnél tényleg nem divat a harcjármûveken tárolni a hozzájuk való szerszámokat? (pl.: balta, kalapács, stb.)
modellmaker
😄

én azt álmodtam, hogy meg kell néznem hogy a Suprán látszik-e, hogy az ülés alatt csak egy lap van. És igen... :C Csinálnom kell egy sínt alá. (Y)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
megesik 😊 általában olyasmit, hogy megvettem, vagy elbasztam a festést xDD

modellmaker
Ti álmodtataok már makettel? <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kit--Kat
Hát ez nekem is, illetve egy kicsivel régebbi verzió😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
ez de kéne :|

modellmaker
áh! Nagyon szépen köszönöm! 😊 Majd átvizslatom õket.

Én is szoktam ilyet jáccani<#nevetes1>.
Glpetyus
😄D
hülye 😄

Seaweed
szepen felujjitottak ezt a peldanyt:

modellmaker
elõvettem az OV-10A Broncomat. Aztán eltettem 😊

Glpetyus
mit makettezel? 😊

modellmaker
oks. Köszi!

Seaweed
ja
modellmaker
Az Academy melyik gyártó festékei ajánlja a makettjeihez? Gunze?

Seaweed

Nekem is van egy trumpi chinese jiefang ca-30-as gépem.Hát mit ne mondjak, elég részletes 😊
Mosonon vettem 2500-ért😊

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

Glpetyus
Áz!!
~3000 ft...nem pénz 😊

"Tetszik nagyon,már nem sorjás (legalábbis így elsõ látásra),úgy látszik 2002-2003 közt vmikor szerszámkészítõt cseréltek a gyárban 😄
Van motor + váltó,belsõ tér,löveg belsõ részei,szal komoly."

És mindez szinte(!) fillérekért...
Ja, + köszi az infót!
Kicsit "túlbontották" a Challengert szerintem. Persze lehet, hogy tévedek<#wink>
Jagi
a galériámban va pár kép róla, bocsi de már nem akarom 15-ödjére postolni 😊

Glpetyus
Küzdök 😊
Tegnap felraktam a seggére a cuccok nagy részét (persze azokat,amit lehet fújni szinre).
Persze,hogy kibontottam 😊
Tetszik nagyon,már nem sorjás (legalábbis így elsõ látásra),úgy látszik 2002-2003 közt vmikor szerszámkészítõt cseréltek a gyárban 😄
Van motor + váltó,belsõ tér,löveg belsõ részei,szal komoly.

Kit--Kat
Képet raksz be a Chargeredrõl?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem semmi...
Küzdj meg vele!!!<#eljen>
A kínai önjáró löveget kibontottad már? Milyen?
botyika
még több ilyen itt: ezen az oldalon 😊

Glpetyus
aranyos 😊))

modellmaker
AS-90

nem akartam ide szemetelni

scania
Jah,bocsi!
Jó munkát hozzá!Én is csinálgattam régen csak kistesóm eljátszotta a maketteket.Volt 15db repülõ,meg volt egy Renault Magnum is,na az volt a kedvencem.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Glpetyus
persze,de akkor is <#gonosz1>

Jagi
nekem az Abrams is tetszik...

modellmaker
nagy számok törvénye... 😄 ebbõl kevesebb is van a harctéren. 😉

Glpetyus
Brutális egy állat,még egyet sem lõttek ki belõle (se 91'-ben,sem a mostani háborúban),miközben az Abrams-ek hullanak mint a legyek.
Utóbbi nem is tetszik,de ez....<#szeret>