Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádom<#szeret>#szeret>
a fasza benne az, hogy ecsettel is elg "tûrhetõ" felületet és színt ad. Vagyis a kisebb vagy utólag festett alkatrészek sem utnek el max 1 árnyalatot...
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Szal a kérdésem, ugye lehet ilyen modellekre spreys festéket(alapozó-festék-lakk)használni?
ha az a plasto nevû cucc a tömítõpasztája, és olyan mint a humbrol model filler akkor igen, lehet. a gunze Mr. Metal Primer nevû cucca oldja, de ahogy megszárad ugyanolyan lesz, mintha nem is kezelted volna semmivel.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
2 kérdés:
1, A Revell Plasto-t lehet valamivel higítani?
2, Ha a pasztell krétaport higítóval összedolgozom, akkor az megtapad a felületen?
E30 4ever
Tényleg,azt el is felejtettem,az se semmi 😄
Naja,hát vagy megcsinálom hagyományos módon,vagy hagyom a francba,különösebben nem hiányzik a hülye álcaháló.
Meg akartam nézni az összeállításit, mert úgy emlékszem, papírzsepibõl javasolja elkészíteni, de mély fájdalommal tudatom, hogy nincs a dobozban, sem a gyûjtõfiókban<#rinya>#rinya> Valahol biztos megvan. Legalábbis naon remélem.
Azért az jó, hogy adnak 2 komplett géppuskát. Legalább az egyiket rárakhatom a Piranha-ra, ha már abból a makettbõl kispórolták.
Azért örülök,hogy elõrre szóltál,bár eddig is voltak olyan rések egyes FÕ elemeknél,hogy néha azt hittem,hogy egy vak tervezte a makettet.
Azért némileg megnyugtat,hogy ha jók az infóim,akkor ennél gyakorlatilag csak JOBB készleteket csináltak azóta a kínaiak 😛
Jaj,meg mégegy baromság : a doboztetõn is látszik,meg az összeálítási útmutató is jelzi,hogy hogyan kell felrakni a méretes álcahálót....
Erre oda van írva,hogy "not included"... 😄
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Gumi elob utobb ugyis eloregedik ezzel sajna nem lehet mit kezdeni..alufolias megoldast ismerem en is hogy ne lepjenek reakcioba az anyagok egyamssal
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
aranyos a plüssmaci...
Ajanlatom:
matt gumifeketere festeni (van direkt ilyen szin!)..aztan pigmentel meg porokkal jol "leantikolni"..nekem pl van ilyen Tamiya puder szeru cuccom! Kivalo ilyenre! Van meg vagy feltucat fajta/gyarto ilyen temaban. De oldschool modszerrel psztelkreta por!
..es mondjuk ugy allecuzammen az egeszet se artana mondjuk homokszumu "puderrel" elsokep, elso-masoidk szin pl atmaszatolni hogy elethu legyen!
#49026 jah xDDD de ezt tényleg n tudom máshogy írni:
a vége az lesz elmegyek tankot meg u-hajót(tengeralatt járót) venni
d egyenlõre még ellenállok a pénztárcám kietlen sivár mivoltával karöltve 😊

...Ha minden jól megy,jövõ héten már fújom a Challengert 😊
A torony összerakása egy horror volt,megszenvedtem vele. (mármint a fõ részekkel,a kissebb dolgok még most jönnek) <#wilting>#wilting>
De összességében megbocsátható,+ most hogy már látszik a vége,még jobban tetszik,iszonyatosan monumentális állat 😊
Ez durva jó lehet <#guluszem1>#guluszem1>
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Bár ha ennyi maratást pakolnak bele és ráadásul ilyen gusztusosan fröccsöntött, igazán megérdemelt volna egy szemenkénti lánctalpat szerintem...