69149
-
#67624 Köszi! :-)) -
#67623 Szépek! -
SzocsA #67622 35 ért hol lehet megvenni? Nekem is megtetszett.De hát így nem éri meg.... 120 szám ami hetente jelenik meg több mint 2.5 év alatt rakod össze?
megvan 36 ért!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.08.22. 14:16:51 -
#67621 Párom tegnap mondja hogy látott "valami nagyméretü tankot" a tv-ben,ilyen heti megjelnésü gyűjthető újság (lap) mellé.
Na mondom ráguglizok,meg is lett az oldal. Link
1:16-os méretü
Megörültem neki,amíg el nem olvastam hogy 120 részre van bontva a makett : 120 x 2500 = 300 EZER forint a vége egy 35 ezres makettnek)
Szerintem még a másfél méteres bismarc sem került ennyibe :D
lehúzás.hu
-
#67620 köszi !
Nagyon szépek ! :) -
#67619 Oksi :-))
-
#67618 ez jó hír köszi.
Örülnék ha felraknál képet,ha nem gond,mert szerintem én átsiklottam felettük :) -
#67617 Nekem van tapasztalatom Italeriből. Raktam össze scaniat és egy volvot. Mutattam biztos emlékeztek rá.
Szerintem nagyon korrekt a minősége. A makettinfos srácok írták amikor dumáltam erről velük, hogy sok minden nem jó. Tehát ha a valósághűség fontos szempont akkor kell alakítani. Pl azt írja, hogy a scaniában lévő motor (ami az új kamionban van) nem jó, mert olyan csak a régi orrúba volt meg ilyenek. De ha ezt nem vesszük "észre" maga a készlet elég korrekt :-)) -
#67616 Erről beszélek,pl autót eszembe nem jutna RÉGI italerit venni,mert azok 30-40 évesek.
review
-
#67615 Nem lesz ezzel probléma,az hogy mennyire pontos már más lapra,de ahogy olvasom a dobozbontásokat róla,nem gáz,sőt.
-
#67614 én amit hallottam hogy a többsége jó a kamionoknak. Az autókról viszont ugyanez nem mondható el.
Túl sok tapasztalatom nekem sincs egy Deltát raktam össze. Az viszont ha jól tudom egy átcimkézett Protar termék volt. Volt a kezembe egy G merci is az korrekt darabnak tűnt -
#67613 Azt mondják a nagyok, hogy az Italeri csak az olasz, azaz saját cuccaikat tudja megcsinálni normálisan. Én félnék. -
#67612 hát vissza ne tartsd magad ! :) -
#67611 Na most ezt miért kellett?:D Egy nyergest még nekem is össze kell raknom :D -
#67610 mondjuk az A4 méretű matrica laptól a víz leverne még a lágyító ellenére is.
ejj a régi szép idők,fel kellett rakni két felségjelet oldalra meg egyet a toronyra oszt jónapot -
#67609 Áhh,ezek az új készleteik nagyon jók. Csak a régi szerszámos/újrakiadott vackokat felejtenék már el.
-
#67608 köszönöm ! -
#67607 Félnék egy Italeri készlettől :D -
#67606 Csitei Béla -
#67605 vagy ebbe,bakker legalább 4-5 féle megtetszett nem tudom mi van velem újabban,semmi katonai szar
-
#67604 ezt itthon lehet rendelni valahonnan ? (a lágyítót)
kelleni fog mert beleszerettem ebbe a dögbe :
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2016.08.20. 16:27:44 -
#67603 Faszagányos lett!
Én a másik lágyítót használom, nagyon extrém amit tud! -
#67602 köszi! Innen szép elbaszni XD
ezt használom:
-
#67601 Nagyon szép lesz !
látom a lágyító azért teszi a dolgát :D
milyen fajtát használsz? -
#67600 Ez nehéz szülés volt:
Nehéz lesz megcsinálni a szigeteléseket mivel elöl-hátul nincs elválasztva. Főleg az A oszlopnál nem igazán van vonal amit követni lehetni :D -
#67599 nahh,sikerült lecsiszolni az elcseszett festést az enzoról,meg pár illesztést is újra kellett vésnem.
Matt fekete lett,némi gun metal-al :D
inkább érdekes mint szép ,de 2 napja még a kukába akartam kidobni...
az a baj,hogy a rosso corsahoz direkt gun metal szerű szint adtam a felniknek,jól nézett volna ki,de most meg túl sok a sötét,festhetem át a felniket.
képet a végén azért majd teszek fel,bárhogy is sikerül :) -
#67598 Elkezdtem foglalkozni a motorossal:
-
#67597 fizetek én ne félj -
Ez még ingyen volt, a többi tippért már fizetned kell sajnos. :( -
#67595 ha sikerül visszacsiszolnom 7végén az enzot,esküszöm lefestem matt fehérre,vagy feketére. -
#67594 kössz Mester -
#67593 Elárulok egy titkot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorolni kell. -
#67592 És még azt mondják autót nem nehéz csinálni :D Abból a szempontból nehezebb hogy a fényes és "tiszta" felületek jobban kiadják a hibákat/más technikákat kell használni
A lanciaval egy nagy szerencsém van: két készlet matricám van hozzá,ha véletlenül elcseszem az egyiket lehet javítani a másik lapról.( A 2. deltára más dekort tervezek) -
#67591 :)
amelyiknél szép a festés,ott elkúrom a matricát,ahol nincs matrica amit elkúrjak,ott meg szimplán a festést rontom el :D
kezdem azt hinni nem nekem való az autó kategória :(
kezdőnek érzem magam.
harcjármű/repülőnél már legalább ott tartottam,hogy büszke voltam az eredményre,és szívesen mutattam meg ország világnak.
Mióta autót építek talán ha 1 képet raktam fel ,miközben 4 autót is készítettem.
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2016.08.18. 18:04:40 -
#67590 amúgy esélytelen lenne nélküle megcsinálni -
#67589 van,és a hajszárítót is bevetettem már :D -
#67588 van matrica puhítód ? :) -
#67587 az egyszerűbb szerintem,bár még nem csináltam. De nincs rajta olyan matrica így a képek alapján ami mondjuk átnyúlik az oldaláról pl a motorháztetőre ,vagy végig megy az egész oldalán.
Ez a delta amennyire kocka forma az elején annyira sok törés és ív/él van benne ha jobban megnézi az ember :D Pl: a szélesítéseknél,ráadásul a motorháztetőn ott vannak a légbeömlő rácsok amiket szintén takar a matrica,tegnap 2-3 óra hossza alatt sikerült az egyik felére fel applikálni a martini csíkokat :D és így is jópár helyen megszakadt a matrica,ezeket megpróbálom majd pici festékkel javítani.
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.08.18. 11:33:19 -
#67586 Hmm,egy Corolla Wrc van nekem is hase,ahhoz is van maratás,és én is rosálok a matricázásától
-
#67585 igen Hasegawa. Van gyárilag egy kis adag maratás benne. (övcsatok,lefogatók,fémantenna) ,plusz én megvettem a Studio27 féle készletet is hozzá.