Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wave>#wave>
Igen, puha ruhával. Lehet, hogy nem azzal kéne, de én thermo pulcsi darabbal csinálom.
A polírozható festékeket mivel lehet polírozni? Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy száradás után ki lehet fényesíteni valamivel?
Hát ja, csak az ecsetes festés nem szép. Marad a körbemaszkolás, de az tényleg iszonyatos lesz.
:I
Hát vagy egy JÓ pisztollyal,ami 1-2 mm-es átszoródást tud,vagy maszkold körbe -ez horror- ,vagy egyszerüen a foltokat fesd ecsettel,mert élõben is volt ilyen éles kontúr (partvissal,rongyal,stb. festették fel)
Hát vagy egy JÓ pisztollyal,ami 1-2 mm-es átszoródást tud,vagy maszkold körbe -ez horror- ,vagy egyszerüen a foltokat fesd ecsettel,mert élõben is volt ilyen éles kontúr (partvissal,rongyal,stb. festették fel)
Lenne egy kérdésem.
Egy 1/35 Italeri Panthert építek, festékszóróval felfújtam rá az alapszínt (MM Field Green). De most jön a probléma.
A "foltokat" (álcázófestés) hogy a rákba fújjam fel rá?
A fõ gond az, hogy a szórópiszollyal nem tudok olyan foltokat fújni, amik szépen elkülönülnek az alapszíntõl, csak olyat, ahol a felfújt folt körül kis pettyekben is festékes lesz. Ezt meg ugye nemakarom.
Szal hogy lehet festékszóróval felfújni a foltokat?
Egy 1/35 Italeri Panthert építek, festékszóróval felfújtam rá az alapszínt (MM Field Green). De most jön a probléma.
A "foltokat" (álcázófestés) hogy a rákba fújjam fel rá?
A fõ gond az, hogy a szórópiszollyal nem tudok olyan foltokat fújni, amik szépen elkülönülnek az alapszíntõl, csak olyat, ahol a felfújt folt körül kis pettyekben is festékes lesz. Ezt meg ugye nemakarom.
Szal hogy lehet festékszóróval felfújni a foltokat?
Helyesen: 5:2 arány!
Ma végre "jó" idõ volt, úgyhogy lefestettem a BTR futómûvét. <#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>Hááát...nem is tudom...kicsit fura árnyalat sikeredett, bár... Végülis nem néz ki rosszul. (Humbrol 105+130; 5:3arányban) Még majd átmosom feketével is, meg lehet, hogy kap egy réteg lakkot, szal...
Mindenesetre a tálkában kikeverve jobban mutatott.
Mindenesetre a tálkában kikeverve jobban mutatott.

Tudjál róla, hogy elég vastag cucc! Közel sem olyan lehelet vékony, mint egy gyári matrica!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
köszi, gondolkoztam rajta, hogy felmatricázom, de még nem döntöttem el, hogy mit merre hogy... majd meglátom, mindenesetre jó hogy nálad van 😊
(Y) Polírozni nem fogd?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Igen, van belõle fehér is. Az ACT gyártja. A régi Fabulis honlapon ven. Remélem már megtalálod. 😉
Nekem van ilyen cuccom, fehér tintasugaras. Kell? alig hiányzik belõle egy kevés, 1500-ért odaadom.
Nekem van ilyen cuccom, fehér tintasugaras. Kell? alig hiányzik belõle egy kevés, 1500-ért odaadom.
4 réteg lakktól lehet is fasza 😊
DjSkyline: Majd a napon csinálok rola másikat így kicsit csalóka a szemcse is 😊 sztem nem nagyok, bár ha azt veszük hogy 1:1-re készült eredetileg úgy lehet 😊
DjSkyline: Majd a napon csinálok rola másikat így kicsit csalóka a szemcse is 😊 sztem nem nagyok, bár ha azt veszük hogy 1:1-re készült eredetileg úgy lehet 😊
nothing special, dude!
autófesték? csak mert szemcsék nekem kicsit nagyok! de amúgy jó leszez! <#äljen>#äljen>
autófesték? csak mert szemcsék nekem kicsit nagyok! de amúgy jó leszez! <#äljen>#äljen>
majd vidd ki fényre,ha lesz még jó idõ,úgy adja vissza az igazi szinét inkább,de látszik hogy fasza,fõleg az oldaláról készült képen.
köcce, a színe nem ilyen, csak érdekesek voltak a fényciszonyok. Ennél kicsit lilásabb de a lényeg látszik. 😊
Vannak még dúrva akciók vaze'
pl.
Ezt meg akartam venni régebben,most azért lehet,hogy hajat tépkednék..
pl.
Ezt meg akartam venni régebben,most azért lehet,hogy hajat tépkednék..
Uhhhh, "kicsit" húzós ára van a kicsikének...
Nem tom, ismered-e ezt az oldalt? A "The Battlefield" szekcióban vannak neked való képek...<#awink>#awink>
Most már csk azt kéne kitalálni, hogy ilyen volt-e eredetileg, vagy egy múzeumi dolgozó találta ki, hogy ilyen legyen?<#conf>#conf>
valaki linkelte a nyomtatható fóliát a jómultkorában, de nem találtam meg 😞
kéne a link + egy kis segítség:
Fekér van belõle? ...mert az jobb lenne
kéne a link + egy kis segítség:
Fekér van belõle? ...mert az jobb lenne
MAZ-543 mûszerfala. Ízléses, mi?<#levele>#levele><#shakehead>#shakehead>
csak?<#wow2>#wow2>akkor nem sokkal vagy nálam idõsebb,most így hogyan tiszteljelek?<#szomoru1>#szomoru1>
nemám,poén volt<#vigyor5>#vigyor5>
Jagi,szép a sky,de követelünk nóóórmáális képeket<#eljen>#eljen>
nemám,poén volt<#vigyor5>#vigyor5>
Jagi,szép a sky,de követelünk nóóórmáális képeket<#eljen>#eljen>
E30 4ever
ahh =/ November 17-18... <#puszis>#puszis>
nem 😊 abban van a lakk 😊 ebbõl van 2 meg 1 ami az edzõjét tartalmazza
a gépem magaaláhányt, majd kérek egyet^^
a gépem magaaláhányt, majd kérek egyet^^
<#mf1>#mf1> 19