Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te bajod <#action>#action>
Én haladtam a Zil-el,le van a két alapszinnel fújva (Egyiptomi változatot készítem el,sárga-zöld kombináció)
Szép lesz,de még arrébb van mire elkészûl. (tréler sem lesz egyszerü...)
LEHET,hogy szokásomtól eltérõen berakok képeket az építés közbeni állapotokról is majd -.-
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Majd mesélsz, akkor máskor. 😊 Bye!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
2. HB-s vagy H-s (kemény legyen ez a lényeg) grafit ceruzaával húzd ki az éleket.
1. Tömítéshez Revell Plasto-t használok. Csiszolásnál elég gyakran kitörnek kisebb tömítõdarabkák a résbõl. Mitõl van ez? Mennyi ideig kellene hagynon száradi a tömítõt?
2. Harcjármûvek és pilótafülkéknél a személyzet lába lekoptatja a festéket a padlóról, pedálokról. Én eddig azt csináltam, hogy lefestettem alapszínnel, koszoltam és utána egy kis ezüsttel szárazecseteltem. Nem igazán gyõzött meg a végerdmény. Van valakinek jól bevált technikája az élthû(bb) koptatásra?
Hol lehet beszerezni Humbrol festékeket? Eddig csak a http://www.jatek-makett.hu/ -nal láttam, de ott sincs mindegyik szín. Szeretném már jól kiprobálni a Humbrol festékeket. Annál is inkább, mert az éppen epülõ magyar Mig-21 egyik színe H83, amit még átváltó táblázatban sem leltem.
koszi:
ujfiju
Lassan befejezéséhez közeledik nálam a BTR-Saga. Kérdésem volna: IFOR-misziós magyart szeretnék csinálni belõle. Alig-alig találtam képet és azokon is inkább elõröl volt fényképezve<#falbav>#falbav>. Amit nem tudok, hogy a szerszámokat (fejsze, kalapács, hántoló, stb.)rárakták-e a jármûvekre, vagy nem???<#kerdes>#kerdes><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras> Én még -1-2 ritka kivételtõl eltekintve- nem láttam sem személyesen, sem fényképen MH-s kiállított v. hadgyakorlaton részt vett jármûvön szerszámot; még a rögzítõ bilincsek is gyakran hiányoznak róluk. De mivel az IFOR háborús övezetben tevékenykedett ezért felrakhatták rájuk... Lényegében emiatt áll a munka, mert ha nem rakom fel a szerszámokat akkor el kell tömítenem a lyukakakt a testen... Szal most kell rá szerszám vagy sem? Vélemény?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
egy kicsit szüneteltettem a makettezést az elmúlt idõkben, de nemrég újra elkezdetem, és folytattam pár be nem fejezett munkát, plusz egy 599 GTB-t csináltam, ami hamarosan elkészül, pár apró dolog van csak hátra...
Képek:
Szerk. áá, és a photobucketrõl nem lehet linkelni...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egyébként akkor még semmi közelebbi info nincs rola vagy lehet hogy ez egy házi készitésü cucc?
http://en.wikipedia.org/wiki/S-125
http://en.wikipedia.org/wiki/S-75_Dvina
http://www.fas.org/nuke/guide/russia/airdef/s-125.htm
Az Eduard meg csak a Trumpeter SA-2-es vontato-hoz meg sima indotohoz gyart feljavito keszletet.
Zil+SA2-es
mondjuk egy kép vagy 2 nem ártana, hogy hová és kb meddig hánja fel a retket a csörömp.. de ezt az itteni militarista fanatikusok jobban vágják^^