Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
a sarokba az nem egy kis mûszerolajos flaska ? <#idiota>

Glpetyus
höhh
Mivan zaciba vágtad a gépedet ? 😄
Azt azért látni,hogy dúrva a fényezés,de mindenképp kéne vmi jobb kép,merhát... o.O
(cép 😊)

Jagi
na jó de nem sok lácfcik ám rajta :S
fõleg a színe nem, pedig az a lényeg 😊

DJ Skyline
hanyadik is? végre elérted a személyi birtoklásának korát? <#gonosz1>

Glpetyus
Gondoljuk 😊

Jagi
ha gondoljátok, tehetek képet 1,3 Mpixelestet mopéltelós szemcsés fosot 😊

Jagi
😊

modellmaker
köszi mindenkinek! ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Szerintem világoszöld lesz az!

Mi tart vissza-mi tart vissza... ,ami legtöbbször,az idõhiány :I
Tegnap lett volna pár óra,de kedv nem vóót <#idiota>

Mi tart vissza?<#eplus2>
Habár én se nagyon viszem túlzásba, persze javarészt festeni kellene(pl. a BTR-t), ahhoz meg nem ártana, ha hûvösebb lenne... átlag 30 fok van a szobámban...no meg a scud-ról se nagyon találok magyar vonatkozású infót...azt se tudom, fehérek-e a fülkék, vagy világoszöldek...
Boldog Szülinapot MM!!! <#nyes><#taps>
Glpetyus
Kéne makettezni :/

gordon 24
Boldog Szülinapot ModellMaker!!!

Downhill!!

DJ RUSH99
Hepi börzdéj modellmékör<#taps>

E30 4ever

Jagi
Isten éltessen sokáig cimbora 😊)

Glpetyus

Boldog szülinapot MM ! 😊

DJ Skyline
Boldog Szülinapot modellmaker! ^.^

Jagi
helyesbítés: az észter alapú festék szereti a mûanyagot nem marja meg, ha ügyesek vagyunk (én az voltam)

továbbá hozzá kell tennem:
metal feketére (suzu black metal) fújtunk még egy 356-os porsche-t ami piros volt. a haver vette germánba' fillérekért bolhapiacon (Õ fém készárút vesz, mert nem nagyon van ideje makettezni).
Kissé megkopott meg leütõdött a peros festék, úgyhogy úgy gondoltuk jobb lesz neki a fekete 😊 azzal ugye szép a króm 😊
az eredmény fõthö' basz 😊<#wave>

Jagi
C-west Skyline project

next episode:

a kezdeti nehézségek után ahogy az lenni szokott újabbak jöttek 😊

kezdõdött ott, hogy bedöglött a erbrás és venni kellett másikat (revell airbrush lett belõle 4k vót, az elõzõ humbrol volt 😊)
persze a beüzemelése sem volt zökkenõmentes de az egyik igen mélyentisztelt fórumozó társam gyors és érthetõ júzerszgájdja után mûködött tökéletesen 8meg kell mondjam kellemesen csalódtam a technikában, egész jó, ahhoz képest mennyi volt)

szóval a festés:
1.
az alapozót messzirõl fújtam és ragyás lett (csiszólj barom 😊)
2.
az észter alapú festéket barja a mûanyag (ez jó 😊)
3.
a lakkba beleszállt néhány porszemcse és egy muslica (ahogy lenni szokott (polírozz kecseg😊)

a szinrõl:
a B jelû Vectra kékeslilája a cimborám által gyönyházzal megokosítva (3 réteg).
+ egy asszem valamilyen magic nevû 2 komponensû magas fényû lakk (4 réteg + 2 a felnire)
mindezt fekete alapozóra

eredmény:
az alapozó matt árnyékban inkább feketére hajaz a gyöngyházzal meg nem spóroltak mikor az ingyenfestékemet keverték 😊 (a lakk is ingyé vót mer' haver😊)
a végleges kinézet, ahogy a cimborám mondta (akitõl kaptam a festéket) üveggolyó.

képzeljétek el egyenlõre, képek hamarosan 😊

Trucker39
Üdv, makettezõ társak!

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam, nemrég elkészült "mûvemet".
Igaz, hogy nem olyan szép, mint amiket itt, a fórumon láttam, meg papírból is van hajtogatva, de azért hátha valakit érdekel.
Me-110 C3

gordon 24
Kösszi szépen!!

Downhill!!

modellmaker
Király! Jól néz ki! Gratula! (Y)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Kész van a második kamion makettem. Scania R500 V8. Ilyen lett:

Downhill!!

modellmaker
Tamiya, valószínûleg 1/35. Tudomásom szerint a Tamiya nem gyárt 1/72 méretarányban T-55-t.

SgtChris
Hali! Igazán baba ez a masina, de lehet-e vajon azt tudni, hogy ki a gyártója és milyen méretarány?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

DJ RUSH99
festék?<#idiota>

E30 4ever

modellmaker
ték

A Revellé nem sárgul! cserébe nem is szárad <#mf1>
DJ RUSH99
ez milyen komoly már<#eljen><#wow2>

E30 4ever

modellmaker
Automotive Forums - ez csak a kész makettes része.
Scale Plastic Cars - itt vegyesen vannak kész és félkész dolgok. Ahol WIP van a topic címében az még a Work In Progress, szal ami még nincs készen
brazilian model cars page - ez meg portugál, de csak a képekre kell kattingatni. Nem sok ugyan, de minõségi munkák!

Ha eszembe jut még vmi, írok.

de köszi a hozzászólást és a képek is érdekelnek.

csak sajnos a fiamat nem nagyon köti le csak a kép, itt a menetel lenne az élmény.
1-2 db-ot már találtam...keresgélek hátha lesz még..
addig én (+a férjem ) megnézzük a képeket!

modellmaker
Csak olyan videót láttam már amin építik. És max a végén van a kész makettrõl egy rövidke rész. A képek a jellemzõbbek inkább. Ha azok is megfelelnek, akkor tudunk adni pár kizárólag autó makettes fórumot (angol), ahol rengeteg képet találsz.

sziasztok
én egy 2 éves kissrác anyukája vagyok. légyszi segitsetek honnan tudok neki letölteni makett autós kis videókat. Akár vmi versenyrõl, akár csak magánfelvételek...
ma látott egyet élõben és annyira tetszett neki, gondoltam megpróbálok neten keresni, de nem sikerült. biztos nem jó kulcsszót irtam be, légyszi segitsetek
köszi
DJ RUSH99
én is megtaláltam már amúgy,pár perccel azután h beírtam a kommentet<#vigyor3>

jah amúgy vettem bare metal fóliát,ha minden igaz... 2400+pk.. majdnem egy a4-es lap,és extrafényes<#smile> sajnos olcsóbban nem jutok hozzá,éshát 1x kell megvenni,aztán fél életemre elég<#buck>

E30 4ever

modellmaker
De amúgy nem tudtam egybõl én sem. Kép forrásából kiderült hogy "scaleperfection", google, AF WIP topic, kommentek olvasnak, kérdés hogy hol vette és tádá, hiroboy.com...

nem mondom hogy sok idõbe került, de ezt te is meg tudtad volna nézni.

DJ RUSH99
Köszi😊

E30 4ever

Jól néz ki!<#eljen>
modellmaker
Az egyik ezek közül.

Glpetyus
<#guluszem1>

Glpetyus
<#idiota>

DJ RUSH99

E30 4ever

DJ RUSH99
Nem tudja valaki ennek a flipflop festéknek a kódját,vagy gyártót?

E30 4ever

DJ RUSH99
rohadjon le a lábuk szára,így az életbe nem lesz bare metal fóliám<#kuss><#falbav>

E30 4ever

modellmaker

The Beast of War - Afghan T-55

modellmaker
mer' 200%-os haszonnal dolgozik az a kibaszott üzlet, attól 😄

DJ RUSH99
Akkoris irreális,nemtom mibõl van<#buck>

E30 4ever

modellmaker
de ez majdnem egy A/4 méret. olyan jó 3/4 A/4.

de jó drága lett, vagy két éve 2870.- volt

DJ RUSH99

Bare-Metal Chromfólia
Gyártó: ACT
Katalógusszám: 17.4310
Csoport: Matrica általános
Méretarány: Méret nélkül
Leírás:
Brutto ára: 3 120 Ft.

omg<#wow1><#szomoru1><#bdead><#kuss>

E30 4ever

modellmaker

DJ RUSH99
#49773 plííz valaki<#szomoru1>

E30 4ever