Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamár írtátok, hát én is belepillantottam a kínálatba és megtetszett a Dragon ZSU-23-4V1 Shilka. (meg akcióban is van... :-) ) Volt a Magyar Honvédségnek ez a variáció? Vagy a Néphadseregnek?
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Onnan,hálás is vagyok néked',mert te szóltál,hogy akciós :)
Nem a kedvencem az ébremsz,de ennyiért ezt a makettet vétek kihagyni.
Az MLRS is kúrva jó készlet,egy jóbarátomnak megvan,nem mai darab,de nagyon jó <#eljen>#eljen>
Nem a kedvencem az ébremsz,de ennyiért ezt a makettet vétek kihagyni.
Az MLRS is kúrva jó készlet,egy jóbarátomnak megvan,nem mai darab,de nagyon jó <#eljen>#eljen>
az a 2% sem a makett miatt, hanem a dobozkép miatt vonódott már le! <#idiota>#idiota>
OVERALL RATING 98% :D
Azért nem száz, mert az hogy nézne már ki :D
Azért nem száz, mert az hogy nézne már ki :D
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Örülök, hogy itt vagy!<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
A héten voltam suliban és a tárolóban láttam egy T-72 B-t, teljes reaktív páncélzattal a többi A között...nem is tudtam, hogy van a honvédségnek B-je...
Bizony, csúcsmakett!! <#nevetes1>#nevetes1> A játék-makettrõl rendelted? Mérgelõdtem, mikor megláttam az akciós termékek között...én még teljes áron rendeltem...aztán gondoltam, hogy rendelek mégegyet, csak a móka kedvéért...de inkább ez lett belõle
hi
Nem szép dolog dicskedni,de tegnap ezt hozta a postás :)
(képek alúl,és oldalt)
Hát no comment,iszonyat dúrva készlet,10-es skálán 10-est érdemel,így elsõ látásra.
Nem is reklámozom túl,a képeken szinte minden látszik. (talán csak az nem,hogy még a géppuskák csöve is ki van fúrva :P)
Nem szép dolog dicskedni,de tegnap ezt hozta a postás :)
(képek alúl,és oldalt)
Hát no comment,iszonyat dúrva készlet,10-es skálán 10-est érdemel,így elsõ látásra.
Nem is reklámozom túl,a képeken szinte minden látszik. (talán csak az nem,hogy még a géppuskák csöve is ki van fúrva :P)
<#wave>#wave>
Petyus: nyasgem ^^
Hali új fijú. :D
azt hittem már vmi kis faszarcú tele szpemmelte a topicot :D
Hali új fijú. :D
azt hittem már vmi kis faszarcú tele szpemmelte a topicot :D
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tudom...de most se allok jol..kene sok mindenre a zse...eloszor is tudod vinyo...biztos emlekeztek hogy pdf/jpg-ekbol nekem sok volt...hat megtelt 120 giga...raadasul tukrozom is, igy az a 120 ketszer 120-at jelent..kene ket 500-as vinyo....es akkor arrol nem is beszeltem meg mi mas kene meg....ami enyire nem is egeto...
jaja igy van! en is elotte 10 evig semmi...ebben a hobbyban csak fejlodni lehet...mar ha valaki nem durungkezu...es nemi minimalis erzeke es kedvtelese van benne. ;)
thx
nem...ki esni nem lehet,sõt !
Talán emlékszel akkortájt' kezdtem újra,amikor ide irogattam elöször.
Azelött 5 évig semmit nem építettem,viszont restart óta rengeteget fejlõdtem,és az motivál a következõ makett építésére is.
Talán emlékszel akkortájt' kezdtem újra,amikor ide irogattam elöször.
Azelött 5 évig semmit nem építettem,viszont restart óta rengeteget fejlõdtem,és az motivál a következõ makett építésére is.
munkatars
Nem kosarlabda...ehhez kot a munkam.
akkor mar kis se merem mondani hogy multkor penzszukeben mar oda-oda jutottam hogy eladom a dobozban levoket...de vegul megtartottam oket... <#wilting>#wilting>
Na milyen bajnokság? Valami bicóval kapcsolatos? Én holnap megyek pécsre Ma is ott voltam holnap is mek. De nem brigával:D kicsit messze van!
Downhill!!
Ahh...munka van mar..vege a nyarnak..nyaron tekertem...nem jointot..pedalt termeszetesen :P (Multheten is 3 napot pecsen voltam..holnap utan megint 3 nap melo...aztan jovohetvegen 2 napot kormenden leszek....utana kezdodik a bajnoksag...szal kedvem sincs hozza...kimerul anyiban hogy neha leporolom az asztalt meg a cuccokat...)
Ki nem hiszem hogy esek..ez is olyan mint a bringazas max frisstieni kell majd ha odajutok :)
Ki nem hiszem hogy esek..ez is olyan mint a bringazas max frisstieni kell majd ha odajutok :)
Hát hogyhogy? Pedig te elég jól nyomod a témát. Kifogsz esni a gyakorlatból!
Én most kamzikat gyártok. Pár hsz-el lejjebb van a Scania amit nemrég haygtam abba!
Én most kamzikat gyártok. Pár hsz-el lejjebb van a Scania amit nemrég haygtam abba!
Downhill!!
mostanaban egyaltalan nem
<#wink>#wink>
<#integet2>#integet2>
<#integet2>#integet2>
Aha!! Értem:D Akkor elmondjuk pár kulisszatitkot? Hogy kezdj neki stb.
Na de tényleg csinálsz valamit? (makettre meg ilyesmire gondolok)
Na de tényleg csinálsz valamit? (makettre meg ilyesmire gondolok)
Downhill!!
144
Hat oo ize tudod en tegnap lattam egy jatekboltan egy repulot egy dobozon es megtetszett..megkerdeztem a botos nenit hogy ez mi es mondta hogy ez ilyen osszeragasztgatos jatek...
Szal ezert vagyok itt ;)
Szal ezert vagyok itt ;)
Na :D Nem is tudjuk ki vagy. Szia Ujj arc. Mi a területed makettezés terén?:D
Downhill!!
sommi kulonos....vegetalok...<#vigyor5>#vigyor5>
<#gonosz1>#gonosz1><#wave>#wave><#gonosz1>#gonosz1><#wave>#wave><#gonosz1>#gonosz1><#wave>#wave>
váccáp véled?
váccáp véled?
Jah beleptem hogyvan e privim...de az az acc ment =>/dev/null-ba :P
Egyebkent meg psszt ez titok hogy ki az Asguzai <#wink>#wink>
(Azert kosz hogy hianyzok...csodaltam hogy #49894-es nem volt gyanus senkinek ;)))
Egyebkent meg psszt ez titok hogy ki az Asguzai <#wink>#wink>
(Azert kosz hogy hianyzok...csodaltam hogy #49894-es nem volt gyanus senkinek ;)))
Biztos hogy olvassa beszéltem msn-en vele. És mindenrõl tudott ami itt meg más topikokba folyik.
Ha nem olvasná nem tudná:D Vagy nem jól gondolom?
Ha nem olvasná nem tudná:D Vagy nem jól gondolom?
Downhill!!
<#wow2>#wow2>
nyasgem Seaweed <#action>#action><#mf1>#mf1><#puszi>#puszi>
Remélem azé' makettezni van idõd.. <#integet2>#integet2>