Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak mondtam, hogy lennie kell vminek arról a cuccról a dobozban.
<#puszi>#puszi>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(nem nagyon nézegettem az összerakásit,+ a keretek csomagolásait sem bontottam ki,így persze a zacskót sem,amiben a szemek vannak )
Mondjuk reméltem,hogy össze lehet pattintani,vagy vmi
Volt már aki "használta" a Dragon "Magic Track" lánctalpjait?
Milyen eljárással fessem? Ugye más szemenkéntit mégcsak le lehet fújni a kereten,de itt nincs öntõkeret ugyebár...
Ha lerakom egymás mellé õket papírra,100%,hogy elfújja a levegõ....,mondjuk talán vmi tûvel leszoritom egyenként õket... <#bdead>#bdead>
Na egyébként nem egetverõ gond,mert nem mostanában fogok nekiállni a makettnek :I
A Zil-t is már 2 hete nem tudtam csinálni 😞
De nagyon komoly az az asztal!
Downhill!!
De Köszönöm szépen! 😊
E30 4ever
elhúzok egy hétre a fórum mellõl és... xDDD
Üdv az "új"-nak (rég láttalak 😊)
elkérem majd a sógórnõ gépét és teszek majd képet a kész C-westrõl xDDD
nagyonnagy lett rajta a kipufogó xDD meg ül is rendesen szal coming soon
A MAUS-t is beakciózhatnák már,mert egyszer még egy olyat meg építek 😊
Egy börzén egyszer volt egy....NAGYON jó áron (boltban akkor is 10 körûl volt már!)-ott 5-ért adták..
Nem volt már pénzem,mert annak idején még csak a zsebpénzbõl tengettem a napjaimat 😞
Azóta meg el is felejtettem a Maus-t,mostanában birizgálja a fantáziámat újra.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nekem megvan,de hülye fejjel Szíria-i változatot építettem belõle,vagy 10 éve 😊