Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ez már nem alap verzió, de azért elmenne😄<#worship>#worship><#worship>#worship><#buck>#buck>\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
grat hozzá nagyon király lett, amugy meg nem sok ls430-at látni makettben<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#hawaii>#hawaii>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Fullkezdõ vagyok, szeretném megkérdezni, hogy a nagyon apró alkatrészeket (4x4x2 mm) hogyan fessem? Csipesszel fogjam meg és ragasztás elõtt, vagy ragasztás után fújjam le? Speciel ez egy autó motorjának alkatrésze.
Elõre is tnx (késõbb még valszeg fogok kérdezni 😊)
Hogy hálót mibõltudsz csinálni azt passzolom. Talán nem túl sûrû szövésû rézhálót ha találsz és meghúzod a sarkát, hogy rombusz legyen belõle.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Toronykosárhálót kellene, lehetõleg rombuszmintás. Nézegettem a mûa. szúnyoghálókat, de azok négyzetesek+vastagok. Mibõl tudnék csinálni?
De seaweednek igaza van,bár sokan mondják,hogy az is elég,ha az ember jól lefesti a felnit.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
(vegulis akarmilyet kinyomtatunk...2500 pixel felett ekkoraban(100x70) cirka enyiert 4-5K..deezt nagyon nem reklamozzuk, inkabb ami van..esazert beszelek tobbessamyban mert a technika nem az enyem, es csak partner vagyok...egyebkent alltalaban 1 negyzetmeter cirka 8K szokott lenni.)
http://www.vatera.hu/jas_39c_gripen_poszter_36477888.html
(4K-ert viheto(min.ar))
ON:
http://www.tamiya.com/english/products/87080weathering/index.htm
az a baj,hogy akrílból alig van pár szinem,oszt' mégha lenne feketém (de nincs) akkor sem lenne mivel koszolni,koptatni...
faszomat :C
A festékkel természetesen semmi baj,mást is festettem már vele,száradási idõ : 5 perc
Sajna csak olajosban van feketém,akrílból nincs :I
Még kedden vagy mikor lefestettem a gumikat,azóta NEM szárad meg,fog + fényes.
Nem tudom mi a kurva életet csináljak vele,semmi nem fogja meg ezt a szar nylon-t amibõl készült... 😞
Nem is láttam még ilyet.
Nem véletlenûl szeretem inkább a mûanyagot.. 😞
Megrágta egy egérke vagy mi a fene ? 😄
Pótkeréknek jó lesz...
(a kép TELEFONNAL készült,sry a minõségéért,lusta voltam fényképezõt elõ keresni)
Milyen matrica kell a BTR-hez? Nálunk csak akkor vannak "felmatricázva" a gépek,ha "eksön" van,békeidõben nem.
mondjuk én is szívtam már meg...foltozást elkezdem fújni,nézem...hát nem feloldja a 2 héttel azelött fújt alapszint...?? Nem is lettem ideges