Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
<#crazya>

felkúrtam az agyam, mindjárt felhívom az "asztalosunkat" hogy mostmár igényt tartok arra a könyvespolcra. <#gonosz2>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
nem akarsz megszabadúlni a 35-östõl ?
jobb a 72-es neked,kis helyen elfér,stb :P

modellmaker
igen, erre a megállapításra jutottam én, mikor megnéztem az as-90-ek matricalapjait.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
:D
Nem tudom ki gyárTYa,de nincs semmi logó,vagy márkanév rajta,úgyhogy sztem saját gyártmány.

modellmaker
amúgy nem biztos hogy a matricát is a trumpi gyártja (majdnem leírtam így: gyártgya <#idiota>)

modellmaker
szegény Petyus... megszopatta pár matrica... <#ijedt><#szomoru1>

bocs. amúgy tudom milyen szar mikor az utsó munkafázisok egyike baszakszik veled. :C

Glpetyus
Elkészültem a rakétával :)
....de:
A Trumpeteréknél MONNYON LE aki a matricákért felelõs...olyan kurva ideges lettem,hogy nem tudom mikor szitkozódtam ennyit utoljára.
A nyomtatás nagyon szép,de ennyi az összes pozitívum,ami elmondható róla...
1.vékonynak a matrica,de ha az ember felrakja,valahogy mégis vastagnak tünik. <#confused>
2.a pár miliméteresek is képesek 4 darabba szakadni,a nagyobbakról nem is beszélve.
3. idegesítõen fényesek a matricák -a végén dupla réteg lakk után is "áttetszik a fénye"
4.és ami hab a tortán : annyi ragasztó van a lapon,hogy semmi...,külsõ segítséget kellett igénybevennem,egy pritt márkájú tubusos ragasztó "személyében" (kis darabot vízben feloldva,bekentem a matricák alját,különben száradás után egy fuvallat leszedte volna õket !)

Mindezek mellett egy pár felirat,csík hiányzik a rakétámról,mert volt ami extrém módon 3264182596172142 darabra szakadt szét...
Rég szívtam ennyit a kurva matricázással,pedig sok szart láttam már én is.

Ámde ennek ellenére a végeredmény elfogadható lett,...na nem olyan mint szerettem volna,de...
Egy ilyen szép készlet,megérdemelt volna egy jobb m.lapot.
A makett maga 2003-as,remélem azóta fejlõdött a technika....,bár érdekes a Challanger II. meg asszem 2002-es,mégse volt semmmi gondom vele.
na szófosás off :D

Glpetyus
<#wilting>
Látványosnak látványos,de ezt mégis hogy gondolták,hogy még repülni is tud majd ? :D

De legalább látványos<#nevetes1>
Ezek szerint nem volt "nyerõ" ötlet...
DJ Skyline
hát, tulajdonképp mezei bombázó, kis tuninggal! :D Angliai hadjárat alatt alkalmazták a ballonok ellen lett felheggesztve az elejére az a nagy "penge", de nem nagyon jött be, mert jóval nehezebb lett az eleje, és irányíthatatlan lett, így a hátulját is teletuszkolták súllyal, hogy kiegyensúlyozzák! de mivel nehezebb lett, így össz-vissz 1 bombát tudott csak cipelni

Ez most ballonvadász, vagy aknarobbantó, vagy mifene?<#fejvakaras>
DJ Skyline
1/48 Revell Heinkel He-111 H-8, nem is tudtam, hogy létezett ilyen verzió is belõle

Glpetyus

Lealapoztam a trélert.Sajnos utóbbi pár hétben nem sok idõm volt rá,csak 1-2 óra,de azért lassan haladok.
Kép nincs <#gonosz1>

Glpetyus
<#gonosz1>
kiszúrtam én ott még mást is :)

Gondoltam, hogy kiszúrod a MAZ-t...én is kinéztem!<#buck>
Glpetyus
Trumpeter Sd.Kfz.182 King Tiger w/Interior

1:16 -os <#guluszem1><#szeret>
Vagy a MAZ-537,K18,Sfh18,T-62....és ez csak a Trumpeter.... <#szeret>

Egy cseh makettezõoldal szerint ezek az újdonságok várhatókrepülõ és harcjármû kategóriában. Nem lesz semmi...
DJ Skyline
Glpetyus
<#bdead>

modellmaker
XD Köszi ^^

Glpetyus
háát,na majd meglátjuk :)
Mindenesetre a plakát fasza lett :)
(pedig egy hajó elfért volna még rajta <#ticking> ):)

modellmaker
<#gonosz3>

nem erõszak a disznótor, de sztem Móvárra egy makettezõnek életében legalább egyszer el kell mennie.

DJ Skyline
1/144 Boeing 747-400 Qantas, nekem tetszik! <#eljen>

Glpetyus

Nekem van ötletem,keverd "szemre"...

Glpetyus
<#wilting>

Glpetyus
hi

Hogy csináljunk gyorsan-egyszerûen M925-ösünkbõl Gun Truckot? Hát így:
<#nevetes1>
DJ RUSH99
Jaja,szépen összedobta:)

E30 4ever

A PBR festése megoldódni látszik, találtam egy jó oldalt róla, sajna spanyolul...
<#help>
Tudja valaki, hogyan kell a vietnámban használt amcsi harcjármûvek színét kikeverni Humbrolokból? Már 3 napja kevergetek, de nagyon nem járok még a közelében sem...neten is kerestem, II vh.-s színkeverés annyi van mint szemét, na de modern...külön öröm, hogy már elkészül makettek festésénél a készitõ megjegyzi, hogy keverte a színt, ritkán meg is mondja, hogy mi is volt a kiindulási alap, oszt jónapot...sokat nem segít rajtam... A PBR-nél hasonlót tapasztaltam, a Tamiya szerint XF-58-as Olive Green a színe, ami az átváltó szerint Humbrol 123-asnak felel meg(megjegyzés: az Airfix tengerészeti Buccaneer-jének ezt ajánlja felsõ színnek(Extra Dark Sea Gray)).
Szal, ha van valikenk ötlete, pls ossza meg velem!
gordon 24
Hát ez huhh bazeg! Atyám de kurva jól néz ki:D Szeretnék egyet én is én is.......

Downhill!!

DJ RUSH99
istenem mit sz.ok én ezzel a képberakással...

katt

E30 4ever

DJ RUSH99
Na itt a beígért impreza.. annyi,hogy sztem a befektetett munkához mérten megérdemelt volna még 1 maratott fékszettet,de ennyi.. ettõl függetlenül nagyon szép munka,elismerésre méltó,asszem valami díjat is nyert :) jogos

Egyébként 3 autóból készült,nem 2

E30 4ever

modellmaker
a szart. még tõlünk is csak 4 óra. és felétek megyünk...

DJ RUSH99
Na jah,legközelebb majd 2x annyit költesz:D

E30 4ever

Glpetyus
oda már útlevél kell :I

modellmaker
állítólag nem vol tegy nagy eresztés a börze. ha börzézni akarsz akkor Móvár!

Glpetyus
értem-értem,magyarúl "csak" kiállítani :)
Engem meg fõként a börze része vonzott,de hát...majd jövõre :/
(bár így legalább spóroltam pár 10ezer ft-ot <#alien><#rolleyes> )

DJ RUSH99
Most látom,hogy hülyeséget írtam.. nem versenyre akartam kivinni,attól messze vagyok én még:D Csak simán kivinni,hogy pár makettinfos arc megnézhesse,meg persze más is

E30 4ever

DJ RUSH99
Dehogynem..csak valahogy elszámoltam magam.. elutaztam,és elõtte néztem,hogy na okés utána lesz idõm még megszervezni a dolgokat és szépen kijutnak az autók.. erre hazaérek,másnap már ez ment makettinfo-n: ,, na holnap tali bolyain?,,

kicsit néztem:D

Sebaj,majd legközelebb:)

E30 4ever

Glpetyus
nem készült el idõben ? :)

DJ RUSH99
Bolyai? Én akartam küldeni már autómat a versenyre de lemaradtam..

E30 4ever

Glpetyus
arra kellett volna elmenni,ami most vót' :C
Megint lemaradtam róla..

gordon 24
Ok! De mondom megmondod hol van ahonnan a linket adtad megnézem én ismerem azt a forumot.. Annyit mondj csak hogy melyik topikb és hányadik oldalon van:D

Downhill!!

DJ RUSH99
Nem lesz egyszerû elõásni szóval türelem:)

E30 4ever

DJ RUSH99
õõõ oké pill és megkeresem akkor róla a képeket:)

E30 4ever

modellmaker
F5

gordon 24
Inkább mond meg hol van! Melyik topikba mert én is ismerem a Makettinfot! Vagy töltsd le a képet és tölds fel ide! Máshogy nem fog menni!

Downhill!!

DJ RUSH99
én nem csípem,köze nincs imprezához,fõleg h nincs segge<#idiota>

E30 4ever