Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Egyébként moduni-ra már megérkezett az s.FH 18-as,nagyon szép.
link.
(meg persze a többi új is,sajna a Maz még nincs)

Kata
<#law>

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus

Kata
<#nemtudom><#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
mivaa ? :o)

Kata
<#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
ehhh,ezt akartam:

Glpetyus

AFV Club új T-34-ese asszem egy kicsit bealázza a konkurenciát....

Glpetyus

<#szeret>

Glpetyus
Crazycharlie!
Véletlenûl találtam normális anyagot a scud-hoz.
A lap alján az alsó kettõ,+ a köv. oldalon a 3. része.
Vagy 100 jó minõségü kép!

Glpetyus
<#taps>

modellmaker
TUDJUK-TUDJUK!!!!!!!!!4 JEEEEEEEEEEE!!!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
TALMA nyert!!!!!! Wazzzeeee MAGYAR VB!!!

Downhill!!

Glpetyus
höhh,nem lehet rossz gyerek 😊

modellmaker
szép-szép, csak narancsos a festés

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
felpolírozva kerülne bele tesóm kocsijába (golf II tdi)

Glpetyus
Nekem is van egy,abban tartjuk a biztosítékokat 😄
Mi a ráknak az neked ? :o

Glpetyus
a jobbkezed ? <#vigyor1>

greg benz

<#szeret><#finom>

Jagi
Nekem van egy. Ha kell a tied.
Kicsit viseletes, de szépen helyre lehet hozni sztem.
Írjá' oszt megbeszéljük!

modellmaker
Sztetek hogy keressek a neten eladó, retro alu elsõsegély dobozt? azt amin elõl volt egy "füles zár" (<#idiota> nem tom hogy hívják) a sarkai meg le voltak kerekítve.

w77d
Sziasztok! vásárolnék igényesen összeszerelt, megfestett maketteket! Amennyiben van valakinek, azt fénykép feltüntetése mellett jelezze!

<#wave><#integet2>
(en megvagyok csak lefoglal az oldalbordam 😛 )
Glpetyus
kifingik a topik :o

Glpetyus
link

<#guluszem1><#guluszem1><#bdead><#wilting>

Glpetyus
😊
napot'

modellmaker
xDD

Glpetyus
<#pardon1><#rolleyes>

Kata
Az a fólia nem hermetikus, csak egy eredetiséget jelzõ fólia a dobozokon. Annyira vékony, hogy a helység párája vígan mászkál át rajta ki-be. 3-4 év meg bõven elég, hogy tönkremenjen. Ha a makettjeidre csak felragasztanád, minden rálakkozás nélkül a matricát, 2 év alatt arról is leszáradna, töredezne ugyanígy.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
iken <#puszis>

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
okés! <#eljen>

Glpetyus
😊
Amúgy...elkészültem az SA-val.Képek nincsenek,mert kölcsön van adva a fényképezõ,majd 7végén visszakapom.
Telefonos képet meg nem akarok berakni.
+ jóreggelt 😊

Glpetyus
nem hiszem,hogy elöregedne,3-4 év alatt.
hermetikusan zárva van,befóliázva
+ más is panaszkodott már a trumpeter matricáira
ha elöregszik,azért az külsõre is meglátszik már a matricán,de ahhoz azért kell egy pár év 😊

Glpetyus
<#wow2>

modellmaker
<#puszi><#puszis><#szeret>

mi miért nem találkoztunk még? 😄

DJ Skyline
leszel a barátnõm? <#idiota> tök okosakat mondasz pedig ^.^

Kata
Valszeg elöregedett a matrica, lehet évek óta hentergett vmi raktárban. A pára és a hõhatások változása pedig tönkreteszi az évek során mind a papír, mind a ragasztó anyagát, miáltal az nem ragad, ellenben rongyokra töredezik, szakad. Szerintem emiatt jártál így vele, de nem vok szakértõ a makettezésben.

[/cserf][/fülünyúl]

Helló!

Eladó egy Triplex 'FS' tipusú belsõ keverésû szórópisztoly. 0,35mm-es düzni, teljesen fém építés. 1 db felsõ és 1 db alsó tartállyal.
keveset használt

20000HUF fix ár

[email protected]
Glpetyus
Én is így jártam a régen összerakott repülõimmel 😞
Azóta nagyrészük a padláson alszik,dobozokban :I

gordon 24
Jaja igen raktam képet róla.. Én is azért csináltam mert régebben nem lakkoztam a maketteket. Ezért azokról az összes matrica lejött a törölgetések miatt. Nagyon csunyák már. Nem tudom lehetne e uj matrica seteket venni és ujra megcsinálni õket. Szóval ezért az ujakat meg akartam menteni.

Downhill!!

Glpetyus

"1.vékonynak a matrica,"

he? <#idiota>

Glpetyus
úhh :I

Glpetyus
Igen emlékszem,amikor raktál be fotót róla...,nekem is tele van a tököm a porral,+ a takarítással,....rámegy vagy fél napom,a takarítás okozta kisebb balesetekrõl ne is beszéljünk.
+ ha vitrinbe lesznek,talán senki nem akarja majd piszkálni õket...(fõleg ha bezárom 😛)

Glpetyus
ja,értem 😄

DJ Skyline
valószínû repült, csak nem túl messze! 😄

gordon 24
Elég jól lefogja! Nekem egy "hávilag készitett" van. Az üvegek úgy vannak kitalálva hogy kb 3mm rések vannak a találkozási pontoknál. Kb 1 éve van használatban és még nem kellett tisztitanom.. Lassan ráfér de a makettek heti törölgetési fél évi majdnem évi 1x rire nõt. Szóval remek!

Downhill!!

modellmaker
költözés rlz. most untam meg a dobozokat. :C

Glpetyus
😮

modellmaker
vitrin nekem is kéne de most nincs annyi pénzem. a könyveimet meg 2 éve dobozból kell elõkeresnem...

Glpetyus
😊
Én most próbálok egy olyan vitrint szerezni,mint amilyenre ezer éve fáj a fogam <#finom>
Nem tudom mennyit fog lefogni a porból...