Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
Downhill!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
E30 4ever
Downhill!!
E30 4ever
Downhill!!
Downhill!!
Akinek akad véletlen fölös Fujimi Subaru Impreza elsõ-hátsó lámpabúrája,e az jelezze pls mert vevõ lennék rá! Jah és az újabbik frontos imprezáról van szó

E30 4ever
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Aztán ez beszol annak az beszol ennek aztán az elsõ 40 hsz az egymás basztatására megy el. Nem tudom mi értelme ennek. De az a durva hogy pl a Forma 1 topikba egész nap reggeltõl estig egymás baszogatása megy ugy hogy tele van modival. Ehhez képest semmi.
Nekem tetszik az sg szeretem de pesrsze azon a kb 15 topikon kivûl ahova benézek a többit pont leszarom😄
Downhill!!
vérpistikék, hát, végülis voltak régen is, csak mondjuk nem ennyien! mikor kb 4 évvel ezeleõtt beregeltem, akkor más volt az egész, nem volt jellemzõ a 14- korosztály nagyon, de manapság meg alig van olyan topik ahol ne lenne 12 éves
Miért van tele az SG vérpistikékkel? Kibaszottul elszaporodtak.... "Ki a legnagyobb magyar?" "Világtörténelem szégyene" c. színvonalas és mélyenszántó gondolatokkal teli topicocat olvastam, egy picit, mert megfogott a címük. ISMÉT rádöbbentem, hogy ez nem az a hely. Miért van az, hogy itt tényleg csak a humorosaranyostopic, ez, meg néhány felhasználói programos topic ahol nem megy állandó jelleggel a flame, meg a msáik vég nálküli fikázása.... :CCC kiszedem a picsába az össze skedvencet is, ezt bennhagyom oszt kész. NEM LÁTOM ÉRTELMÉT IDE JÁRNI!!!!!
kövezzetek meg ha ti nem így látjátok. :|
/OFF

olajos testorst min. két rétegben fesd de sztem van olyan jó mint a humbrol
olajosra nem tudsz olajossal befuttani... használj vmelyik célra akrilt.
1. Egyik makettemnél a szerszámoknak csak a körvonalait tüntették fel a tornyon, nincsenek illesztõcsapok. Festés elõtt ragasszam fel a szerszámokat? Ha igen, ki lehet festeni õket utána "tisztességesen"?
2. Az olajos Testors festékeket rá lehet bírni valahogy, hogy jobban terüljenek(kb. mint a Humbrol)? Vagy csak szórni szabad?
u.i.: csak én érzem úgy, vagy a megszáradt Testors-nak tényleg gyurmaszaga van?<#nevetes1>#nevetes1>